Mitä noille tontti vuokrille vois tehdä

Mielestäni niissä pitäisi olla vuosittainen indeksi korotus paljonko se vois olla sitä en osaa sanoa mutta nyky tilanne on aikas julmaa peliä monelle .

Siinä ei taloyhtiö paljonkaan muuta voi kun nostaa rajusti mm yhtiö vastikkeitaan .

Kun on maksettu n 15 000 vuosi tasolla tontti vuokraa 50 vuotta ja uusi vuokra on vaikka kymmenkertainen vuokra sopimusta uusittaessa .

Menee monella isännöitsijällä sormi suuhun aivan takuu varmaan millä sen kunnan  vuokran tuo  julki  taloyhtiön kokouksessa .

Mutta mielestäni tuo vaikka kymmenen  vuotta vanhalla vuokralla sitten tulisi tuo indeksillä korjattu uusi vuokra ei olisi vaaraa että vuokra nousee .

Jopa mahdottomiin lukemiin kuten Tampereella on monelle käymässä seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

7 Replies to “Mitä noille tontti vuokrille vois tehdä”

 1. Kun on 50 vuotta asuttu ilmaiseksi tontilla, voi sen tonttivuokran nostaa reaalihintaiseksi.
  Olisivat sen 50 vuotta säästäneet tulevaisuuttaan varten, mutta toisten kustannuksella on vain eletty halvalla.

 2. Niin on nyt mutta vois se olla niinkin että vuokra on ekan kymenen vuotta sama sitten nousee indeksin verran silloin ei tule näitä kymenenkin kertaisia nousuja .
  Ja on niistä esimerkkejä kun oli viidenkympin vuokra tontista sitten se nousi n500 markkaan vuosi on siinä melkoinen nousu prosentteina .
  Vaikka realismia se on kokonaan terv tepivaari

 3. Kaupungin talous on ajettu niin perseelleen, että tällaiset hullut tonttivuokran korotukset ovat vain paniikinomaisia yrityksiä saada se talous taas tasapainoon. Ei se onnistu.

 4. Noin on kun kerralla nostetaan vuokra tontille n kymmen kertaiseksi se varmuudella myös näkyy ja myös kuuluu .
  Olis parempi kun sitä nostettas kymmenen vuokra vuoden jälkeen joka vuosi olis taloyhtiöillä helpompi se nostaa yhtiövastiketta terv tepivaari

 5. Onneksi en talossa joka olisi vuokratontilla. Toisaalta osaavat ne kiinteistöverolla kuormittaa ja täytyyhän se ratikka saada kiskoille. Tunneli tosin on keskeneräinen molemmista päistä eikä olisi tehty jos kokonaiskuva olisi kerrottu.

 6. Valta osa keskustan taloista Tampereella on vuokra tontilla ja tuo viiden kymmenen välein tarkistettava vuokra ei ole oikea tapa hoitaa asiaa .
  Niitä pitäisi nostaa tuo n kymmenen vuoden kuluttua joka vuosi silloin nuot nostot ei olisi tuota kymmen kertaistamista jota ei kukaan järjellä selitä
  Tunneli on onneksi en sitä joudu käyttämään, ja tuskinpa paljon ratikaa käytän se kun kulkee missä kulkee ja ei varmaan ekana tule lähistölle . terv tepivaari

Kommentoi