Ilmastoalarmistien hulluus sen kuin pahenee

https://www.is.fi/autot/art-2000005914229.html

”Tavoitteiden saavuttamiseksi ehdottaa jyrkimpinä keinoina käytettyjen bensiini- ja dieselkäyttöisten polttomoottoriautojen tuontikieltoa vuonna 2025, ja totaalista ostokieltoa vuodesta 2027 alkaen.

Ilmastopaneelista vahvistetaan Ilta-Sanomille, että mainitut keinot nähdään yhtenä realistisena vaihtoehtona, mikäli tuntuvia muutoksia halutaan saavuttaa.”

Miten nämä kuvittelevat muualla Suomessa liikuttavan pääkaupunkiseutua lukuunottamatta?

Ei noita latauspisteitä pitkin maaseutua rakennella eikä sähköautolla edelleenkään pystytä pitkiä matkoja ajamaan ilman välilatauksia.

Myös perävaunun vetäminen on haja-asutusalueella yleistä ja se on kahta sähköautomallia lukuunottamatta kielletty.

Lisäksi hinnat ovat tähtitieteelliset käytettyyn normiautoon verrattuna eikä pääosalla suomalaisilla yksinkertaisesti ole rahaa sellaisiin luksusvehkeisiin. Toki paneelin jäsenet ovat sen verran hyvätuloisia, että massissa riittää…

Kyllä tuo alarmistien hulluus vain näyttää pahenevan ja valitettavan nopeasti.

9 vastausta artikkeliin “Ilmastoalarmistien hulluus sen kuin pahenee”

  1. Kokoomuslainen kansanedustaja Jukka Kopra ehdotti verohelpotusta sähkökäyttöisille työsuhdeautoille, jotta ne yleistyisivät. Siten markkinoille rupeaisi tulemaan noin 3 vuotta käytettyjä sähköautoja siedettävään hintaan.

    Ehdotus ei välttämättä ole huono, vaikka onkin kokoomuslaisen tekemä.

    Jotenkin on ratkaistava tämä ”muna-kana-ongelma”.

    1. Tähän sopii kuin nyrkki silmään suunnitelma alkaa verottaa kansalaisia työpaikan parkkipaikasta.

      1. Ja lisäys,,, porukka ei osta tarpeeksi uusia sähkökotteroita NYT jotta niitä olisi esim 3 vuoden päästä käytettynä myydä riittävästi. Siksi niidenkin käytettyjen hinnat on liian paljon, kas olemme markkinataloudessa, kysynnän ja tarjonnan laki…

        1. Kyllähän nettiautossa yms sivuilla jo ihan kiitettävästi s-autoja riittää, alle 3-vuotisitakin, mutta…kun ostaa samalla tarpeen uusia akut (tosi kalliit).

  2. Tämä sähköautohömpötys on kasvanut idiotismin partaalle. Miten h….ssä Koko Suomen autokanta bensoineen ja dieseleineen tai vaikka kaasuineen muutetaan kädenkäänteessä sähköksi. Täysin epärealistista hosumista. Minä ja moni muukaan eivät vaihda bensapumppuaan sähköpiuhaksi, ellei sitten se ole rollaattori tai sähkömopo aikanaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *