Eikö tänne voi ennää kirjautua fb:n avulla?

Siis nyt hoksasin kokkeilla sitä google+ ja pääsin tänne, mutta fb ilmottaa: ”Tämä toiminto ei ole juuri nyt käytettävissä: Virhe käsiteltäessä tätä pyyntöä. Yritä myöhemmin uudelleen.”

Nojoo, ihan sama, kait tämäki käy mulle ja ehkäpä teilekki, Niilo Mäkelälle erityistervehys ja miepä aktivoidun täälä, mukavaa iltaa ja voikaa hyvin!

9 vastausta artikkeliin “Eikö tänne voi ennää kirjautua fb:n avulla?”

  1. Hyvä pikku ämmi että tulet tänne, terv myös Hertalle terv iraplikka ja tepivaari

  2. Kiitos tuo fb on ollut aika pitkään sellanen ettei sillä ole tänne päässy syytä en osaa sanoa minä kun olen koko ajan ollut google + puolella terv tepivaari

  3. Aivan yleinen se on ollut ja aika moni siitä kertonutkin elikkä ei ole kun fb puoli google + on toiminut ainakin mulla terv tepivaari

  4. Tännehän saa tulla ihan millä keinoilla sattuu pääsemään. Minullakin on ihan vartavasten luodut tunnukset, ei ole riippuvainen mistään muista liittymistä.

    Illan jatkoa vaan Hilkallekin.

  5. Hei, olen kuullut tästä ongelmasta mutta kun ei ole itsellä mahdollisuutta testata, tätä on tosi vaikea tutkia ja korjata.

    Koitetaan joku kerta tutkia kun on vaikkapa käymässä kaveri joka käyttää FB:tä. Ei toimistollakaan ole moisia.

  6. Tervehdys Hilkalle – hyvä että saamme jälleen paremman sukupuolen edustajan riveihimme, itse olemme pää pyörällä valikoimassa ratikan väriä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *