11 vastausta artikkeliin “Uusi ulkoiluasu”

  1. Pitäisiköhän kokeilla pressanvaalien alla muutamalla vaaliteltalla, heittävätkö ns. pihalle 🙂

  2. Niin se on ei mikään ole hyvä paitsi jos vesurilla on pituutta ja paksuutta joka suhteen paljon paljon . terv tepivaari

  3. Kyllä aito sarka on hyvä materiaali. Taas, jos siinä on keinokuituja, lakkaa olemasta. Sarkapukuakin on tullut pidettyä, sitä ruskeata ja oli muuten hyvä materiaali. Sen pystyy muuten impegroimaan pikkusateiden varalta Scotsin sprayllä.

  4. Katoppas Kari piruuttas sieltä sisäpuolelta valmistusvuosi. Merivoimat kun siirtyi jo 60-luvulla keinotekstiileihin, hyvä mahdollisuus olisi saada melko vanhakin, vaikkakin ehkä käyttämätön.
    Oman ruskean sarkapukuni hankin 60-70-lukujen taitteessa talousvarikon huutokaupasta, toinen oli valmistettu 1954 ja toinen 1960; molemmat käyttämättömiä; pitkään palvelivat.

  5. Kari kun on lukenut sun tekstejä (hyviä olleet) näinkin pitkään kun olen, ei sinusta saa natsia vaikka päälläs olisi mikä asu hyvänsä .
    Kuten ei minustakaan coyboyta vaikka tetsoni päässä onkin, lonkalla tosin ei roiku rivolli se kuudestilaukeeva .
    Varmaan pätevä tuo hankintasi on . terv tepivaari

  6. Sarkaa sen olla pitää, mutta kun katsoo vanhoja valokuvia niin kaikki ovat yleensä hyvinkin samanlaisesti pukeutuneita.
    – Joko toppatuulipukukausi on jäämässä?

  7. Kyllä minä edelleenkin luotan aitoon villaan (norjalainen) ja sarkaan (oikeata sarkaa jos saisi). Esimerkiksi jos norjalaisen villapaidan upottaa mäntysuopaveteen, eikä huuhtele; sateella näkee miten vesipisarat vierivät pinnalla, eivät imeydy, sama pätee myöskin mm vanhanajan sarkaan.

  8. Intissä oli meillä aikoinaan kersantti, joka käytti siviilissäkin jalkarättejä.

  9. Muuten Timo, aikanaan ostin Talousvarikon huutokaupasta puolen metrin pinkan aivan uusia jalkarättejä. Niitä pidin noissa rekikoirahommissa koko 90-luvun, olivat helppoja kuivata nuotiolla ja nopeasti sai kuivaksi.
    2000-luvulla tulivat nuo neopreenisaappaat, enää ei jalkarättejä tarvinnut, ne kun eivät hionneet.
    Niin aika vain kuluu ja tekniikka edistyy; pitää osata poimia parhaat päältä ja jättää maastojalkineina esim nuo armeijan varsikengät sinne massakäyttöön, sinne ne sopinevat mutta kyllä ulkoilmaihminen tarvitsee kunnolliset jalkineet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *