Juuri tulleen tiedon mukaan…

…Pekka Hoo käänsi takkinsa. Aamulla hän oli vielä sitä mieltä, että persujen kanssa voi mennä samaan hallitukseen, mutta nyt iltapäivällä hän ilmoitti, että ei voikaan. Syynä takinkäännökseen oli kuulemma kentän painostus. Että näin.

Pekka Hoo osoittautui sitten aivan tavalliseksi poliitikoksi, joka puhuu p–kaa sen kun kerkiää, selittelee puheitaan ja on muutenkin epäluotettava, Minä jo ehdin luonnehtia häntä aamulla kirjoittamassani blogissa valtiomiesluokkaan kuuluvaksi, mutta nyt perun puheeni ja tee haavistot käännän takkini tässä asiassa.

Jaa käyttäen:


15 Replies to “Juuri tulleen tiedon mukaan…”

 1. Romaninuorukainen, tangolaulaja oli sopinut tanssilavakeikasta. Myöhemmin hänen isänsä eli managerinsa soitti perään ja vaati, että laulajan palkkion tulisikin olla kaksinkertainen. Kun tilaaja tätä kovin ihmetteli, että vastoin aiempaa sopimusta, vastaa manageri:
  ”Kah, lapsen mieli ailahtelee.”

 2. Niinpä menin minäkin kommentissani kehuskelemaan Haavistoa ennakkoluulottomuudestaan mutta meni luotto mieheen. ”Kentän painostus” heh heh, kotiseudullani tällaisia miehä sanottiin ämmälaureiksi.

 3. Ei ongelmaa. Äänestetään PerusSuomalaiset yli 50 % kannatukseen. Saadaan hallitus ilman isänmaan pettureita.

 4. Jos ken kokee sopivaksi yhtäläisyyden merkin käsitteiden isänmaan petturuus ja impvaaralaisuus välille uskoisin että mielensä sattaa olla ahdas.

  1. ”Jos ken kokee sopivaksi yhtäläisyyden merkin käsitteiden isänmaan petturuus ja impvaaralaisuus välille uskoisin että mielensä sattaa olla ahdas.”

   Kyllä impivaaralaiset freudentalistit olivat varsin aktiivisia ns. Rauhanoppositiossa, joka kaavaili perustavansa varjohallituksen Lontooseen. Tätä jotkut pitivät isänmaan petturuutena.

   Neuvostoliitto muisti rotufreudentalisteja hyvällä sodan jälkeen, eikä vaatinut tuota äärioikeistolaista puoluetta lopetettavaksi. Rotuoppi oli freudentalistipuolueen ohjelmassa vielä 11 vuotta Hitlerin oletetun kuoleman jälkeen.

   1. Monet rotufreudentalistien kansanedustajistakin oli jäänyt vaille valtakunnan pääkielen taitoa. Olivat eläneet eristyksissä pienen ikänsä. Taxellismi on uudempi versio freudentalistien eristäytymisestä.
    Ahvenanmaa on se varsinainen Impivaara, joka pitäisi myydä pois nyt, kun siitä vielä jotakin saisi.
    Vuonna 1918 A:n impivaaralaiset myötäilivät maanpetoksellisesti Ruotsia, joka miehitti saaret.

 5. Ei edes puolueen puheenjohtajalla ole oikeutta omiin mielipiteisiinsä. Ainakaan julkilausuttuina. Puoluepukarit jyräävät allensa järkevätkin ihmiset. Tässä on yksi syy miksi puoluepolitiikka on tuntunut minusta tympeältä jo pidemmän aikaa.

 6. Pitää todeta, että en voi olla yllättynyt. Isompi yllätys oli se, että Pekka Haavisto alisitui uhraamaan oman, puoluepolitiikan yläpuolelle nousseen uransa maan johtavien populistien Ville Niinistön, Emma Karin jne. älämölöstä. No vihreät ovat mitä ovat, vihreydelle heidän kanssaan on kuitenkin hyvin vähän tekemistä.

 7. Haavisto pönötti naama punaisena lehdistön edessä korjailemassa sanomisiaan, tässäkin nähdään kuinka puolueen ryhmäkuri pisti tämän henkilön polvilleen. Se siitä, pelkkä marionetti tämäkin Haavisto, naiset määrää tuossa puolueessa. Samassa haastattelussa Emma Kari jo korjaili Haaviston sanomisia…

 8. MYLLYMATILLE

  Minun mielestäni kaikki ovat isänmaan pettureita jotka

  – veivät meiltä itsenäisyyden tekemällä hakemuksen EU:hun
  – sallivat holtittoman maahanmuuton
  – vieraiden hyvinvointi on tärkeämpi kuin suomalaisten
  – kannattavat GCM-sopimusta
  – syyllistävät itseään puolustavia suomalaisia impivaaralaisiksi.
  j.n.e.

  1. Jos EUhun meno ja siellä oleminen on isänmaan petturuutta niin sitten suurempi osa Stuomen kansasta on pettureita.

   Kuka sallii holtittoman maahanmuuton?

   Kenelle vieraiden hyvinvointi on tärkeämpi kuin suomalaisten?

   GCMn ja isänmaan pettruuden yhteyttä en ymmärrä.

   Liiallisuuksiin menevä, muista viis veisaava itsensä (suomalaisuuden) puolustaminen on juuri sitä impivaaralaisuutta.

   Jopa Jukolan veljekset aikuistuttuaan hylkäsivät sisäänlämpiävän impivaaralaisen tavan olla ja elellä.

 9. ”Jopa Jukolan veljekset aikuistuttuaan hylkäsivät sisäänlämpiävän impivaaralaisen tavan olla ja elellä.”

  Talvisodassakin torjuttiin vieraita vaikutteita.

Kommentoi