Ylläpitäjälle eli Kyuulle

Aamulla pari kertaa kirjoitin kommentin kännykällä, johonkin ne vaan katosivat? Enää en edes löydä sitä avausta, joka kosketti vastausta Tepiin. No tässä uudestaan.

”Pääsen siihen asti missä pitäisi kirjautua ei mulla ole minkäänasteen g eetä tuolla sivulla terv tepivaari ”

Tässä sitä Tepin vastausta ja tuo G tarkoittaa sitä, kun yritin neuvoa kirjautumista tuolta yläkulmasta. Oliskohan se Tepi vaan turhan hätäinen.

Ehkäpä Buranaa, sanoi lääkärikin ensimmäiseksi, vaikka olisi jalka poikki.

Jk. Aika paljon olen nyt kännykällä täällä ja muualla kirjoitellut (kun tänä kone oli jumissa, nyt aukesi jotenkuten, kun kellon ympäri annoin AVG;n touhuta täällä) siis ei oikein sovellu pienen näkymän vuoksi.

2 vastausta artikkeliin “Ylläpitäjälle eli Kyuulle”

  1. Nyt täytyy todeta että vähän hoomoilasena olen. En näe että olisi epäonnistunutta tai onnistunutta kommenttia lähetetty. Sen pohjalta mitä minä pystyn näkemään, kommentit eivät koskaan lähteneet kännykältäsi tähän asti. Näin perinteisesti arvioiden sanoisin että jos on vähän huonompi datayhteys, joskus lähetys ei vain tule perille asti.

  2. Taas kerran koitin tuolla pihalla kännykällä, jostain kumman syystä en vaan nytkään onnistunut.
    Hiukankin jos liikkuu ruudulla sivuttain, niin teksti hukkuu, eikä enää löydy mistään. Liekö syy käyttäjässä, vai sivustossa, sitä en osaa sanoa. Ilmiö on vaan uusi, eikä ole haitannut muualla, esim. Aamulehden blogeilla.

    Näin läppärillä ei edes pääse sivuttain liikkumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *