Kuoleman enkeli

Sivistynyt ihminen pystyy kammottaviin hirmutekoihin. Se on monesti historiassa todistettu.

OLi mielenkiintoinen dokumentti tv1 seltä tohtori Josef Mengelestä, jota ei koskaan saatu elävänä kiinni.

Mengele otti paljon riskejä, kun matkusti muunmuassa Omalla nimellään  50-luvulla Argentiinasta länsi-Saksaan tapaamaan sukulaisiaan.

Mengelen hauta lopulta paikannettiin Brasiliassa ja luut monen tutkijoiden toimesta todennettiin kuuluvan Mengelelle.

Kärsiköön helvetissä.

Jaa käyttäen:


11 Replies to “Kuoleman enkeli”

 1. Katsoin myös tuon ja ei voi sanoa muuta kun mitä Timo jo sanoi tuossa lopussa .
  no eipä äijän luut ole päässyt maanpoveen kun kukan ei ole niitä huolinut . terv tepivaari

  1. Ruohtissahan oli sterilisaatiota ja eugeniikaa suurin osa viime vuosisadasta. Koko Ruotsi oli kajahtanut rotuopeille 1800 -luvulla, jotka opit sitten toisen polven mamu, Freudenthal, istutti svekomaaneihinsa niin syvään, etteivät ne ole karisseet vieläkään.

   Aamulehdessä esiteltiin Jörnin kirjaa, joka kuvasi sadan vuoden takaisia tapahtumia, ”Vesi on verta sakeampaa”. Jörni kertoi, kuinka häntä risoi se, että maaniset svekot yhä vielä leimaavat sisällissodan raakuudet suomalaiselle rodulle tyypillisiksi. Vaikka minun mielestäni svekomaanien brutaalit rotuopit olivat välttämätön osatekijä sodan syttymisessä.

   Luulin jo, että Jörni oli jo jättänyt älylleen jäähyväiset hilluessaan svekomaanipuolueen leivissä. Mutta ilmeisesti Jörnin äly on palailemassa pätkittäin. Jos Jörnin äly tulee täysin kondikseen, niin hän tulee laillani esittämään svekomaanipuolueen hajoittamista taivaan tuuliin joko omaehtoisesti tai pakolla.

 2. Meillä on tässä Suomi jossa sata vuotta tehtiin samoja asioita terv tepivaari

 3. Eivätpä nuo ihmiskokeet Suomessakaan tuntemattomia olleet ja länsinaapurissa tapahtui vieläkin enemmän, jopa etnisiä kokeita saamelaisilla.

 4. Mengeleä ei saatu kiinnin mm. siksi, että monet tahot olivat hyvin kiinnostuneita hänen ”tutkimustuloksistaan”. Natsit tutkivat mm., kuinka paljon ihmiset mitäkin rasitusta tai ongelmaa klestävät hengissä. Tulokset olivat myöhemmin ”puolijulkisia”.

 5. Adolf Eichmannia pidetään holokaustin pääarkkitehtinä, joka onnistui pakenemaan Etelä-Amerikkaan.
  Israelin tideustel palvelu pääsi Eichmannin jäljille 1950-luvun lopulla ja sieppasi Eichmannin Argentiinasta vuonna 1960 ja kuljetti miehen Israeliin tuomittavaksi.
  Eichmann hirtettiin 1962.
  Tapauksesta on mieleeni jäänyt, että israelilaiset psykiatrit tutkivat Eichmannia miehen vankeusaikana. Psykiatrit ajattelivat, että miehen, joka syyllistyi moiseen julmuuteen, päässä täytyy olla jotain vikaa. Psykiatrien diagnoosi Eichmannista oli kylmäävä: mies oli pelottavan normaali. Se sokea usko johonkin ideologiaan.
  Solzeniczhnynin teos ”Vankileirien saaristot”, etupäässä ranskalaisten sosialistien kirjoittama kirja ”Kommunismin musta kirja” sekä lukemattomat muut aineistot kommunismin hirmuteoista vahvistavat samaa. Se sokea usko johonkin ideologiaan.

 6. Adolf Eichman hoiti kuljetusjärjestelyt kuolemanleireihin ja hän toimi virkamiehen viileydellä siinä asiassa.

 7. Muistelisin, että Eichmann ei osoittanut kuulusteluissa katumusta. Hän sanoi noudatteneensa esimiestensä määräyksiä ja toimineensa Kantin moraalifilosofian mukaan.

Kommentoi