24 vastausta artikkeliin “Aika on suhteellista”

  1. Ettei vaan käy niinkuin Stalinille.
    Moskovan Radio julkaisi Viron päätöksen liittyä ”vapaaehtoisesti” Neuvostoliiton perheeseen 15 min. ennen kuin Riigikogu ehti kokoontua. Sen jälkeen Neuvosto–Viro siirrettiin Moskovan aikaan.

  2. Jostain luin tai kuulin, että sehän on Putinin tapa myöhästyä enemmän, tai vähemmän. En muista mistä, mutta kerrottiin Putinin myöhästyneen jostakin erittäin tärkeästä tapahtumasta neljä tuntia. Ihan selvää neuvottelutaktiikkaa.

    1. Ainahan se on…tärkein antaa odottaa..Guns and Roses keikka myöhästyi 2 tuntia kun Axl Roses pelasi Playsationilla jalista, muistampa moisen keikan

  3. Sanihan se entinen sotapäällikkökin esimiehelleen; se joka tuli ensin, odottaa.

  4. Eräs täällä länkyttää taas tuttuun tyyliin, ei se vaan opi tämä jk

    1. Sittenhän Kallekin voi painua vaikka Nuorgamiin siitä, onko se asiallinen kommentti, hyvä jos näin on niin muutkin saa näitä viljellä, ei ainoastaan jk

  5. Olen syntyisin Lapista ja asun Varkaudessa. Kun minä sovin olevani jossakin paikassa tai tilaisuudessa johonkin tiettyyn kelloaikaan, niin myös olen siihen aikaan mennessä paikalla 99,9% varmuudella.

    1. Persjuuri on männyn pääjuuri, onnea, olet puu. Tuuli kaataa tai aika lahottaa, jotkin on mätiä jo sisältä…

  6. Tuosta aikataulujen pidosta; monesti päätäni raapinut kun kelkkamies ei tuo sovittuun aikaan turisteille ruokaa, moottorikelkkaoppaat myöhästyvät tunteja ja tilatun kämpän ovia ei olekkaan avattu aikanaan. Arkipäivää Lapissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *