Kaksi terroriteon yritystä?

Kaksi itsemurhaiskun yritystä samanaikaisesti. Selvästikin ennalta suunniteltua. Molemmat olivat kielteisen päätöksen saaneita turvapaikanhakijoita.

Jaa käyttäen:


24 Replies to “Kaksi terroriteon yritystä?”

 1. Yksittäisterroristi x 2. Ei saa provosoitua kun provosoidaan. Allah on suuri, jeesus on pieni.

  Poliisi käskee välttämään tästä eteenpäin linja-autoja. On rasismia väittää että ulkomaalaiset vain tekee näitä linja-auton suistumisia. Suomalaiset tekee sitä salaa joka päivä.

  Terv: new born suvakki viherpiipertäjä.

 2. Tämä kaikki on tähtiin kirjnoitettu, kun maahan päästettiin elintasoturisteja pakolaisstatuksella. Suomen viranomaiset ovat möhlineet pahemman kerran. Nyt meillä on keskuudessamme aikapommeja, jotka voivat räjähdellä missä ja milloin vaan.
  Nyt varustauduttava kypärällä ja luotiliiveilla mennessään esim. kauppareisulle.

 3. ”Aggressiivinen matkustaja tarrasi rattiin kesken ajon Loimaalla – KRP: toistaiseksi ei viitteitä terrorismista” (IL)

  Suut suppuun. KRP tietää kaiken, lottonumerotkin.

  Ei saa provosoitua kun pannaan vaikka perziizeen, pitää tarjota tummelia.

 4. Minäkin olen useampaan otteeseen ehdottanut julkisesti, että kielteisen päätöksen saaneet pitää saman tien kerätä lukkojen taakse kunnes poistetaan maasta.

  Poliisi viemään päätös ja ottamaan henkilö saman tien kiinni. Siellä lukkojen takana saattaa tulla mieleen vapaaehtoinen paluukin sinne mistä tuli.

  Olen myös ehdottanut, että laittomasti maassa olevat pitää kammata tiheällä kammalla lukkojen taakse ja poistettava tehokkaasti maasta.

  1. Perussuomalaiset on ajaneet alunperinkin tiukkaa pakolaispolitiikka linjaa. Muut puolueet on toivottaneet nämä tervetulleeksi. Niimpä…

   Nyt ollaan paxkassa kaulaa myöten. Tätä ei voi enää perua ja moni puolue ajaa edelleen näiden agendaa…

 5. Tanskalaiset keksivät laittaa ne saarelle ja ostaa vankilan Liettuasta.
  Me voisimme ostaa vankilan Vennään pojilta.

  1. juhak, meillä on sellaiset valtapuolueet ettei tapahdu mitään. SDP, Kokoomus, Keskusta, Vihreät. Heillä on kiire saada lisää näitä sandaalijätkiä. Minä en enää vastusta pakolaisten tuloa tänne. Tervetuloa. Tehkööt tänne kaaoksen. Ei ole minun murhe.

 6. Onahn sen hauskaa laittaa samasta aiheesta uusi blogi. Pitäisikö laittaa vielä kolmas otsikkp tästä samasta aiheesta ihan huvikseen.

 7. Jälkiviisaus kukoistaa. Tänne tuli väkisin muutama vuosi sitten 33 000 ja lisää oli uhkana tulla Venäjän pohjoista reittiä.

  Kuka silloin ja mikä laki olisi estänyt tulon ? Täällä he nyt ovat lukuun ottamatta palautettuja. Nettoa en tiedä.

  Mutta tämän on vasta alkua, varautukaa siihen, kun sodat Lähi-idässä riivaavat ja Afrikan kuivuus pakottaa ihmiset liikkeelle- Eurooppaan. Euroopan rajoja ei saa suljeutua tai olemme itse ghettossa.

  Halla-Ahon viisastelu ja persujen agitaatio ei tähän tuo mitään lisää. Pitää löytyä konkreettisia ratkaisuja, muuten tulevaisuudessa olemme entistä suuremmassa kusessa.

  Olen aikaisemmin jo tehnyt koviakin ehdotuksia erityisesti nuorien miehien osalta.

  1. Se ei ole jälkiviisautaa, kun asiaan realistisesti suhtautuneet ovat varoittaneet siitä kehityksestä, joka on toistunut maasta toiseen vuosikymmenen ajan, mutta voihan omaa sinisilmäisyyttään jotenkin yrittää kieltää.

   Ei tänne tullut väkisin 33 000 nuorta miestä, ne kävelivät avoimen raja yli kaikessa rauhassa turvallisesta maasta toiseen ja todellista jälkiviisautta on se minkä jopa Sipilä tunnusti, ettei näin olisi tarvinnut toimia.

   Euroopan nimenomaan pitää ”sulkea rajat” välttääksen ghettoutumisen, eikä suinkaan päinvastoin, kuten esität.

   Taitaa kuitenkin olla niin, että persut ovat ainoita, jotka ovat esittäneet konkreettisia ja koviakin ratkaisuja, mutta esitä nyt omasi.

 8. Vai jälkiviisaus. Presidentti Koivisto oli valmis rajoittamaan pakolaisten (somalien) tuloa Suomeen jo vuonna 1990.

  Lainaus Turun Sanomista

  ”– Somalialaiset on syytä pysäyttää rajalle. Otetaan nimet ylös ja luvataan harkita. Todetaan, että Neuvostoliitto on turvallinen maa. Jos joku on eri mieltä, niin sitten riidellään. Ellei näitä pysäytetä, miten sitten muitakaan, presidentti linjasi.

  Presidenttiä ärsytti pakolaismyönteisen eliitin äänekäs ja kaikkitietävä esiintyminen asiassa. Eliitti pyrki neuvomaan, mikä on oikeaa pakolaispolitiikkaa ja moralisoi Suomen käytäntöjä väittäen, ettei Suomi täytä pakolaisvelvoitteitaan muihin Pohjoismaihin verrattuna.”

  https://www.ts.fi/kulttuuri/3619488/Nain+presidentti+Koivisto+pysaytti+itarajan+yli+tulleen+pakolaisvirran+vuoden+1991+alussa

  Joten ei voida puhua jälkiviisaudesta, kun asia on ollut esillä jo lähes 30 vuotta.

  Jo silloin kiinnitettiin huomiota siihen, että Suomeen tultiin turvallisista maista. Näinhän kävi myös vuoden 2015 ryntäyksessä.

 9. Niin kuin kaikki tietävät, mitään ei tapahdu ennen kuin ajetaan päin seinää- niin tässäkin.

  Kannattaa miettiä, mitä Mexicon ja USA:n rajoilla on tapahtumassa ja mitä pakolaisleireillä Euroopan rajoilla. Ja,mitä siitä tulee seuraamaan.

  Parempi nyt uskoa, että kohta naapurissasi asuu joku pakolainen tms..Meillähän on niistä kokemusta sodan jälkeisestä karjalaisten uudelleen asuttamisesta.

  1. Koita Karjalaqinen pitää oman maan evakot erillään elintasoturviksista.
   Tuo kommenttisi on mielestäni omia evakkojamme halventavaa joka suhteessa eikä meillä ole mitään velvoitetta jaella suomalaisten työllään hankkimaa varallisuutta ja yhteiskunnan palveluja noille elintasoturviksille.

 10. Meksikon ja Yhdysvaltojen rajalle on kasautunut joukko paremman elintason perässä kulkijoita. Toki esim. Yle sinnikkäästi käyttää heistä nimitystä turvapaikanhakija.

  Pakolainen voi hyvinkin asua minun naapurissani jo nyt. Pakolaisstatuksen saaneita ei kuitenkaan pidä sekoittaa esim. näihin vuoden 2015 tunkeutujiin. Suurimmalla osalla heistä kannustimena vaellukselleen oli taloudelliset seikat.

  Niin meillähän on kokemusta oman maamme kansalaisten asuttamisesta. Sitä samaa toivoisin myös esim. Irakilta ja Somalialta, Asuttakoon oman maansa kansalaiset niille seuduille, joissa Suomestakin irakilaiset ja somalit maissaan käyvät lomailemassa.

 11. Miksi teit uuden avauksen aiheesta josta oli jo blogi? On turhauttavaa kirjoittaa jostain aiheesta keskustelunavaus, jos melkein seuraavana otsikkona joku laittaa miltei saman otsikon samasta aiheesta.

 12. Niin kuin joku valtakunnallisen media toimittaja ilmaisi. kaikki nämä mamu-rötökset satavat persujen laariin. Siksi näitä persut tuottavat oikein urakalla eri medioihin.

  Minua oikein hävettäisi kytkeä nämä tosiinsa. Kaikkihan me olemme samaa mieltä siitä, että paska juttu ja, jotain pitää tehdä. Mutta nuo rötöstelijät ovat täällä- Tanska suunnittelee panevansa nuo autiolle saarelle. Minä sitä, että panta jalkaan kaikille kielteisen turvapaikan saaneille nuorille miehille ja töihin kuten ennen Seutulaan lentokenttää kaivamaan.

  1. Valtamedian vetelät toteavat kaikenlaista,mutta eikös nämä sada kaikkien ”oikeamielisten” laareihin, kun pääsevät kilpaa paheksumaan, korostamaan kotouttamisen puutteelisia resursseja radikalisoitumisen ehkäisemiksi jne.jne. vai onko vaan niin, ettei se vuosia toistettu lässytys enää uppoa, kuin hölmöimpiin.

 13. Eiköhän tämä kokonaisuus ole kaikenkattavasti tiedossa Migrissä, vastuuntuntoisissa ministereissä ja kansaedustajissa ilman sitä, että persut provosivat ja provosoituvat aina tilanteen tullen.

 14. Ei perussuomalaisten tarvitse ketään provosoida, eikä muidenkaan asiaan kriittisesti suhtautuvien.

  Kyllä nämä törkeästi käyttäytyvät turvapaikanhakijat hoitavat tuon provosoimisen aivan itse. Valitettavasti vaan osa suomalaisista haluaa nähdä nämä törkeilijät suomalaisen järjestelmän uhreina ja siksi heille on löytynyt ymmärtäjiä.

Kommentoi