Ja näitä rikollisia suvakit, femakot ja vihervasurit – terkkuja vaan Liille – haluavat Suomeen lisää

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201808222201153113_ul.shtml

”Kunniamurha Itävallassa: Veli surmasi pikkusiskonsa teräaseella, perusteli tekoa kulttuurisilla syillä”

Näitä tuo pimeä sakki puolustelee ja väittää, ettei Suomessa tällaista tapahdu.

11 vastausta artikkeliin “Ja näitä rikollisia suvakit, femakot ja vihervasurit – terkkuja vaan Liille – haluavat Suomeen lisää”

  1. En nyt lähtisi yleistämään tässä vihervassareita tai muitakaan – olen aivan tarpeeksi monta vihreiden edustajaa kuullut jotka kyllä ovat suvakkeja mutta eivät suvaitse ääri-islamia. Toki osa suvaitsee.

    Perusasian pitää olla tämä: uskonto on aina lain alapuolella, ei koskaan yläpuolella.

  2. Kyllä kulttuuri piristää, siitä vaan kaulaa auki kulttuurin nimissä ja milloin silvotaan pikkulasten alapäitä, eiköhän 50 vuoden kuluttua nämä ole jo normaalia päivä toimintaa, tässä murrosvaiheessa alkuasukkaat laittaa turhaan hanttiin,,,

    1. Et viitsisi valehdella noin törkeästi Karjalainen.
      Tietääkseni en ole äänestänyt persuja tähän asti enkä ole minkään puolueen jäsen.

  3. Sanoisiko niin, että kulttuurimarxismi on todenäköisesti suurin syypää avauksen ilmaisemiin ikäviin asioihin.Ja tuskin tarvitsee arvailla minkä poliittisen lipun/lippujen alla suurin osa kulttuurimarxilaisista on – punavihreys, tuo nykypäivän taistolaisuus.
    Onkohan kanadalainen, komeetan lailla julkisuuteen noussut psykologian professori Jorhan Petersenkin ”hallanpurema”. Ja onkohan lääkintöäneuvostos Mikko Paunio (demari) demariudestaan huolimatta hänkin halla-ahon opetuslapsia…. Hei nyt sentään.

  4. Jos rajan takaa tulevilta alettaisiin kysyä asennetta kunniamurhiin, niin vihervasemmistolaiset alkaisivat jahdata leijonapaitoja kaduilla ja potkia liikehuoneistojen ikkunoita rikki.
    ”Vihervasemmiston väkivalta on toisen laista.”

  5. Hyvät ystävät. Huolenne perustuu teidän ihan oikeaksi tekemiin havaintoihinne. En syytä teitä valehtelusta lainkaan.

    Mutta ehdotan että zoomatkaa ulos. Olen kuullut monen ”vihervassarisuvakin” puhuvan kunniamurhakulttuuria vastaan. He eivät ehkä näy pinnalla, mutta heitä on paljon.

    Älkää suotta jokaista siltaa polttako etukäteen varmuuden vuoksi. Tässä asiassa luotan jopa presidenttiimme, ”tolkun ihmisiä” on aika paljon meistä.

    1. Olet siinä oikeassa, että vihervasureissakin on joukkoa, joilla on suhteellisuudentajua.
      Vaitettavasti vihervasureiden julkinen esiintyminen ja heidän kellokkaansa ovat kaikkea muuta ja liikkeen ideologia myös.

  6. Julkisuus on maailma fysiikan lakien ulkopuolella. Ääripäät nousevat esille. Jos joku vihervasemmistolainen sanoo jotain kovin kiihkeää, se noteerataan, sitä linkataan, sitä siteerataan. Jos samaan aikaan kymmenen muuta sanoo jotain vähemmän kiihkeää ja enemmän järkevää, heitä eivät massat huomaa.

    Olen poliittisissa linjoissa eri mieltä vihreiden ja vassarien kanssa, mutta en massana aio tuomita heitä idiooteiksi. Joukossa heillä on idiootteja, jopa hengenvaarallisia, väkivaltaa käyttäviä idiootteja jotka ovat minuunkin käsiin käyneet. He ovat kuitenkin vähemmistö. Enemmistö heistä on vain eri mieltä kanssani.

    Jos erimielisyys johtaa ikuiseen vihanpitoon, on maailma ankea.

  7. Se joka on lukenut Mikko Paunion kirjan (2015) ”Vihreä valhe”, tai Anna Bramwellin kirjan ”Ecology in the 20th Century – A History” (Yale Universum Press 1989), tai molemmat, tietää että VIhreä aate on vaarallisin ja myrkyllisin aate, joka on vaikuttanut ihmiskuntaan kommunismin ja kansallissosialismin jälkeen.

    Tämän päivän Iltalehdessä on artikkeli Julkisen sanan neuvoston puheenjohtaja Elina Grundtrömistä.
    Koska jokainen osaa lukea Iltistä ja muitakin foorumeita, en sano tämän enempää – siinä jälleen yksi Vihreä näytti todellisen karvansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *