Ratinan kauppakeskuksessa täytyy tapahtua paljon ennekuin minut asiakkaaksi saa

Olipa kovat odotukset, kun pääsin kävellen melkein suoraan Hatanpäältä Vihiojan sähkölaitoksen kohdalta tunneliin ja kauppakeskukseen.

Mutta ympäristö oli mullin mallin ja muutenkin sotkuisia. Etsiä sai, että reikä sisään löytyi.

Autolla kävin aikaisin aamulla tutkimassa autohallin. Iso kuin 2 x stadionia. Kivaa, joka siitä sokkelosta tykkää. Suvantokatu keskeneräinen. Autot sieltä kolmeen parkkihalliin: Koskikeskus, Ratina, Suvantokadun asukasparkki ja lisäksi stadionin ulkoparkki – hallelujaa !

Tänään kaikki maalaiset olivat tulleet kaupunkilaisten joukkoon- meno oli sen kaltaista härdeliä. Kauppakeskus on väljä ja valkoisen valoisa, mutta kylmän oloinen. Ei mitään uutta sisustuksessa, ei kasvikoristeita- tai jopa puutarhaa. Baarit samalaisia kuin muualla. Meteli ja kaiku täytti tilan. Kompassi pitäisi olla, että edes ilmansuunnat tietäisi.

Palvelu niin tai näin lukuunottamatta italialaista naisten liikettä, jossa oli palvelua ja rauhaa tyylillä.

K- supermarket ja Lidl ovat ne, joissa joskus saatan käydä. Sadetta sinne voin mennä pitelemään matkalla Hatanpäältä keskustaan.

Ovat nuo Sokos, Koskikeskus, Stockmann sentään sellaisia, joissa asiointi sujuu miellyttävästi. Mutta ykkönen on kauppahalli.

Ratina ei minusta uskollista asiakasta saa.

4 vastausta artikkeliin “Ratinan kauppakeskuksessa täytyy tapahtua paljon ennekuin minut asiakkaaksi saa”

  1. Mietin itse että jos juhannuksen jälkeen olisi rauhoittunut sen verran että voisi käydä. En usko sieltä mitään tarvitsevani mutta kaipa sitä uteliaisuutta voi.

  2. Kyllä se laitos tarvitsee myös maalaisten rahat jos aikoo olla kannattava. Pelkkä poikkeaminen vaatii ylimääräisen tunnin ja sitä en kaipaa. Oletan siellä poikkeavan niiden jotka haluavat näyttäytyä ja sen ohella soppailla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *