12 vastausta artikkeliin “Kansallisuusaateko pahasta?”

  1. EU:n aikana Suomen menetetty itsenäisyys on tabu josta ei saa puhua.

  2. Kansalaisvaltio on paljon toimivampi, kuin ylikansallinen sekamelska.

  3. Kansallisuusaate voi mennä överiksi eli äärinationalismiksi kuten esimerkiksi hitleristeillä ja freudentalisteilla. Näin patriotismi eli isänmaan halaaminen muuttuu hyökkääväksi muita kansallisuuksia kohtaan. Omaa kansallisuutta ylistetään ylivertaiseksi niin rodultaan kuin kulttuuriltaankin.

    Hitleristit ja freudentalistit julistivat kuuluvansa germaaniseen valtiasrotuun, jonka tuli hallita muita jopa alistettujen omaksi parhaaksi. Esimerkiksi muuan Lipponen näyttää olevan sitä mieltä, että freudentalistien alistava ote on ollut ja on finneille parasta mahdollista hyvää. Siksi Lipposta voi pitää äärinationalistina. Lipposta voi pitää isoruotsalaisena äärinationalistina siksi, että alistava taho eli freudentalistit haluavat samaistua isoruotsalaisuuteen ja juhlivat ruotsalaisen valloittajakuninkaan muistopäivää profeettansa A. O. Freudenthalin tahdosta.
    Lipposta voidaan pitää äärinationalistina senkin vuoksi, että nän haluaisi, että maltilliset finnenationalistit eli patriootit eristettäisiin.

    Äärinationalismiin kuuluu siis oman kansallisuuden ylistäminen ja toisen kansallisuuden halventaminen. Halventamisen ensimmäinen askel on erottaa oma kansallisuus halventamisen kohteeksi valitusta kansallisuudesta. Freudenthal julisti, että kieli määrittää rodun ja etnisyyden. Ruotsia puhuvat olivat germaanista valtiaskansaa, joiden ei sopinut käyttää itsestään nimikettä finne vaan finländare. Näin halventamisen kohteena ole kansallisuus voitiin nimikkeellä erottaa valtiaskansasta.

    Halventamisen välineenä voitiin käyttää eroavaa ulkomuotoa, tapoja, taloudellista tilaa tai vallitsevaa alistusuhdetta.
    ———————————-
    Lipposeen ja osin muihinkin demareihin on isoruotsalainen äärinationalismi uponnut kuin sulaan voihin. Heistä on tullut freudentalistien finneihin kohdistaman etnisen syrjinnän hyväksyjiä ja kannattajiakin. Demareista Lipponen taitaa uida syvimmällä. Ahtisaari näyttää haluavan säilyttää etnisen syrjinnän, eikä Halonenkaan finne-virtasen etnistä syrjintää näytä vastustaan. Syrjintään Halosen lailla suvaitsevaisesti suhtautuvia lienee demareista enemmistö. Heitä ei isoruotsalainen äärinationalismi huoleta.

    Kokoomuksen ja PS:n nuoret ovat protestoineet finneihin kohdistuvaa etnistä syrjintää, mutta näyttävät masentuneen, kun eräs professori astui esiin todisteluin, että syrjinnästä oli syrjivälle osapuolelle hyötyä.
    ————————-
    Patriotismi eli oman kansallisuuden halaaminen on hyväksi ja on tervettä, niin kuin riittävä ravintokin on hyväksi, mutta paskamahaisuudesta on haittoja.

  4. Pureksitaan edelleen:
    Hitler vastusti itse kansainvälistä rahavaltaa Saksan yllä ja kokosi ympärilleen samoin ajattelevia. Kansanvälistä rahavaltaa edustivat juutalaiset.
    Freudenthalin germaaninen valtiasrotu eli ”ruotsalaiset” oli mieltänyt omistavansa Suomen. Suomenkielinen enemmistö oli saatava alistettua. Yksi tehokas tapa oli sabotoida suomenkielisten kouluttautumista. Jos joku kouluttautui ruotsin kielellä, hän helposti samaistui ruotsikieliseen eliittiin, eikä ollut enää uhka ”valtiasrodulle”.
    ——————————-
    Maahanmuutosta ja ”Suomi kuuluu kaikille” -politiikasta on se seuraus, että finnejä uhataan kahdelta taholta:

    1) Isoruotsalaisten äärinationalistien lainsäädäntöömme ujuttama finne-virtasen etninen syrjintä on vakiintunut.
    2) Halosen koplan edustama ”positiivinen syrjintä” on omiaan johtamaan siihen, että lukuisat finne-virtaset tulevat syrjäytymään loppuiäkseen, kun Halosen kopla suosii suomalaisia paljon suurempien kansakuntien jäseniä, joita kopla houkuttelee Suomeen ”Suomi kuuluu kaikille” -periaatteellaan.

    Seuraus tästä ajattelemattomuudesta on se. että syntyy sosiaalinen tilaus suomalaiselle äärinationalismille. Äärinationalistien äänenpainot MV -lehdessä vastaavat kuvausten perusteella RKP:n profeetan A. O. Freudenthalin äänenpainoja Vikingen -lehdessä, jossa tämä ”kehui” suomalaisia.

    Kun Freudenthal on nyt svekomaanipuolueen sankari ja hänen rintakuvansa ovat kunniapaikalla Höbelön, svekomaanipuolueen, Hoopoakatemian ja Lipposen seinällä, niin sadan vuoden päästä MV:n ärhäköitten kirjoittajien kuvat ovat kunniapaikoilla suomalaisten äärinationalistien seinillä.

    Freudenthalin svekomania oli omiaan johtamaan Suomea sisällissotaan sata vuotta sitten. Kaikki eivät paenneet svekomaanien ylivaltaa Amerikkaan, vaan osa nousi taisteluun täällä.

    1. Svekomaanipuolue pitäisi lopettaa välittömästi, koska se edellyttää finne-virtasen etnistä syrjintää harjoitettavaksi maailman tappiin. Jos syrjintäpykäliä aletaan poistaa laista, niin ärhäkäimmät sveomaanit alkavat ammuskella ja viritellä pommeja, mutta se on vain välivaihe. Suomalaisuuden Liiton entistä puheenjohtajaa Heikki Talaakaan ei tapettu uhkauksista huolimatta. Svekomaanit tappoivat kyllä ministeri Ritavuoren sata vuotta sitten.
    Svekomaanipuolueen sijaan saisivat suomenruotsalaiset perustaa maltillisen puolueen, jos sille tarvetta näyttäisi olevan.

    2. Tarja Haloselle pitäisi koota kansalaisadressi, jotta hän lopettaisi finne-virtasten ”positiivisen syrjinnän” muukalaisten hyväksi ja suomalaisia suurempien kansakuntien jäsenten houkuttelemisen tänne ”Suomi kuuluu kaikille” -politiikallaan. Finne-virtasta ei pidä syrjäyttää yhteiskunnasta loppuelämäkseen, eihän Tartsa ole syrjäyttänyt itseäänkään, vaikka olisi ollut syytä. Finne-virtanen taas on Tartsan ja hänen koplansa mielivallan uhri.

  5. Liberaalina näen aika monen ongelman kumpuavan siitä kun lakataan näkemästä ihmisiä ja aletaan näkemään vain ryhmiä. Varsin moni historian suurin tragedia on alkanut siitä kun ovat ”me” vastaan ”nuo”.

    1. Svekomaanit viittaavat yksilölle eli finne-virtaselle kintaalla. Samoin tekee Halosen kopla.

      Blogeissaan nihilisti Enbuske korostaa yksilön merkitystä yhteiskuntaan nähden. Siis sanoo kunnioittavansa.
      Hän näyttää kunnioittavan vain yksilön lihaa vaan ei henkeä. Hänellä on kannibaalin asenne yksilön arvoon.
      Kansallisuusaatetta Enbuske pitää epätodellisena, koska ”se on abstraktio”. Loogisesti ottaen hän ei siis kunnioita eikä arvota yksilön arvomaailmaa. Siksi hän lienee ollut svenska.nu -lonkeriston varapuheenjohtajakin tukemassa suomenkielisten simputtamista ruotsinkielellä.
      Minäpä arvotan nyt Enbusken nihilismiä: perseestä!

      1. Joku voisi väittää, että edellisessä kommentissani on ristiriitaa. Ehkei sitä ristiriitaa välttämättä ole, sillä nihilistit itse ovat sitä mieltä, että ihmisten arvot ovat perseestä. Minähän vain kunnioitan nihilisti Enbusken arvomaailmaa sanomalla, että hänenkin arvonsa ovat perseestä.

    2. Kyuu, jos suomalaiset joskus unohtavat olevansa ryhmä nimeltä suomalaiset, eivätkä enää näe tarpeelliseksi puolustaa asein kansakuntaa ja valtiota nimeltä Suomi – kohta suomalaisia ei enää ole.

      Presidenttimme sanoin: kasakka ottaa sen, mikä ei ole kunnolla kiinni.

  6. Joskus rajat kiinni on ainoa vaihtoehto. Sitä varten ihmiset on luoneet valtion joka turvaa meidän valtakunnan rajoja ulkopuolisilta.

  7. Jotta Tellus voisi säilyä monikultuurisena, niin rajoja tarvitaan. Kultuurit ovat kuin organismeja, joissa vieraat arvot liian voimakkaina esiintyessään aiheuttavat kaaosta. Yksilöidenkin arvomaailmaan tulee suhtautua kohteliaasti. Mutta pitää tiedostaa niihin mahdollisesti sisältyvät itselle vihamieliset käsitykset. Yksilöiden ja yhteisöjen kannattaa oman etunsa vuoksi torjua muiden vihamieliset tai nujertavat pyrkimykset. Pitää kyetä sanomaan, missä kulkee raja.

    Kansallismielisyyden nousulle Telluksella on siellä ja täällä sosiaalinen tilaus, koska rajoja on loukattu. Nostakaamme itsesuojeluvaistoille hattuamme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *