Ukkolakeissi

Kyllä ihmetyttääkö käyhään henkilhöön. Säälittää Ukkola, minusta sei ole tehtäviensä tasalla eikä tajua koko asiaa, mutta sen esimieskään ei tajua ja koko Yle hurahti ojankautta pientarheelle läähättään.

Kuinka nei tajua, ettei yksityishenkilhöön voi noin vain käyä käsiksi, toivon toelaki, että se ope jaksaa ja viittii kattoa asian lophuun asti eli oikeutteen ja Julkisensananneuvostoon.

Ja minua kauhistuttaa, kuinka Yle ei näe, että yksityisen ihmisen työnantajaan yhteyenottaminen on vaarallista työntekijälle ja nyt jopa Ylelle.

Jossei Ukkola ole tehtäviensä tasalla, onkos Yle, eijjole.

9 vastausta artikkeliin “Ukkolakeissi”

 1. Julkkutoimittajaa saa kommentoida raaemmin kuin tavallista ihmistä.
  Ukkola on itse räyhäämässä ja vouhottamassa, mutta silti yliherkkähipiäinen itsestään.
  Typerää käyttäytymistä Ukkolalta ja esimieheltä.

  1. Niin tästä inkkarikeissistä puhun tässä ja siis pelottavvaa tuommonen ilmiö kyseenalastavan pallautteen takia niinko Ukkola tuotti tai loi ja ilmeisen tahattomasti, ei tajunu, mitä teki. Eikä osanu vaijjeta, vaan jatko ja ilmiö kasvo ja kasvo.

 2. Kyllä minä tässä Ukkolan puolella enemmän olen. Hänen kisaajakumppaninsa on kuitenkin sensaatiolehden toimittaja joka on useasti haastatteluissa ilmaissut että totuus ei ole hänen ykkösjuttu vaan oma käsitys ns. oikeudenmukaisuudesta.

  Jos kiista ei lähde muuten aukeamaan, on hyväksytty keino koittaa mutkan kautta saada dialogia ja hoitaa asia hiljaisesti sitä kautta.

  Ukkola ei tästä asiasta tehnyt julkista draamaa, eikä lähtenyt kiusaamaan ketään. Sen tekivät aivan muut.

   1. Kyllä. Se on täysin kiusaamisen sovittelun pehmeiden keinojen listalla. Olen itse saanut viranomaisilta aivan vastaavia neuvoja.

    Jos Ukkola olisi UHKAILLUT tai vaatinut potkuja, se olisi eri asia. Mutta hän vaan pyysi apua asian rauhoittamiseksi.

    Vastapuoli ei rauhoittunut vaan päätti suuttua enemmän. Sääli. Muuten tämä asia olisi jo unohdettu.

    Jokainen asiassa tapahtunut eskaloituminen, asian pahentuminen, tapahtui tämän kiusaajan toimesta. Tämä ns. opettaja teki monta virhettä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *