Hämeenkadulle ehdoton pyöräilykielto

Autoilijat joutuvat sopeutumaan Hämeenkadulla rajoitettuihin kaistoihin. Jalkakäytävät ovat esteellisiä, kaventuneita tai muuten huonossa kunnossa.

.. mutta kaikkia ei tämä rajoitettu tila näytä koskevan- pyöräilijöitä, jotka sompailevat jalankulkijoiden, lastenvaunujen, lasten ja vanhusten joukossa täysin vastuuttomasti.

.. ja eilen taas eräs sompaaja tönäisi kassin vappujuomineen kadulle ja jatkoi mitään välittämättä matkaansa. Toisella puolella mummun keppi heilahti tönäisystä pyöräilijää kohti- olisipa edes osunut.

Koska pyöräilijät Hämeenkadulla ovat hengenvaarallisia, ajo pitää kieltää heti.

Jottei jää vain sananhelinäksi- tämä viesti menee samatien poliisille.

6 vastausta artikkeliin “Hämeenkadulle ehdoton pyöräilykielto”

  1. Kai muistit ilmoittaa kissalan pojille myös liikenneturvallisen toiveesi pyöräilijöiden hakkaamisesta erilaisilla astaloilla liikenteessä?

  2. Fillaristit kuvittelevat olevansa kaiken lain yläpuolellaja osa ajaa törkeästi jopa muiden päälle.
    Tuo ajokielto Hämpillä on tällä hetkellä ainoa järkevä ajatus ja poliisi voisi nopeuskyttäysten sijaan mennä joksikin aikaa hämpille sakottelemaan fillaristeja.

  3. Kun poljen keskustassa – silloin harvoin kun poljen – en polje lainkaan vaan talutan. Syrjemmällä liki autiolla kadulla tai syrjätiellä poljen. Oon kyllä nähnyt montakin mistään piittaamatonta polkijaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *