No comments

Iltalehti=

Perussuomalaisten puoluejohtaja Jussi Halla-Aho on ottanut kantaa Kankaanpään perussuomalaisten varapuheenjohtaja Teuvo Roskala n esittämille kannanotoille koskien raiskauksia. Roskalan mielestä avioliitossa ei voi tapahtua raiskausta, ”ei ainakaan tavallisten valkoisten heteroiden suhteessa”.

– Perussuomalaiset vastustavat maahanmuuttoa takapajuisista kulttuureista muun muassa siksi, että arvostamme naisten ja lasten oikeuksia. Takapajuisuus ei ole yhtään parempaa, vaikka se olisi kotimaista, Halla-Aho kirjoittaa Roskalan blogikirjoituksia koskevassa Facebook-keskustelussa.

Myös lukuisat muut perussuomalaiset ovat tuominneet Roskalan kannanotot.

5 vastausta artikkeliin “No comments”

    1. Immo-hummaa oli aikoinaan pakko letkuttaa ja harjata pari kuukautta, kun eräät tahot olivat aamuyöstä kipanneet yöastiansa Immo-humman niskaan. Haju ei meinannut hälvetä.
      Mutta Roskalaa ei tarvitse siistiä ainakaan vielä.

  1. Intia vaarallisin naisille. Takavuosina totuusmedia väitti, että intialaisia tyttö olisi myytykin vauraammille arabeille.

    https://www.kaleva.fi/uutiset/ulkomaat/asiantuntijakysely-intia-maailman-vaarallisin-maa-naisille/797637/

    —————————–
    Minkähänlainen demokratia vallitsi aikoinaan kunkku Salomon haaremissa, jossa a- ja b-kategorian naisia niin paljon, ettei meinannut sälli itse sekaan mahtua.
    Siinä menossa äijältä pehmeni pääkin sen verran, että profeetan oli pakko repiä riepunsa ja julistaa, ettei Salomon jälkeläiset enää koskaan hallitsisi Israelia. Kumma kyllä Jerusalem ja Juudea jäi yhä suvun hallintaan.

  2. Edellisestä linkistä lainattua:

    ”Kymmenen vaarallisimman maan joukkoon nousi myös Yhdysvallat ainoana läntisenä teollisuusmaana. Yhdysvallat äänestettiin kolmanneksi kysyttäessä sitä, missä maassa naiset kohtaavat todennäköisimmin seksuaaliväkivaltaa, seksuaalihäirintää ja seksiin pakottamista.

    Kysely tehtiin viimeksi vuonna 2011, jolloin vaarallisimmiksi maiksi naisille kerrottiin Afganistan, Kongon demokraattinen tasavalta, Pakistan, Intia ja Somalia.”

    ——————-
    Ylen toimittaja Mölsä haastatteli toveri Lipposta puistossa. Lipponen esiintyi lakitta päin. En katsonut, mitä miehellä oli kainalossa, vai oliko mitään.

    Lipponen kuitenkin lausui ikimuistettavia sanoja:

    ”Suomea vaivaa jonkinlainen henkinen taantuma.”

    ”Kun katsotaan niitä maita, jotka maailmalla pärjäävät, niin kuin esimerkiksi Yhdysvallat ja Ruotsi, niin ne ovat Suomea avoimempia yhteiskuntia.”

    Edellä mainitussa tilastossa ainakin USA tuntuu pärjänneen hyvin ja eiköhän Ruohtikin pärjäile, kunhan saa maansa monikultturisoitua pidemmälle. ”Finne igen” -tyypit eivät Ruohtille riittäneet, vaan lisää piti saada, maksoi mitä maksoi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *