Maahanmuuttovirasto tarvitsee nyt perusteellisen tuuletuksen

Maahanmuuttovirasto ja sisäministeriö ei ole huomannut, että maahanmuuttoasioissa on tapahtunut muutos. Täällä on eletty, kuin mitään ei olisi tapahtunut vuosiin. Samaan aikaan paperittomien turvapaikan hakijoiden määrä lisääntyy päivittäin ja heidän aiheuttama turvattomuus kaduilla ja toreilla lisääntyy samaan tahtiin.

Vanha luutunut ja leipääntynyt naahanmuuttovirasto yrittää paikata ja parsia asioita, mutta huonolla tuloksella. Koko hommassa on improvisoinnin maku sen sijaan, että kaikki tehtäisiin suunnitellusti ja kontrolloidusti.

Sisäministeriön korkein virkamies kansliapäällikkö nimeää suurimmaksi uhkaksi Suomelle syrjäytyneet nuoret. Voi pyhä jysäys! Siinä lausunnossa näyttäytyy sisäministeriön kansiapäällikkö täysin tietämättömältä, mitä maassa todella tapahtuu.

7 vastausta artikkeliin “Maahanmuuttovirasto tarvitsee nyt perusteellisen tuuletuksen”

 1. Nergin haastattelu Hesarissa oli muutoin erittäin mielenkiintoinen:

  ”Supon erityisessä seurannassa on tällä hetkellä 350 henkilöä. Krp:llä on sen lisäksi seurannassa noin 800 käytännössä kantasuomalaista, joita pidetään mahdollisina uhkina.”

  Käytännössä kantasuomalaisia?

  Onko tämä orwelilainen uusiosana toisenpolven maahanmuuttajille, joiden tutkimusten valossa tiedetään olevan erittäin ongelmallista ryhmää?

  http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005352259.html

  Mielenterveyspotilaiden kohdalla ongelmat ovat syntyneet jo ihan pirun kauan sitten kun esim. ns. B-sairaalat ajettiin alas ja avohoito, jota ei luotu piti korvata aiemman, tämän ei pitäisi olla enää minkään näköinen argumentti kenellekään.

 2. ”Sisäministeriön korkein virkamies kansliapäällikkö nimeää suurimmaksi uhkaksi Suomelle syrjäytyneet nuoret. Voi pyhä jysäys! Siinä lausunnossa näyttäytyy sisäministeriön kansiapäällikkö täysin tietämättömältä, mitä maassa todella tapahtuu.”
  ———————–
  Ei ehkä tuo ole lukenut lehtiä, mutta joku on saattanut kertoa hänelle kolmen demlalaisen muodostaman koplan: Tarja Halosen, Ritva Viljasen ja Astrid Thorsin, suunnitelmasta syrjäyttää mahdollisuuksien mukaan pientä suomen kansaa edustava nuori pois meitä paljon suuremman kansakunnan edustajan, vaikkapa partalapsen, onnen tieltä niin työnhaussa kuin sosiaalisissa etuuksissakin. Tuo kolmen kopla on kutsunut tuota systeemiään ”positiiviseksi syrjinnäksi”.

  Pakkoruotsittaminen ja muu isoruotsalainen nationalismi on ollut myös tuon kolmen koplan suosiossa, sillä suomalaisia on ilmeisesti ollut kiva kyykyttää. Nimittäin he ovat olleet heti valmiit syrjäyttämään suomea ja pakkoruotsia osaavan suomalaisen kielitaidottoman suuren valtakunnan edustajan tieltä.
  Kolmen kopla on myös toivonut, että syrjäyttävää materiaalia saataisiin Suomeen paljon lisääkin.

  1. Marxilaiset vaalivat oppia, että kansallisvaltiot olisivat uhka maailmanrauhalle. Siksi täkäläiset marxilaiset ovat pyrkineet täällä tuhoamaan kansallisvaltion nimeltä Suomi.

   Rooma ei ollut kansallisvaltio. Myös juutalainen Paavali oli Rooman kansalainen. Monikulttuurisuudestaan huolimatta Roomakin muutamat sodat sai aikaiseksi. Myöskään USA ja Venäjä eivät ole kansallisvaltioita, vaan liittovaltioita, Venäjälläkin on yli 80 liittovaltiosubjektia. Eikä EU -liittovaltionkaan synty sotien uhkia tule poistamaan, vaan se on yksi askel kansallisvaltioiden itsemääräämisoikeuden hävittämiseksi.

   Marxilaisten yleissivistys vaikuttaa siis melko aneemiselta. Marxilaisuus on luciferistien, Marxin ja Engelsin, keksintöä. Luciferistien tarkoituksena on luoda maailmandiktatuuri ja tuhota nykyiset valtauskonnot saattamalla ne taisteluun keskenään.

 3. Omalta osaltani näen että ruuhka on pahinta.

  Tällä hetkellä työlupaa odottaa noin 8 kuukautta. Se on aivan liian pitkä aika työnantajalle joka on löytänyt oikean henkilön ja hommia pitäisi aloittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *