Vasuri-anarkorikollisille rajat

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005482462.html

”Helsingin Lauttasaaresta katosi itsenäisyyspäivänä 26 Suomen lippua – anarkistisivusto julkaisi videon lippuroviosta”

takku.net on suljettava ja sen ylläpitäjät tuomittava laittoman ja rikollisen toiminnan edistämisestä.

Videon lähettäneiden tiedot on selvitettävä ja henkilöt laitettava syytteeseen.

15 vastausta artikkeliin “Vasuri-anarkorikollisille rajat”

 1. Äärioikeiston natsit ja äärivasemmiston anarkistit ovat samaa porukkaa, niitä pitää kohdella samalla tavalla. Molemmat ovat yhteiskuntaa hajottavia väkivaltaisia voimia.

  Ikävä kyllä, nytkin Vasemmistonuoria oli mukana anarkistien toiminnassa, toki sehän on sitä ”parempaa väkivaltaa”.

 2. Esitän yhden varovaisuuden huomion.

  Muistamme varmaankin, miten koraanin polttajiin ovat suhtautuneet jopa ns. maltilliset muslimit.

  Nyt moni kansallismielinen osoittaa aivan yhtä kypsää käytöstä lippujen polttajia kohtaan.

  Törkeä teko – mutta jo ilman lipun arvovaltaa se on varkaus, törkeä tuhotyö ja vaaran aiheuttaminen. Voi olla vihainen, mutta ei tarvitse olla idiootti.

  1. ”Muistamme varmaankin, miten koraanin polttajiin ovat suhtautuneet jopa ns. maltilliset muslimit.”

   Onko joku Suomessa uskaltanut polttaa koraanin?

 3. Koko ”natsikiellon” (joka kohdistuu vain esiintyviin katunatseihin, mutta EI esimerkiksi rotumurhapeilineuroonsi-valetiede-natseihin edes iisnä mielssä, etteivät nämä kuppaisi koko titeen määrärahoja totaalisen näköalattomaan haistapaskaan!) varsinainen idea on ” vasemmiston kielto ”Tasapuolisuuden” vuoksi ” , JOHON SIIS EI SITTEN MITÄÄN TIETELLISIÄ RIKOLLISEN ”TIETEEN” PERUSTEITA TARVITTAISINKAAN, vaan pelkkää muka ”poliittista tasapuolisuutta”!!!

  Jos kaikkien johonki rikokseen syyllistyneiden PUOLUE (uskonlahko, herrakerho, ompeluseura, moottoripyöräjengi) kiellettäisiin, seuraisi ABSOLUUTTINEN JÄRJESTÄYTYMIS- JA KOKOONTUMISKIELTO.

 4. Suomen lipun saa polttaa. Sen sijaan sitä ei saa esimerkiksi viedä polttamatta tai silppuamatta kaatopaikalle. Eikä siihen saa paskantaa.

  On ollut eri näkemyksiä, sako Suomen lipun pestä. Ne tehdään likaa hylkivistä materiaaleista. Nyrkkikonstein ei ole suositeltavaa sekään, vaan pitäisi viedä pesulaan, joka päättää.

  1. Suomen lippua ei saa polttaa mielenosoituksellisesti.

   8 §

   Joka julkisesti turmelee Suomen lipun tai käyttää sitä epäkunnioittavasti taikka luvattomasti ottaa paikaltaan yleisesti nähtäville asetetun Suomen lipun, on tuomittava Suomen lipun häpäisemisestä sakkoon. (21.4.1995/588)

 5. Oikeastaan Risto Koivula, olet oikeassa ja samalla väärässä.
  Suomen lipun saa polttaa mutta siitä ei, kuten minkään kansallisvaltion lipun polttamisesta saa tehdä ns ohjelmanumeroa.

 6. ”Helpointa on tuomita ja sen lisäksi pitäisi kysyä miksi ja mikä on johtanut moiseen tekoon?”
  Ei tarvitse kysyä, kun tämä rikollissakki sen jo sivullaan selkeästi kertoi.

 7. Ihan totta puhuen vähän ulos katsoen – mitä tälle asialle voi laajemmassa mittakaavassa tehdä? Takku.net on amerikkalainen sivusto eikä siellä nettisivuja sensuroida kuten Euroopassa (ellei rikota tekijänoikeuksia). Ei ole mitään organisaatiota tai ryhmää. Näitä häirikköjä lähin organisaatio on eräs puolue ja Suomessa puoluetta vastaan ei käytännössä voida käydä toimiin.

 8. On se ironista, että vasurianarkorikolliset, joiden ideologia – jos sellaista väkivallan ja vahingonteon halun lisäksi on – historiallisesti on amerikkalaisvastaisuus, innolla käyttävät amerikkalaista sivustoa eivätkä suuntaudu perinteen mukaisesti itään päin…

  1. Semmoistakin tietoa (?) on levitetty, että Venäjän vallankumouskin oli maailman rahapiirien rahoittama, jotta tie maailmandiktatuuriin kävisi laveammaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *