Väyrynen luomassa uuet siniset

Väyrysen vastustaminen ja jopa pilkkaaminen taitaa sattaa suohraan Väyrysen laahriin. Eli kohta Sipilä joutuu ihan omien sinistensä kans kerräähmään omia puoluekortteja?

Ehkä jokku on kyllästynheet nykyvaltapuolueitten touhuihin. Ehkä jokku oikeasti aattelee, että asioita voi nähä toisin EU:n ja Naton suhteen.

Ehkä Väyrynen on se viiminen oljenkorsi ihmisille, jokkon kyllästynheet nykyrakennelmiin ja himmeleihin.

Luultavasti Väyrynen ei iso vaihtoehto ole, sittekko se johonki nyt kuitenki taitaa päätyä. Samanmoinen vallankäyttäjäkö nykysysteemissä olhan, siivoa käytöksensä. Valta taitaa olla semmosta.

Jopa kepulaiset yllättäny ittehään väsymällä nykykepulaisuutteen ja ehkä net kypsyy johonki uutteen eli vaikka vanhan Väyrysen följhyyn?

Onnea Väyryselle matkhaan ja perässähiihtäjille kans!

Ihanaa perjantaita ja tuntheitten turnajaisia, kaikki tuntheet on ok, eijjole huonoja tuntteita, nei kerro Väyrysestä, kaikki tuntheet ja ärsyyntymiset on sinussa ittessä. No koitama aatella ihan itte omalla päällä, tutkia itte asioita.

Rakhauella hilkkapien

28 vastausta artikkeliin “Väyrynen luomassa uuet siniset”

  1. Olipas Hilkalla poikkeuksellinen ja hyvä avaus. Harvoin poliittista puheenvuoroa esität ja tämä kaiken lisäksi oikein hyvä. Ihan virkistävä.

  2. Ei tässä Hilkka mitään kiittämisen aihetta; olen monesti pannut merkille Sinun tapasi kommentoida yhteiskunnallisia asioita ja nyt ensi kerran puhtaasti politiikkaa ja vieläpä nappiin osuen.

  3. Meidän ikioma pikku ämmi osaa niin halutessaan ja taas se meni nappiin .
    Terveiset pikku hertalle karvakuonolle iraplikalta samoin terv tepivaarilta

  4. On demokratian kannalta tervettä että on ns. protestiliikehdintää ja kyseenalaistetaan tiettyjä poliittisia aksioomia.

    Vaan tässä on se sama juttu mitä on ollut EU-kriittisillä, suoraa demokratiaa ajavilla, maahanmuuttokriittisillä ja monilla muilla – kun ei kenenkään kanssa tulla toimeen, perustetaan sata ja yksi uutta puoluetta ja järjestöä, joista kukaan ei saa merkittävää kannatusta. Muistan aivan liian hyvin itse kun koitin saada pienpuolueita yhteistyöhön. Ideaa oli kansanmurhaa pahempi monien kommenttien mielestä ja ajatuksen ääneen lausuminenkin oli tiettävästi synneistä hirvein. Palaute oli tuota tasoa…

    Nöyryyttä puuttuu. Niin Paavolta kuin kovin monelta muultakin.

  5. Suomi on oikea demokratia. Ehdokkaaksi saa asettua jopa Paavo Väyrynen. Äänestäjät kuitenkin päättävät ketä he äänestävät. Eipä ollut Väyrysen kannatus kovin kehuttava näissä viime mittelöissä. Eikä taida olla seuraavissakaan.

    1. Olipa hyvä, ettei tullut valituksi. Taisi Paavo itsekin vähän pelätä. Pääministeri-Paavolla tulee olemaan enemmän vaikutusvaltaa.

  6. Kepussa on aika lailla ihmisiä jotka kannattaa Paavoa ja alkaa oleen kempeleen pojalla lurut pöksyssä .
    Anskattoo mitä peliä ne vielä keksii ja mitäs sitten sanotaan jospa Paavo viekin koko sadon laariinsa . terv tepivaari

  7. Väyrynen ei ajattele mitään muuta kuin omaa itseään- se on ainoa, mikä hänelle on merkityksellistä julkisuuksineen.
    Kyllähän ”ukko” tietää paljon, mutta tietääkö miten eletään muiden kuin itsensä kanssa. Hän luule vielä olevansa Urkin seuraaja.
    Tiedoksi: olen keskustellut hänen kanssaan naamatusten, kuunnellut luentoja jne…
    Iso potku perseeseen ja hoitamaan omia busineksiä- sorry to say. Joskus uskoin häneen, mutta nyt se on totaalisesti mennyt.

    1. ”juna on tyssännyt totaalisesti kaikkialla uudelleen ja uudelleen.”

      Eeuu-fanaatikkojen mediapeli on vaikuttanut.

      Vänän vallitessa Suomi olisi nyt itsenäisempi, sata miljardia vauraampi ja demokraattisempi.

      Kekkosen kaukonäköisyydestä nautimme vieläkin, seuraajista ei ole ollut saappaisiin.

  8. No katsotaan nyt kyllä ”kempeleen pojalla” on lurut pöksyssä silti ja syystäkin on hänen taidoillaan .
    kepu häviää vielä enemmän . terv tepivaari

  9. Hyvä kysymys Heikiltä en ole sipilältä minkään asteen taitoja vielä nähnyt .
    Ja nitä tarkoitin terv tepivaari

    1. Eikö hallitus kerrankin tee yhdessä jotain, mitä mikään hallitus vuosikymmeniin ei ole tehnyt ? Joutuu paikkaamaan kymmenien vuosien hallitusten hölmöilyt ja velkavankeuden kasvun.

      1. Joo niin joutuu paikkaan omia tekojaan v 2003 on ollut kaksi vanhasen hallitusta ja yksi kokoomuksen .
        Ja nyt silipä hallitus muita siinä ei sitten ole ollutkaan .
        Ja mitä nyt ollaan saatu aikaan vielä ei mikään ole maalissa . terv tepivaari

  10. Kepulia menoa kun ihan pikakokouksella Sipilä yrittää tyssätä Väyrysen ehdokkuuden – puoluekokous äänestää ja sitten pulinat pois – saattaa käydä kuten persuissa?

  11. Väyrynen ei ole muuta kuin politiikan kauhukakara.
    ”Minä Paavo ensimmäinen suuri”

      1. Paavo kyllä tietää, ettei ilmansuunnille voi mitään. Esimerkiksi itä-koillis -mielisyys ja länsi-lounas -mielisyys olisivat turha rasitus ajattelukyvylle.

  12. Oujee kiitos ihmiset, kauhukakarat non meilä aina keskuuessamme ja Väykkä meile pian tai siis ehkä vielä taihvaan merkit näyttää!

  13. Helpointa tuomita paneutumatta asian ytimeen: EU:ssa olon kalleus hyödyt ja miinukset puntariin. Oman markan hyödyt ja haitat. Puoluepolitiikan puolueettomuus versus Nato jne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *