8 vastausta artikkeliin “Kuuman valittajat”

  1. Minulla on onneksi kotona ”ilmakylmäpumppu” se on parhaillaan viilentämässä kämppää. Se saattoi hyvinkin olla eräs parhaista investoinneista minkä olen tehnyt.

    Kylmää vastaan on ziljoona hyvää keinoa, mutta liian lämmintä vastaan vähemmän.

  2. En vielä valita, koska nyt on kivaa pitkästä aikaa.
    En toki toivo tällaista lämpöä koko kesäksi, koska mitään maalaus- ja pihatöitä ei tässä lämpötilassa voi tehdä ja niitä valitettavasti on edessä.

    1. En minäkään valita, mutta kyllä oikea ruumiillinen työ ulkona helteessä on rasittavaa.

      Eikä se helle juuri naurata sotaharjoituksessakaan. Nytkin Virossa Siilillä piti päivällä välillä mennä tarkoituksella auringosta varjoon. Aamuyöstä taas ei tosiaankaan ollut liian lämmintä.

  3. Vähän hikeä siellä pukkaa tosiaan kun pihalla töitä tekee. Vaan siitäpä jää fiilis että on jotain tehnyt.

    Pyykkilauta on keksitty. Niin pesukonekin mutta moista ei täällä maaseudulla ole.

  4. Onhan se melkoisen lämmintä. Tietysti riippuu ihan siitä mitä tekee. Minäkin olin eilisen päivän klapikoneen vieressä ja kastuihan siinä paita haalareiden alla.

    Juhanin mainitsema ilmalämpöpumppu on verraton keksintö. Meillä ei tosin vielä ole jäähdytyspuoli käytössä, riittää kun ikkunat ovat auki, niin järveltä käy kylmä henki jäähdyttäen mukavasti.

  5. Kohtuus kaikessa, jos voisin nappulasta vääntäen säätää niin maksimissaan 25 astetta lämmintä ulkona ja sillonkin suotavaa että tuuli mukavasti leyhyttelisi.

  6. Kyllä mulle riitti olin aamu kasista ulkona oli kivan viilee aamusella oli pari pulloo vettä mukana emme olleet auringossa .
    No tulimme sisälle kun plikka alkoi oleen levoton kuumuudesta ulkona oli varjossa mittarissa + 25,2 sisällä + 21
    Kyllä tuo Myllymatti on aivan oikeassa mulle riittäis tuo n 20 plussaa sen päälle oleva on liikaa .
    Mutta siihen on tyytyminen mitä ylhäältä annetaan eikä sitä ole pitkään sitten taas sanotaan kun aina on kylmä keli sellasia me ihmiset olemmme terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *