Pullovesi.

Monikohan käyttää päivittäin pullovettä; minä käytän. Käytän Lidlin Saskia Löningenin pullovettä, osin käytännön pakosta reissuilla ja toisaalta kotona esim saunajuomana jopa oluen sijasta.

Saskia on raikasta; ei lisätty mitään mausteita, kuten kotimaisissa pullovesissä on normaalia. Kaiken lisäksi se on suhteellisen edullista.

Kraanavettä ei reissuille pysty ottamaan, pilaantuu nopeasti, siis limottuu. Teollinen pullovesi sitä vastoin kestää jopa useamman vuorokauden säilytyksen; se on hyvä ratkaisu, mielestäni.

8 vastausta artikkeliin “Pullovesi.”

 1. No ei tulisi mieleenikään ostaa vettä ja vielä ulkomaalaista. Onhan sekin pieni osa kauppavajetta, varsinkin kun Suomessa on miljoonia litroja, jos ei enemmänkin todella hyvää vettä.

  Älä nyt , Kalle, ota itseesi vaikka sanon sen, mitä ajattelenkin.

 2. Enhän minä otakkaan. Minun tilanteeni on nyt vain siten, että erilaisia kotimaisia vesiä; kalliita, sekä vähemmän kalliita kokeilin, ei maistunut.
  Pullovesi minulle tietyissä tilanteissa on lähes pakollinen vaikka meillä hyvänlaatuinen vesi onkin. Se kun astiassa (pullossa) pilaantuu nopeasti.

 3. Vielä asiasta, vastineesta, en minä niin hienonahkainen ole, etten eri mielipidettä kärsisi; tosin kaikki eivät kylläkään kärsi.
  Joku tuolla jossain sanoi, jos olisimme kaikki samaa mieltä, ei keskustelua olisikaan. Erimielisyys on keskustelun suola.

 4. Kesähelteellä, jos sellaisia tulee, kannattaa juoda vichyä, koska siinä on tärkeitä suoloja.

 5. Olen monesti ihmetellyt sitä, miksi kotimaista, maustamatonta vettä oikein tahdo löytyä. Pullovesihän on siitä hyvää verrattuna vesijohtoveteen (meillekkin tulee kraanasta, ei omaa kaivoa), että siihen on lisätty juurikin natriumia, kalsiumia ja kivennäisiä muutenkin.

 6. Tiedoksi Kallelle. Tänään HS iso juttu pullovesistä. En tiijä antaako verkossa lukee ilmaiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *