Uusien käyttäjien kommentointi toistaiseksi poissa

Johtuen hurjasta määrästä roskapostittajien yrityksiä, uudet käyttäjät eivät toistaiseksi voi lähettää kommentteja. Kaikki nykyiset käyttäjät toimivat ihan ok.

Minulla on tähän pysyvä ratkaisu mielessä mutta en voi matkalta käsin asiaa korjata, vaatii vähän enemmän aikaa. Tämä on hätäratkaisu ettei roskaviestintä tuki oikeita blogauksia.

12 vastausta artikkeliin “Uusien käyttäjien kommentointi toistaiseksi poissa”

  1. Niinpä, pitäisi vaan olla enemmän niitä, jotka lähettäisivät asiallisia kommentteja. Täällä olevista luulisi olevan helppo ottaa esimerkkiä.. Ei voi kuin kehua, toistaiseksi.

  2. Jeps. Tämä hätäratkaisu blokkasi ongelman. Huomaan kyllä rekisteröinneistä oikeat käyttäjät, aktivoin ne. Spammerit tuhoan joukolla ennen kuin ehtivät kirjoittamaan mitään.

    JATKOSSA tulen varmaan tekemään niin että rekisteröinti on sallittua vain Suomesta. LUKEA voi kuka vaan ja kun on rekisteröitynyt, KIRJAUTUA voi ihan mistä vaan. Mutta ensirekisteröinti pitää tapahtua Suomesta – tai jos on suomalainen ulkomailla, teemme pyynnöstä käsin.

  3. En näe ongelmaa siinä että käyttää proxya jonka pää on Suomessa, kuten Freedome. Aniharva roskapostittaja niitä käyttää.

    Säädetään tarpeen mukaan. Jahka nyt pääsee täältä reissulta takaisin joskus ensi viikolla…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *