Hakaristilippujen heiluttajista

Ei taida noi Suomen uusnatsit tietää, että Adolf Hitler oli hyvinkin islam-myönteinen.

Toisessa maailmansodassa natseilla oli muslimidivisioona joka etsi ja tappoi juutalaisia itärintamalla.

Kansallismielinen pitääkin olla, mutta kannattaa vähän katsoa mitä lippua heiluttaa, jos haluaa kokoajan kasvavalle islamisaatiolle lopun.

Jaa käyttäen:


12 Replies to “Hakaristilippujen heiluttajista”

 1. En tiedä muslimidivisioonasta, mutta esimerkiksi Krimin tataarit ja saksalaiset joukot tulivat hyvin toimeen keskenään. Saksalaiset antoivat tataarien elää omaa elämäänsä omien tapojensa mukaan, eivätkä sortaneet heitä kuten ryssät.

  1. ”13. Waffen-SS-vuoristodivisioona Handschar (1. kroatialainen) (saks. 13. Waffen-Gebirgs-Division der SS „Handschar“ [kroatische Nr. 1]) oli pääosin Bosnian muslimeista koottu Waffen-SS:n vuoristojääkäridivisioona (Gebirgsjäger), jonka tehtävänä oli Jugoslavian partisaanien torjuminen natsi-Saksan tukeman Itsenäisen Kroatian valtion alueella maaliskuusta joulukuuhun vuonna 1944.”

   Lähde:

   https://fi.m.wikipedia.org/wiki/13._Waffen-SS-vuoristodivisioona_Handschar

   Siinä nopeasti haettua tietoa SS muslimeista. Näistä oli joku historia dokkarikin tv:ssä aikoinaan. Lopun edellä kelpasi sekailainen seurakunta.

    1. Se ei ollut eikä ole muslimivaltio. Siellä oli silloin muslimeja joista koottiin 13.Waffen Vuoristodivisioona.

 2. Palestiinan arabien johtaja, Jerusalemin mufti Amin al-Husseini, oli Hitlerin liittolainen ja ilmeisesti myös tietoinen holokaustista, hän mm. vieraili Natsi-Saksassa.

  Wikipedia:

  ”Amin al-Husseini (1895/1897lähde? – 4. heinäkuuta 1974) oli arabinationalisti ja muslimijohtaja Palestiinan brittiläisessä mandaatissa. Hän oli keskeinen sionismin vastustaja ja toimi vuosina 1921–1948 Jerusalemin suurmuftina.

  Amin al-Husseini oli toisen maailmansodan aikana natsi-Saksan liittolainen ja tapasi vuonna 1941 Adolf Hitlerin. Hän auttoi rekrytoimaan Bosnian muslimeja näiden omaan SS-divisioonansa.[1] Sodan päätyttyä hän pääsi Ranskan suojeluksessa Kairoon ja säästyi oikeudenkäynneiltä.

  Hänen tiedetään olleen mukana kehittämässä radikaalia islamia, jonka pohjana on ollut muslimiveljeskunta aate.”

  Muslimiveljeskunta-aatetta edustaa nykyisin esimerkiksi Gazassa valtaa pitävä Hamas, tai on ainakin lähellä sitä. Egyptissä Muslimiveljdekunta nousi valtaan, mutta armeija ei siitä tykännyt ja syrjäytti sen. Turkin johtaja Erdogan on Hamasin läheinen liittolainen.

  Nykyisin sitten ”epäpyhä sionismin vastainen allianssi”, johon kuuluvat niin uusnatsit, äärivasemmisto kuin osa muslimeista yhdistyy antisemitismin lippujen alle. Englannin työväenpuolueen johtaja Jeremy Corbyn on hyvää pataa islamistien kanssa.

Kommentoi