Äärioikeistosta räksytetään – äärivasemmiston kymmenet miljoonat murhatut ohitetaan sokeasti

https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/88ca5099-be6c-41e0-87f9-f10ae12d0216

”Pääkirjoitus: Helsingissä liehuneista natsilipuista voi seurata jotain hyvääkin – ehkä suomalaiset viimein ymmärtävät, mitä äärioikeisto oikeasti edustaa

Monella suomalaisella on yhä vaikeuksia ymmärtää tai tunnustaa, minkälaisia arvoja ja maailmankuvaa äärioikeisto edustaa. Siitä itsenäisyyspäivän mielenosoituksissa liehuneet natsiliput ovat kammottava muistutus, kirjoittaa Iltalehden uutispäätoimittaja Perttu Kauppinen.”

En kannata äärioikeistoa missään mielessä.

En kannata myöskään yksisilmäitä putkinäköä, missä vain äärioikeisto tuodaan esiin pahana.

Suomessa väkivaltaiset teot ovat suurimmaksi osaksi äärivasureiden tekosia.

Euroopassa samoin väkivaltaiset teot ja murhat ovat suurimmaksi osaksi äärivasureiden tekosia

Äärivasureita olivat myös neukkulan, Kiinan, Kambotsan jne rikolliset, jotka murhasivat kymmeniä miljoonia toisinajattelijoita.

Näistä tämäkin kirjoittaja on hiljaa ja rähisee vain ”äärioikeistosta”.

Se, että mahdolliset ”levottomuudet”, mihin vedoten poliisi vei liput, olisivat johtuneet nimenomaan ääri- ja vihervasureista, ei mitenkään näytä kirjoittajan korvien väliä vaivaavan, vaan syy menee kokonaan ”äärioikeistolle”.

Poliittinen propaganda pääkirjoituksissa osoittaa lehden ideologisen roskan.

6 Replies to “Äärioikeistosta räksytetään – äärivasemmiston kymmenet miljoonat murhatut ohitetaan sokeasti”

 1. Kirjoitus myös sekoittaa äärioikeiston ja natsit. Sitten on hellpo leimata jotkut äärioikeistoksi ja samalla natseiksi. Vaikka joku olisi äärioikeistolainenkin, se ei tee hänestä vielä natsia. Natsien erikoisuus oli rotuteoria ja rasismi. Esimerkiksi Mussolini ja Franco olivat äärioikeistolaisia, mutta eivät tietääkseni rasisteja. Nykyisin Putinia voi pitää äärioikestolaisena, Venäjällähän on aika tyylipuhdas fasistinen hallinto. Ei paljon Mussolinib Italiasta eroa, Putin ei kuitenkaan ole natsi.

  1. Freudentalistit olivat virallisesti natsahtavia vuoteen 1956 saakka, jolloin puolueohjelmasta poistettiin maininta ruotsalaisen rodun edun ajamisesta. Natsahtavuus on nykyään RKP:ssa epävirallista ja ilmenee esimerkiksi rotutohtori A. O. Freudenthalin palvontana.

   Kansalaisten tasa-arvolle RKP heittää yhä hellureit. He lakeijoineen pilkkaavat perustuslain pyrkimystä saattaa tasa-arvo kansalaisten välille riippumatta heidän etnisestä taustastaan. Hönöpäiset demaritkin pitävät oikeana sitä, että köyhempää finne-virtasta syrjitään ”positiivisesti” vauraamman finländare-janssonin iloksi ja eduksi.

   Toivottavasti demaritkin saavat uuteen eduskuntaan älykkäämpiä edustajia aiempien hölmöläisten sijasta.

 2. Se, että pitää natseja ongelmana, ei ole mitään pois siitä että pitää myös anarkisteja ongelmana.

  Suomessa vassarit ovat kyllä pahoinpidelleet, mutta eivät tappaneet ketään. SVL on. Iso ero.

 3. Mitäs SVL on tappanut? Ministeri Ritavuori murhattiin sata vuotta sitten. Siinä taisi olla mukana freudentalisteja, mutta puolue tuskin oli antanut käskyä.

  1. No onhan meillä tämä uusnatsi Torniainen, jonka potkaisema mies kuoli. Tappona sitä ei voi kyllä juridisesti pitää, mutta törkeää väkivaltaa kyllä ja seurauksena kuolema. Enemmän ruumiita voisi olla, jos poliisi olisi päästänyt anarkistit ”ottelemaan”, mihin he ovat pyrkineet. Ja korjauksena: kyllä äärivasemmisto on myös väkivaltaa harjoittanut. Poliiseja on heitelty ties millä ja Tampereella hakattiin ilmeisesti poliisihevosia kiekkomailoilla.

 4. Sellaisia ”kymmeniämiljoonia” ei ”äärivasemmistolla” ole (ne on sepittänyt halosen Suomen Pilastokeskus):

  https://www.pirkanblogit.fi/2018/risto_koivula/al-haidi-hautahourulalla-ilmoitti-taas-pyrkivns-eurokomissaariksi/

  Tässä NL:n vuosittaisessa syntyvyys- ja kuolleisuutelostossa on noi puolentoita miljoonan kuolinpiikki väitetyn ”ukrainan järjtetyn nälänhädän” yhtedessä 1933, joka lienee välittömäti johtunut pääasiasiassa pilkkukuume-epidemiasta.

  https://thesanghakommune.files.wordpress.com/2017/07/00000000000000000000000000000000000000000000000000000000.jpg?w=840

  https://thesanghakommune.files.wordpress.com/2017/07/0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000006.jpg

  Kiinan Suureen harppaukseen sisältyy suhteellisesti vähän suurempi kuolinpiikki, joka sekin johtuu luonnollisen kuolleisuuden keskittymisestä, henkilöistä, jotka olisivat ikänsä ym. puolesta kuolleet kuitenkin suhteellisen läheisessä tulevaisuudessa.

  https://vuodatus.net/media/cache/normal/blog_content_image/normal/5bdc4788b596dca86c8b4567/Birth_rate_in_China.svg.jpg

  Molempiin tapauksiin liittyy huomattava syntyvyyden laskupiikki erityisesti paikallisesti, sillä nämä kriisithän eivät olleet koko maassa.

Kommentoi