Nollatoleranssi

http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201710092200448157_vd.shtml

Puolustusvoimat ja nollatoleranssi.

Purkivat sopimuksen huumekäryn vuoksi.

 • On väärin että esim tv-ruutuun päästetään käyttäjiä kärynneitä viimeksi Nyberi ohjelmaansa.
 • Nuorten huumeiden käyttö lisääntynyt jo koululaistenkin keskuudessa.

9 vastausta artikkeliin “Nollatoleranssi”

 1. Jos sotilas on esittänyt isänmaan vastaisia paukapäisiä mielipiteitä, esimerkiksi liittovaltiofanaattisia lausuntoja, niin tapaus pitäisi vapauttaa armeijasta välittömästi, sillä voi tulla lojaliteettiongelmia, kun osoittautuu, että unioni on muuttumassa suomivihamieliseksi fasistiseksi hirmuvallaksi.

 2. Mielestäni TV:n tehtävä on haastatella ihmisiä laajalti, kunhan eivät koita valkopestä asiaa. Kyllä huumeiden käyttäjää sopii haastatella kunhan tekee selväksi että hän on rikollinen.

  Mutta esiintymiskeikkoja ei toki moisille sairaille hörhöille sovi antaa, ei julkisista rahoista.

 3. Olihan se aika valistava esimerkki elämän nurjasta puolesta, jos tarkoitit Karalahden haastattelua. Kyllä Nyberg on hyvä toimittaja kaivamaan ihmisen syntyjä syviä, meni jopa syvemmälle, mitä osasin odottaa. Ei sitä voi pitää hiukkaakaan minään hyvänä esimerkkitapauksena, päinvastoin elämän kaiken kurjuuden keskellä horjumista.

  Tuota sotilasjuttua en saanut auki, sen linkitys pitäisi tehdä siihen ketjunpätkään editorissa. Pelkällä maalauksella ei onnistu.

 4. Kyllähän tuo IL:n juttu aukeni ihan maalaamalla ja liittämällä mutta miten se tuohon Markku Savikiven kommenttiin liittyy, se ei kyllä minulle auennut.

 5. Isänmaan vastainen paukapäisyys, kuten liittovaltiofanatismi, on paljon vaarallisempi ilmiö kuin jokin satunnainen huumeiden käyttö, jota voi verrata kantahenkilökunnan parissa joskus ilmenevään rankkaan juopotteluun.

 6. Mielestäni TV puoli 7 ohjelmassa Karalahden paapominen oli aika lähellä valkopesua.
  Ei lyötyä pidä lyödä mutta voisi antaa pahoja tekojaan pohdiskella aivan itsekseen.

 7. Huumeiden käyttö ei jää satunnaiseksi eikä niistä pääse helpolla eroon siksi niiden käyttäjiä ei pidä päästää valokeilaan ei ainakaan vähätellen .

 8. Linkitys toimii maalaamalla, mutta voisko sen ohjelmoida niin että olisi automaattisesti maalattu ja pelkkä klikkaus avaisi – mitä sanoo Kyuu?

 9. Nämä Markku Savikiven ”uustermit” ovat mielestäni melkoisen huvittavia, joskin osiltaan ehkä osittain mielenkiintoisia termejä.
  Mistähän Markku Savikivi keskustelisi ja argumentoisi, ellei olisi ns ”pakkoruotsia”, maahanmuuttoa, islamia. Oletan, että kannanotot saattaisivat oleellisesti kuivua kokoon.
  En halua torpata kirjoittajaa mutta sanoisin lukemani perusteella, että yhtä suppean ajatuskuvion edustajia kuitenkin näillä sivustoilla lienee vain muutamia.
  Hyvä keskustelu mielestäni edustaisi erilaisia yhteiskunnallisia ilmiöitä, omia kokemuksia, yleisestikkin normaalin elämän ymmärtämistä virheineen kaikkineen, virheihin luonnollisestikkin voi puuttua; jopa kärjekkäästikkin mutta rakentavasti.
  Siksi vanha mies olen, että tuota elämää on mielestäni melko monipuolisestikkin tullut nähtyä, jos kommentoituakkin.
  Positiivisten asioiden esiintuominen yleensäkkin näillä palstoilla ei ole se suosikki. Myönnän itsekkin, että noihin positiivisiin asioihin tulee aivan liian harvoin otettua kantaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *