Laura Huhtasaari on ”kova jätkä”

Kansanedustaja Laura Huhtasaari (ps) on tullut tunnetuksi suorapuheisuudestaan ja räväkkyydestään.

Käsiteltäessä pääministerin ilmoitusta oudoista hallituskuvioista  Eduskunnassa Perussuomalaisten puoluekokouksen jälkeen, piti Laura Huhtasaari ryhmäpuheenvuoron, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Puhe oli selkokielinen ja juuri niin suorapuheinen ja räväkkä, mitä voi odottaa vain Huhtasaarelta. Se osoitti, että Huhtasaari on ”kova jätkä” ja tarpeen vaatiessa vieläkin kovempi.

Laura Huhtasaari on viehättävä nainen, jolla on hymy herkässä. Hänestä olisi ainesta Suomen ”rautarouvaksi” esimerkkinä vaikkapa Angela Merkel.

Suomessa on poliittinen keskustelu jämähtänyt hyssyttelyksi. Siksi tarvitaan sellaisia poliitikkoja, jotka eivät vain hyssyttele, vaan sanovat tarvittaessa asiat suoraan ja vaikka hieman kärjistäen. Vain siten sanoma menee perille.

Nyt kun Perussuomalaiset etsivät uutta ilmettä uuden puheenjohtajan Jussi Halla-ahon johdolla on puolueelle onni, että varapuheenjohtajana on Laura Huhtasaari. Huhtasaari täydentää räiskyvällä esiintymisellään mainiosti hillitympää älykköä Jussi Halla-ahoa. Mainio parivaljakko kelle vaan puolueelle.

Paljon on puhuttu viime aikoina EU:n tulevaisuudesta ja kansainvaelluksesta Afrikasta Eurooppaan paremman elämän toivossa. Maassamme on vallassa EU-myönteiset voimat, jotka olisivat valmiita luovuttamaan Suomen itsemääräämisoikeudesta loputkin Brysselin byrokraateille. Samat voimat pitäisivät rajat auki elintasopakolaisille saadakseen halpaa työvoimaa Suomeenkin.

Siksi on erittäin tärkeätä, että Suomessa on ainakin yksi puolue, joka suhtautuu em. asioihin kriittisesti ja jopa kielteisesti. Kuvaan kuuluu, että EU-myönteiset puhuvat asioista peitellen ja kiertoilmauksia käyttäen hämätäkseen kansalaisia todellisista tarkoitusperistä.

Laura Huhtasaari on poliitikko, joka puhuu asioista niiden oikeilla nimillä ja ymmärrettävästi ja sopivasti kärjistäen, että kansalaiset ymmärtäisivät kuinka suurista asioista on kysymys.

Kysymys on nimittäin Suomen itsenäisyydestä.

Yksi vastaus artikkeliin “Laura Huhtasaari on ”kova jätkä””

  1. En pidä Laura Huhtasaaren tiedevastaisuudesta. Se on älyn köyhyyttä. Toisaalta pidän siitä että hän on asiallinen ja melko kunnioittava ihmisiä kohtaan. Siedän kuunnella hänen outojakin mietteitä, koska hän ei ole luonteeltaan pois työntävä.

    Silti pidän sivistysvaltiossa aika ikävänä asennetta, jossa taistellaan tieteellistä metodia ja tutkimusta vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *