Kirjautuminen näihin blogeihin

Hei haloo, olenkos minä ainoa, kun ei ketään näy missään, no Kyuu on vaan häntä ei lasketa. Virheitä saattaa tulla, kun kirjoitan oudolla koneella oma kone alkoi päivittämään hiukan liika raskasta tietoturvaa ja nyt on siis jumissa.

Pääsikös kaikki muut tänne sisään helposti ja minäkö olen ainoa tumpelo. Nyt salasanankin sain ainakin kolme kertaa kirjoittaa uudestaan, ei kelvannut vaikka juuri olin sen keksinyt. Käskettiin tekemään uusi salasana, mutta minäpä hiukan huijasin poistuen täältä ja tulin muina miehinä uudestaan ja laitoin taas saman salasanan, njjn johan kelpasi.

Niin olikos täällä ketään, jos ei niin minäkin lähden nähdään taas, ainakin toivossa on hyvä elää.

13 vastausta artikkeliin “Kirjautuminen näihin blogeihin”

 1. Pentti, tämä alusta tukee sellaista tilaa että saa kirjoittaa tekstejä ”jonoon” mutta moderaattorin pitää se hyväksyä. Tämä on yksi tapa jota voisimme soveltaa uusiin käyttäjiin, koska halunnemme Aamulehden tapaan pienen kynnyksen. Sitten jos vaikkapa 3 kpl hyväksyttyä juttua on kirjoittanut, muutetaan tunnus sellaiseksi joka voi kirjoittaa suoraan.

  Sinun tunnuksesi meni vahingossa tuohon tilaan, kun klikkasin liian nopeasti. Minun moka.

 2. Se ”missä muut” – vain tämä aktiiviryhmä, alle 10 henkeä tietää tästä vielä. Tarkoitus olisi sopia pelisäännöt ja testata asiat läpi yhdessä, sitten vasta avata yleisölle.

 3. Siis eivät ole saaneet mitään näkyvää aikaiseksi. Se on hyvä niin , jos ennakkomoderointi poistuu sen esim. kolmen kirjoituksen jälkeen.
  Ja minä moderoin itseni nyt saunaan.

 4. Nyt meni sormi ja vielä varpaatkin suuhun. Piti laittaa kuva, mutta johonkin se hukku ja vei vielä avauksenkin mennessään… terve menoo vaan sitten, minäkin meen töihin.

 5. No niin, ensivierailu käynnissä. Kyuulle kiitos näkemästään vaivasta.

 6. Hitaasti tullaan, mutta tullaan. On ollut hieman kiireistä aikaa.
  T. Kari

 7. Kyuu, oletko hylännyt, tai jostain muusta syystä olet ollut jättämättä Kalervo Pohjolalle kirjautumistunnuksia? Tuolla Aamulehden blogeilla kertoi vaan, että ei huolittu. Kirjoittelee ihan hyviä maanläheisiä juttuja.

 8. Teho Paketti kysyi sähköpostissa ”mikä neuvoksi, kun ei pääse kirjautumaan, ei edes minun niksini auta”
  Minulla mitään niksejä ole, mutta pari kertaa tarkastin salasanani ja kun se vieläkin moitti sitä ja kysyi ”salasana hukassa”? En välittänyt siitä vaan klikkasin pari kertaa kirjaudu nappulaa, niin aukesi. Taitaa jonkun tason ongelma olla, koska kuulemma Ismollakin on ollut vaikeuksia.
  ”Painakaa päälle, älkää yli päästäkö perhanaa.”

  Tiedoksi Kyuulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *