Niinistön vaalikampanja

Sauli Niinistö lisää panoksia vaalikampanjassaan uusia pressan virka. Kun vaalivauva ei riitä, on apuun kutsuttu Euroopan kuningashuoneet. Vaalivauva ei pitkään jaksanut kiinnostaa suomalaisia, mutta nyt tulee Suomeen vierailuille prinssejä ainakin kahdesta kuningashuoneesta. Ja isäntänä tietty itse Sauli Niinistö vaikka kysymyksessä ei olekaan valtion päämiesten vierailu. Mutta prinssit vetävät huomiota puoleensa, missä ikinä kulkevatkin ja Niinistö peesaa heitä, kuin ”linssilude”.

Niinistöllä vaikuttaa olevan tarve voittaa vaalit jo ensimmäisellä kierroksella. Siksi hänen kampanjaansa panostetaan nyt paljon. Naiset ainakin kansoittaa kadut ja torit missä prinssit vierailevat ja Niinistö heidän varjossaan.

Onpahan prinsseilläkin edes jotain virkaa.

9 vastausta artikkeliin “Niinistön vaalikampanja”

 1. Itse aion äänestä Salea, kun en näe parempaa vaihtoehtoa muista ehdokkaista.

 2. Kalle

  ”Nukkuva” on ainoa joka voi äänestää kahteen kertaan: Sekä ennakkoon, että vaalipäivänä.

 3. On sinulla katkeraa Okaruusu, kun kansan enemmistön kannattama ehdokas näyttäisi voittavan vaalit.

  Onneksi sinun ehdokkaasi ei ole voittamassa.
  Silloin meillä saattaisi olla piru merrassa.

 4. Äänestän ketä äänestän, siis mieletäni parasta, mutta vauvat ja prinssit eivät pennin vertaa vaikuta päätökseeni.

  Kova paikkahan tämä Niinistön suosio ”toisinajattelijoille” on, ei nyt kuitenkaan pitäisi katkeroittua heidän jotka näkevät jonkun muun Niinistöä paremmaksi, paremminkin iloita että eripuraisessa Suomessamme esintyy tällaista samanmielisyyttä presdientin suhteen. Ehkä mahdollisimman vahvasti kannatettua presidenttiä myös paremmin kuunnellaan kun nyt kerran viralliset oikeudet on nilistetty sangen vaatimattomiksi.

 5. Timolta hieno oivallus (nukkuvat). Toisaalta äänestämättömyys on myöskin varsin usein kannanotto ja pieni äänestysprosentti voisi herättää joitain älykkäitä (onkohan heitä enää) poliitikkojakin huomioonottamaan tämän asian.
  Kaikkein typerintä äänestyskäyttäytymistä on käyttää äänioikeuttaan ja piirtää ”kirkkovene” äänestyslippuun. Ns protestiääni, sitä ei huomaa kukaan muu kuin äänestyslippujen tarkastajat.

 6. Olen edelleen tietoalan ihmisenä helvetin pettynyt Niinistön kampanjaan. Mielestäni Suomen presidentin kampanjaa ei pidä pyörittää USA:sta ja Hollannista käsin.

  En voi äänestää miestä, joka puhuu suomalaisen työn puolesta samalla kun ei luota siihen itse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *