Joulupukki ja Venäjän hybridisota

 

 

Kertovat Venäjän käyvän laajalla rintamalla hybridisodankäyntiä. Mikäli uskomme valtamediaamme, muut maat lähinnä harrastavat, Venäjä toimii tehokkaan ammattimaisesti. Jos joillekin on hämärän peitossa mitä hybridisota tarkoittaa, on se samaa mitä Korvatunturilta lähtöisin oleva Joulupukkimme on tehnyt koko pitkän ikänsä – urkkinut, kytännyt, vakoillut, vaikuttanut, salakuunnellut, tosin vanhanaikaisin menetelmin.

 

Entä jos paha Putin ja valtionsa Venäjä onkin saanut kiedottua joulupukin sormensa ympäri ja tehnyt sopimuksen hänen kanssaan? Joulupukilla ja hänen tontuillaan kun on käytössään meidän joka ikisen kaikki tiedot. Ajatelkaa jos nuo tiedot joutuvat pahan Putinin käsiin? Kuka on ollut kiltti, kuka tuhma, kuka on puhunut pahaa kenestäkin ja vaikka mitä.

 

Suojelupoliisilla on kuulemma tarkkaa tietoa, että venäläisittäin mongertanut, ihan selvästi Putinin oloinen mies olisi hiippaillut Korvatunturilla ja olipa joulupukin ovella vaihdettu lämpimiä poskisuudelmia. On lähes sataprosenttisen varmaa kuinka Korvatunturilla on otettu uusi aimo askel hybridisodankäynnissä, kun joulupukki, hänen tieto taito ovat uhkaamassa länsimaista sivilisaatiota yhdessä Venäjän kanssa.

 

Mitä on tehtävä? Tätä pohditaan niin maamme ylimmässä sotilasjohdossa kuin Naton päämajassa. Venäjän, Putinin ja Joulupukin liittouma uhkaa maailmanrauhaa. Ilta-Sanomien kirjeenvaihtaja, Venäjän syöjä Arja Paananen on varma, sellaiset huhut ovat liikkeellä, kuinka on päivien kysymys kun Venäjä tekee jonkinlaisen siirron.

 

Onko jo myöhäistä vai voidaanko vielä vaikuttaa rauhan säilymiseen? Mitä merkitsee jos syksyllä tonttujen onkimat tiedot ja salaisuudet ovat ilkeän ja pahan Putinin pöydällä? Entä jos Joulupukki ja Putin eivät ole lopullisesti päässeet sopimukseen? Onko siis varauduttava jo tulevaisuuteen?

 

Kansalaiset, kaiken varalta, vetäkää verhot ikkunoiden eteen. Asentakaa kameroita pihat ja kotitiet täyteen. Jos näette punapukuisen, epämääräisen hahmon liikkuvan, ilmoittakaa välittömästi suoraan pääesikuntaan ja puolustusministeri Jussi Niinistölle havainnoistanne. Sitä hetkeä tiedetään Jussi Niinistön odottavan kuin kuuta taivaalta, että päästään tositoimiin.

 

Ja herranen aikaa, älkää missään nimessä avatko ovea, vaikka eteisestä kuuluisi kolinaa ja lapset kuorossa huutaisivat, nyt se Putin, eiku Pukki tulee. Pukin kontissa on taatusti välineitä hybridisodankäyntiin ja jouduttu sotaoikeuteen jos niitä kodeistanne löydetään.

 

Jos epäilette minun kirjoittavan palturia, niin katsokaa YLE: n uutisia, kyllä siellä kaivetaan totuus pahasta Putinista ja ilkeästä naapurista Venäjästä. Jos ette vieläkään usko, niin rientäkää kioskille ja ostakaa Ilta-Sanomat, Arja Paananen ainakin tietää totuuden, uskokaa pois tai sitten ette usko.

 

 

 

 

6 vastausta artikkeliin “Joulupukki ja Venäjän hybridisota”

  1. Onkohan se Venäjä kun on aloittanut kiusaamisen droneilla Englannin lentokentillä. Aiheuttavat kauhua ja pysäyttävät koko lentoliikenteen. Miksi ei niiden haltuunotto onnistu, kun tekniikka on olemassa?

    1. Brittien laki eikä myöskään Suomen laki pysy kyydissä – vedotaan siis lakiin. Jos turvallisuus on kysymyksessä, ei siinä lakeja aleta ensin säätämään.

  2. Minä en usko joulupukkiin enkä siihen että Putinillla olisi puhtaat jauhot pusissaan. Joulupukki sentään ilmiönä ja kaikessa arvoituksellisuudessaan on positiivinen juttu, Putinsta Hannun puolusteluista huollimatta en voi sanoa samaa vaan pelkään että hän ei ole hyväksi maailmanrauhalle eikä edes Venäjän kansalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *