Soinin yksityisajattelu ja mielipiteen vapaus

Hyväksyn myös ministerin oikeuden omiin mielipiteisiinsä ja uskomuksiinsä.
Soinin ”Ploki” on hänen oma kanavansa ja kaikki olisi mielestäni hyvin paitsi jos ei:

Samuli Virtanen
Valtiosihteeri
samuli.virtanen@vnk.fi
puh. +358 295 160420

Ulkoasiainministeriö

Joku sininen tunari on mennyt panemaan tälle sivulle valtion virkamiehen yhteystiedot ja linkin Ulkoasiainministeriöön. Tämä yhdistää Soinin yksityisajattelun ikävällä tavalla ulkoasianministeriön linjauksiin. Vahinko on jo tapahtanut.

19 vastausta artikkeliin “Soinin yksityisajattelu ja mielipiteen vapaus”

  1. On yksi asia olla oikeus yksityisajatteluun. Vähän eri asia on ulkoministerin tittelillä matkustaa pitkin maita ja mantuja kehumassa miten naisen paikka on puukon ja hellan välissä.

    Herranen aika nyt, jopa useilla yksityisillä aloilla on huomioitava tietyt asiat myös yksityisviestinnässä, eivätkä ne vaateet ole kohtuuttomia. Nyt Soini on sitä mieltä että tuolla palkalla ei ole mitään sääntöjä.

    MUTTA jotain hyvääkin tästä on. Halla-aho teki selväksi että persut eivät allekirjoita moista naisvihaa. Eiköhän se tullut selväksi että tuosta eduskuntaryhmän halkeamisesta kumpi puoli on maltillista järkiporukkaa ja kumpi kiihkomielisiä hulluja.

    1. Kysymys ei ole naisten oikeuksista pohjimmiltaan. Kenenkään naisen tai miehen oikeuksiin ei voi kuulua toisen elämän riistäminen. Tappaminen ei ole ihmisoikeus.

  2. Soinin profiilin nosto onnistui hyvin, jos ei oteta lukuun mitä hän kirjoitti aborteista. Nyt on Soini otsikoissa ja puhutaan mitä puhutaan, pääasia, että puhutaan. Mutta miksi profiilin nosto juuri nyt? Siksikö, että vaalit lähestyvät ja kaikki puolueet ajavat täysillä asemiin? Vai siksikö, että Soinin loikkariporukalta on odotettavissa vielä järeämpiä tekoja, kuten esim. lähtö hallituksesta? Loikkarit menivät Sipilän hallitukseen siksi, että Soini ei halunnut luopua ulkoministerin salkusta kirveelläkään, mutta nyt se aika on lähellä, kun koko hallituksen taival päättyy. Lähtemällä nyt hallituksesta ennen kuin soteäänestys on eduskunnassa saa siniset loikkarit paljon sympatiaa, kun suurin osa kansasta vastustaa sotea. Kyllä Soini tietää mitä kansa haluaa ja vaalit ovat siis jo aika lähellä.

  3. Sipilä ja Orpo ovat hysytelleet Soinin aborttilausuntoa. He pelkäävät, että Soini lähtee porukkansa kanssa hallituksesta ja sote menee syteen ja saveen.

  4. Kai se on ihmisellä luonteessa, kerran pelimies aina ja loppun asti pelimies,
    ovelasti laskeskelee mihin panokset kannattaa laittaa. Voittaminen on niin tärkeä että tarkoitus pyhittää keinot.

  5. Soini saa ajatella ihan mitä haluaa, kunhan ei väitä niiden olevan minun, eikä koko valtion ajatuksia.

    Mitähän varten ja mistä on tullut nuo valtiosihteerin tiedot?

  6. Soini saa hiukan ollakin röyhkeä, on nostanut tietyn puolueen melkein tuhkasta. Nyt taitaa Fenix lintu olla laskussa.

    1. Mielestäni se ei välttämättä ole ansio sinänsä jos nostaa puolueen tuhkasta, teon arvo mittautuu sillä mitä puolue toimittaa, saa aikaiseksi ja millaisia ovat sen arvot. Niin ja puhumattakaan siitä millaisilla keinoilla tuhkasta nousu on toteutettu.

      1. Myllymatti, juuri niin. Minä kerroin vaan tapahtuneen, keinoja en viitsi edes lähteä mainitsemaan, se on sen puolueen asia.

  7. Sipilän hallitus on sinisten loikkareiden panttivankina. Voi aikoja voi tapoja!

  8. Mitä yhteistä on Soinilla ja esimerkiksi Mustafa Karalla?

    Molemmat lausuvat silmittömiä ihmisoikeusrikkomuksia ja pääsevät kuin koira veräjästä koska vetoavat vähemmistöuskontoon. Soinin tuorein oli tosin kaukana hänen pahimmista naisvihamielisistä tai homofobisista lausunnoista. Yhtä kaikki uskontokortilla saa polttaa homot, vangita naiset kotiin, pakottaa ne huntuun, kieltää avioeron ja vaikka mitä.

    En pidä tästä. En pidä yhtään tästä.

    1. Uskonnon varjolla on tapettu maailmassa eniten ihmisiä, uskonnon varjolla raiskataan lapsia, uskonnon varjolla saa tehdä lähes mitä tahansa, sairasta, sairasta, sairasta.

      1. Todista väitteesi! Minä väitän, että tieteen nimissä on tapettu eniten ihmisiä maailmassa. Kommunismi halusi ja haluaa kitkeä uskonnon koska pitää sitä tieteen vihollisena. Stalinin, Maon, Pol Potin miljoonat uhrit ovat jotain, johon uskonnot eivät koskaan ole yltäneet. Hitler taas tappoi ihmisiä vetoamalla evoluutioon, vahvimman eloonjäämiseen ja rodunjalostukseen.

        Näistä lienee jonkinlaisia arvioita uhrien määrästä, mutta haluaisin nähdä jonkinlaisia todisteita ja lukuja uskonnon varjolla tapettujen määrästä. Jos esimerkiksi keskiajalla olisi tapettu ihmisiä samoja määriä kuin kommunistit ja natsit 1900-luvulla niin Euroopasta olisi loppuneet ihmiset. Joten todisteita tuolle väsyneelle väitteelle uskonnoista, kiitos, tai lakatkaa toistelemasta valheellista myyttiä.

    2. En kyllä ole huomannut minkäänlaisia ihmisoikeusrikkomuksia, nais- tai homovihamielisiä lausuntoja Soinilla, joten voisitko Kyuu tarkentaa, mitä tarkoitat tai laittaa vaikka linkkejä?

  9. Ihmetelen kyllä hieman sitä, että Soinin plokissa on niin vahvasti ulkoministerön leima. Yksityisajattelu on eri asia, ulkoministerinä esiintyessä pitää olla varovaisempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *