Amnesty ja muut hyvätekeväisyyspellet ohittavat sen tosiasian, että pääosa Eurooppaan pyrkivistä lähtee maista, missä ei sodita

https://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/201806200185521_v0.shtml

”Maailman pakolaispäivää on vietetty tänään – Amnestyn tapahtumassa muistutettiin Välimerellä hukkuvista”

Kukaan ei ole käskenyt lähtemään elintasoturistiksi henkensä uhalla.

Pääosa ei ole pakolaisia, vaan nimenomaan turvallisista maista lähteneitä elintasoturisteja.

Nämä elintasoturisteja Libyan rannikolta hakevat järjestöt pitäisi laittaa syytteeseen nimenomaan noista hukkumisista, koska lähtijät kuvittelevat näiden järjestöjen poimivan heidät ajoissa kyytiin ja tuovan Eurooppaan.

9 vastausta artikkeliin “Amnesty ja muut hyvätekeväisyyspellet ohittavat sen tosiasian, että pääosa Eurooppaan pyrkivistä lähtee maista, missä ei sodita”

  1. Mielestäni Amnestyn kaverit ovat aika lailla syyllisiä Välimeren traagisiin kuolemiin, kun fasilitoivat tätä mallia jossa lähdetään uppoavalla lautalla matkaamaan ja odotetaan että hyväntekeväisyyslaiva hakee kymmenen metrin päästä Libyan satamasta.

    Toisaalta Amnestysta ei ole hääppöistä kuvaa itsellä, sen jälkeen kun tutustuin kotimaiseen tapaukseen jossa miespuolinen raiskauksen uhri pahoinpideltiin henkisesti rankasti heidän toimesta. Hän haki apua kun sitä piti olla saatavilla, mutta hänestä tehtiinkin syyllinen. Järkyttävää toimintaa.

  2. Se ihmissalakuljetus EUn alueelle saattaa olla jopa tuottoisampaa kuin asekauppa – ja varsin turvallista toimintaa niille salakuljettajille. Siksi on odotettavissa, että se ihmissalakuljetus laajenee edelleen.

    Ainakin 100 000 000 afrikkalaista on tulossa EUn alueelle. Toki vieläkin useampi haluaisi päästä jenkkilään, mutta Trump ei mielellään päästä.

  3. Onneksi EU on olemassa niin meidän ei tarvi päättää näistä asioista.

  4. FBI:llä ei ole toimivaltaa Euroopassa.
    Interpol saattaa jotain tehdä, mutta eivät sen resurssit tuohon hommaan riitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *