Holtiton väestönkasvu maapallon suurin uhka

https://www.hs.fi/tiede/art-2000005447989.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=1&utm_source=tf-other&share=0a71bbbe6492025a1925dc9518bcc9fc

”Hätähuuto ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta, 15 000 tieteentekijää varoittaa joukkotuhosta – ”Pitkään jatkunut nopea väestönkasvu on syy moniin ekologisiin ja jopa yhteiskunnallisiin uhkiin””

Tätähän on moni tiedemies yrittänyt pitkään selittää, mutta ei se ilmastoalarmisteja kiinnosta, kun siitä ei saa tukiasrahaa.

10 vastausta artikkeliin “Holtiton väestönkasvu maapallon suurin uhka”

 1. Niin, rakennetaan tuulimyllyjä ihan valtavilla tukiaisilla sen sijaan että rajoitettaisiin syntyvyyttä alueilla missä on nopeaa väestönkasvua.

  Esimerkiksi Afrikassa pitäisi tehdä automaattisesti sterilointi yhden lapsen jälkeen.

 2. Totta väestönkasvun rajoittaminen olisi parasta muuttoaaltojen ehkäisyä. Mitä enemmän suosimme muuttoaaltoa sen enemmän ruokimme väestön kasvua?

 3. Kiinassahan kokeiltiin yhden lapsen politiikkaaa, kunnes huomattiin vanhusväestön lisääntyvän niin, että ei riittänyt heille huoltajia ja se kokeilu lopetettiin.

  30- 40 vuotta sitten ennustettiin, että maapallolla ei viidekymmen vuoden päästä ole kuin seisomapaikkoja. Nyt ollaan tässä ja kaikki saadaan mahtumaan Inarijärven jäälle. Kun teoreettisesti lasketaan, niin viisi ihmistä neliölle seisomaan ja kaikki mahtuvat hyvin. Se on sitten eri asia kestääkö jää.

 4. Suomikin tekee hyvää kehitysyhteistyötä tällä alalla.

  Ongelma vaan on että samalla kun Suomi pistää 10 miljoonaa hillitsemään väestönkasvua esim. naisia kouluttamalla, samaan aikaan katolinen kirkko pistää 50 miljoonaa ja islam 100 miljoonaa käskemään ihmisiä lisääntymään kuin jänikset.

  Uskonto ei vain tapa ihmisiä, vaan se tuhoaa koko ihmiskunnan.

 5. Afrikassa ja muualla sivistymättömässä maailmassa saadaan syntyvyys laskemaan, kunhan keksitään asukkaille muutakin tekemistä, kuin nykyiset ”iltapuhdehommat”.

  Se ei tapahdu muuten, kuin koulutuksen ja ehkäisyn ymmärtämisen kautta. Siis ihan turha jakaa pelkkää rahallista ja ruoka-apua. Niillä ei saada muuta, kuin siirrettyä ongelmia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *