No, eikö tämä ”mamu” nosta taas kuohuntaa tietyissä piireissä

Iranilainen perheenäiti muutti Suomeen opiskelemaan ja väitteli tohtoriksi. Nyt hän on yksi avainhenkilöistä Kiilto Oy:n  tuotekehittelyssä. Kauheaa, elintasopakoilainenko !

Aikaisemmin tunteita tietyissä pireissä nostatti Afanistalainen huippulahjakas nuorimies, jota uhkaa nyt karkotus takaisin kurjuuteen.

https://www.aamulehti.fi/uutiset/perheenaiti-etsi-pitkaan-toita-ja-tuskaili-taskurahapalkalla-iranissa-sitten-han-muutti-suomeen-vaitteli-tohtoriksi-eika-ole-ollut-paivaakaan-tyoton-200741178/

 

19 vastausta artikkeliin “No, eikö tämä ”mamu” nosta taas kuohuntaa tietyissä piireissä”

    1. No, tuohan on täysin vain kommentti vailla mitään asiantuntemusta.

      USA on imuroinut kaikki mahdolliset huippuosaajat läpi maailman piilaaksoon- myös suomalaisia.
      Nyt tuo maailman pöljin Trumppi on panemassa lahjakkaat muualta tulijat boikottiin.
      Meidän pitää imuroida vaikka mistä huippuosaajia omiemme rinnalle.

      Meillä on näitä tusinatohtoreita vinot pinot, jotka eivät kelpaa muualle kuin työttömyyskortistoon.

  1. Karjalainen saattaa olla elintasopakolainen, mutta ei ole kertonut, mistä on paennut tai mihin meinaa mahdollisesti paeta. Ehkä Ruotsiin, koska siellä ei ole Lipposta, Niinistöä eikä näivettävää pakkoeurotusta.

  2. Miksiköhän tuosta pitäisi nostaa kuohuntaa missään mielessä – paitsi ”suvaitsevaisten” korvien välissä?
    Työhön/koulutukseen perustuva maahanmuutto ei pääsääntöisesti ole ollut ongelma, kuten holtiton elintasoturvislauma pääosin.
    Henkilö, joka tulee Suomeen tekemään töitä ja sopeutuu suomalaisiin sääntöihin, on ok.

  3. Harri

    Päinvastoin, lisää näitä lahjakkaita maahanmuuttajia antamaan mallia mukasuomalaiselle korkeakulttuurille. Nuo vanhat kulttuurit pitävät sisällään niin paljon lahjakkuutta ja sen geneettistä perintöä, että olimme savumökissä silloin, kun nämä rakensivat jo filosofineen antiikin ”Kreikkaa”.

    1. Loistavaa suomalaisuuden halveksuntaa – ei todellakaan yllätä sinänsä…

    2. ”Päinvastoin, lisää näitä lahjakkaita maahanmuuttajia antamaan mallia mukasuomalaiselle korkeakulttuurille. Nuo vanhat kulttuurit pitävät sisällään niin paljon lahjakkuutta ja sen geneettistä perintöä, että olimme savumökissä silloin, kun nämä rakensivat jo filosofineen antiikin ”Kreikkaa”.”

      No, menepä nykäisemään niitä tänne joutessasi.
      ————————————————-
      juhak:
      ”Henkilö, joka tulee Suomeen tekemään töitä ja sopeutuu suomalaisiin sääntöihin, on ok.”

      Karjalaisen kannattaa hakumatkallaan tehdä muutamia testejä.

      – Pitää tutkia mahdolliset rasistiset asenteet. Mitään uutta kihahtanutta freudenthalia on turha Suomeen raahata, jos haluamme välttyä murhatöiltä.
      – Pitää tutkia lojaliteetti suomalaista yhteiskuntaa kohtaan. Emme halua tänne svekomaanien tapaista röyhkimyskulttuuria, jonka edustaja saattaisi talloa suomalaisten varpailla ja kuseskella saappaisiin ja pyrkiä estämään suomalaisten kouluttautumista.
      – Emme kaipaa ketään agressiivista verosuunnittelijaa, joka keksii kaikenlaista maksettavaa suomalaisille Lipposten tapaan, mutta itse ketkuilee verojensa kanssa parhaansa mukaan.
      – Kannattaa tehdä myös jonkinlainen älykkyystesti, ettei tulokas rupea vaatimaan kielensä pakko-opetusta kautta koko Suomen ”yleissivistävänä aineena”.

      Tässä nyt oli Karjalaiselle, suomeennykäisijälle, muutamia vinkkejä. Porukalla voisimme saada muutaman lisävinkin aikaiseksi.

  4. Meillä on omastakin takaa lahjakkuuksia, jos he vain pääsisivät esille. Meillähän on se tasapäistämisvimma saanut yliotteen.
    Ja nyt vielä enemmän, kun kohta ei saa eikä voi puhua tai kirjoittaa mitään, kun tulee se uusi poliisilak ja kansanedustajien vaitiolovelvollisuus linnan uhalla.

  5. Heikki, oletan että juuri kukaan ei ole työperäistä maahanmuuttoa vastaan.

    Sen sijaan sellaista porukkaa joka tulee tänne väärällä nimellä ”turvapaikanhakijaksi” tekemään valituskierroksia perustellusti kielteisestä päätöksistä – tänne ei minun mielestäni tarvita.

  6. Tunnen työperäisesti tänne muuttaneita. Erittäin hyväkäytöksisiä ja ahkeria ihmisiä. Se että joku tulee ”elintasopakolaiseksi”, etsimään sosiaalihuoltoa ei mene meikän pirtaan. Ja siitä ei ole kahta sanaa.

  7. Jotta tänne voitaisiin ottaa lisää väkeä, niin vähimmäisvaatimus olisi, että poistettaisiin etnistä syrjintää sallivat lait sitä ennen. Pelkäänpä, että Tarja Halonen valittiin Helsingin yliopiston hallituksen puheenjohtajaksi harjoittamaan suomalaisvihamielistä etnistä syrjintää, jota hän nimittää ”positiiviseksi syrjinnäksi”. Ehkäpä Tartsa haluaisi suomenkielisiä syrjittävän etnisesti niin oppilasvalinnoissa kuin henkilökunnan palkkauksessakin.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Positiivinen_syrjint%C3%A4

    ”Positiivinen syrjintä otettiin käyttöön Yhdysvalloissa 1960-luvulla tavoitteena suosia mustia pääsyssä yliopistoihin ja tiettyihin ammatteihin. Yhdysvaltain lisäksi Etelä-Afrikka ja Intia, joissa on aikoinaan harjoitettu rotuerottelua ovat ottaneet käyttöön tällaisia toimia.[3]

    Britanniassa on laitonta kohdella henkilöitä eri tavoin rodun perusteella (engl. positive discrimination, affirmative action). Sen sijaan on sallittua rohkaista tai kouluttaa tietyn ryhmän ihmisiä hakemaan asemaan jossa he ovat aliedustettuina (engl. positive action).[4]

    Ranskan perustuslaki kieltää asettamisen eriarvoiseen asemaan etnisyyden tai syntyperän perusteella. Sen sijaan on sallittua suosia koulutukseen haussa asuinpaikan tai sosiaalisen aseman perusteella.[3]

    Ruotsissa korkein oikeus tuomitsi 2006 laittomaksi maahanmuuttajien suosimisen haussa yliopistoon.[5] ”
    ———————————–
    Tuosta Ruotsin korkeimman oikeuden tuomiosta ei selviä, saako ruotsinkielisiä syrjiä etnisesti Ruotsin vakiintuneiden kielivähemmistöjen jäsenten hyväksi, tuskinpa saa.
    Halla-aho on moittinut suomalaisiin kohdistuvaa etnistä syrjintää. Esimerkiksi Hoopoaatemia on yksi etniseen syrjintään suuntautunut laitos.
    Myös Ruotsin maahanmuuttopolitiikka on muuttumassa halla-aholaiseen suuntaan. Norjassa ja Tanskassa halla-aholainen suuntaus on vaikuttanut jo pidempään. Suomessa kansallivaltiotamme vihaavien poliitikkojen ote on vielä vahva.
    ——————-
    Suomalaisten etniseen syrjintään kannustavat lait pitäisi siis poistaa. Vauhtia tälle kehitykselle saisimme, jos demarit potkisivat puolueensa jäsenyydestä niin Lipposen, Halosen kuin Ahtisaarenkin.

    Etniseen syrjintään keskittynyt RKP pitäisi poistaa poliittiselta kartalta aateveljensä Pohjoismaisen vastarintaliikkeen kanssa samalla kertaa.

  8. http://etmu.fi/etmu-palkinto/previous-awards/2004-erik-allardt/

    ”Erik Allardt on muiden ansioiden ohella ollut käynnistämässä etnisten suhteiden tutkimusta Suomessa. Allardtin levittämä tärkeä oivallus oli, etteivät kansallisuudet ja etniset ryhmät sekä niitä koskevat rajat koskaan synny pelkästään siksi, että on olemassa rodullisia, kielellisiä ja kulttuurisia erityispiirteitä, vaan ne ovat nimenomaan sosiaalisia tuotoksia. Etnisyys ei siis ole ihmisen pysyvä ominaisuus, vaan potentiaalisesti muuttuva piirre.”
    ————————–

    Siis:
    ”etteivät kansallisuudet ja etniset ryhmät sekä niitä koskevat rajat koskaan synny pelkästään siksi, että on olemassa rodullisia, kielellisiä ja kulttuurisia erityispiirteitä, vaan ne ovat nimenomaan sosiaalisia tuotoksia”

    Allardt on ilmeisesti saanut svekomaanit pelästymään ja ovat alkaneet ajatella, että surujen sosiaaliset suhteet finneihin vaarantavat heidän etnisyytensä. Tämä voisi ”pahimmassa tapauksessa” merkitä sitä, että svekomaanien lakeihin ujuttamat finnien etnistä syrjintää suosivat lait kumottaisiin.
    Jotta svekomaanit saisivat lammaslaumansa koon säilytettyä suurena, on lähinnä Taxellin ideoimana kehitetty sosiaalisen eristäytymisen oppi, joka edellyttää surulasten eristämistä finneistä kehdosta aikuisikään asti. Eristäytymisestä on ollut kuitenkin se seuraus, että svekomaanien lammaslaumasta katoaa lampaita Ruotsiin ja Norjaan, joita pakkoeurottaminenkaan ei näivetä.
    ————————–
    Tästä voidaan vetää yhteyksiä sellaiseen maahanmuuttopolitiikkaan, jota meidän tulisi suosia. Meidän ei tulisi tukea erilaisten ”impivaaralaisten” yhteisöjen muodostumista maamme sisälle.
    Finnien etnisen syrjinnän lopettamiseen olisi heti ryhdyttävä. Syrjintää kannattaneet poliitikot kuten Lipponen, Halonen ja Ahtisaari olisi välittömästi erotettava demaripuolueesta ikään kuin lähtölaukauksena uudelle politiikalle.

  9. Siis et ymmärrä yhteyksiä?

    Selkokielellä:

    Suomessa ei ole valmiuksia ottaa tänne yhtäkään muukalaista ennen kuin lainsäädännöstämme on poistettu suomenkielisten etninen syrjintä viimeistä piirtoa myöten. Jos se edellyttää poliitikkojen vaihtoa, niin heidät vaihdettakoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *