Hämeenkadulla

 

ihmisiä vaeltaa sikin sokin

juoksujalkaa

kesävaatteissa nenät jäässä

naamat kurtussa

kahvimukit käsissä

kuuluu kaupunkilaisuuteen

mukamas

kahvia hörppien näytetään tärkeän kiireisiltä

kuin tuli hännän alla ois

maalainen kummissaan

paniikissa tuumaa

täältä on äkkiä

päästävä pois

 

9 vastausta artikkeliin “Hämeenkadulla”

  1. Noita kahvi mukeja kaduilla olen aina nauranut joltiseenki tyhmän näköistä mutta kaikilla ajoilla on omat muoti ilmiöt sellasta elämä on terv tepivaari

  2. Sitä olen ihmetellyt että harmittaako näitä kadulla pahvimuki kourassa kiireisen näköisinä kulkevia kun eivät pysty yhtäaikaa näppäilemään älypuhelintaan.

    Kun ihmisellä kuumassa TV studiossa on pipa päässä ja paksu kaulaliina taiteellisesti kiedottuna kurkun ympäri että pitäisikö minun itkeä vai nauraa, sääliä vai ihailla.

  3. Varsin samaa mieltä Hannun runosanoman suhteen. Viihdyn kotinurkillani, kotipihapiirissäni, jos tulee tarve ”lirauttaa”, sen teen, ei häiritse ketään.

  4. Ajelin Nyssellä hämeenkatua Taysiin ja takaisin – On se poukkoilua puolelta toiselle ja miksi sitä katua pidetään auki vähän joka kohdasta? Tampereen nimi pitäisi muuttaa Raksamaaksi.

  5. Ei ole helppoa ihmisellä päivinämme , vanhanaikaisella, Kalle Päätalon ajan hengessä elävällä. Mieltään saavat jatkuvasti pahoittaa. Ei ole tämä kahvimuki kädessä kadulla askellus ainoa kummallisuus. Perivanhoillinen ei ymmärrä runsasta totuointia, etenkään naisilla, lävistyskoruja ympäri naamaa, valmiikksi tehtaalla rikottuja housuja, poninhäntiä miehillä muutamia ajan ilmiöitä mainitakseni.

    Olisikohan kyse ihmisen paluusta juurilleen, olihan esimerkiksi Afrikan tummilla villi-ihmisillä tapanaan sonnustautua samantapaiseen koristautumiseen, ja paluuta myös laumasieluisuuteen.

  6. Eipä meidän perheessä kuljeskellessa kahvitella ekä lippis päässä syödä. Muuten se lakki päässä syöminen on sitä amerikkalaisuutta. Siellä se ruokailu lakki päässä on tapa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *