Katastrofeja on ollut ennenkin, mutta ilmastoalarmistit haistattavat tosiasioille

https://www.hs.fi/tiede/art-2000005890388.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=1&utm_source=tf-other&share=edee41e66e5a094ca3c64f69269228e4

”1870-luvulla maailmaa runteli kuivuus, josta harva on kuullut, vaikka silloin nälkä tappoi yhtä paljon kuin toinen maailmansota – Sama voi tapahtua uudestaan'”

”Kolme sinänsä tavallista sääilmiötä yhdistyi 1870-luvulla tavalla, joka aiheutti äärimmäisen tuhoisan kuivuuden Intiassa, Kiinassa sekä osissa Afrikkaa ja Etelä-Amerikkaa. Kuivuus ja siitä aiheutuneet nälänhädät runtelivat kolmea mannerta kolmen vuoden ajan.

Kuivuus syntyi täysin luonnollisista syistä. Ihminen ei ollut vielä ehtinyt tupruttaa merkittävissä määrin ilmastoa lämmittävää hiilidioksidia taivaalle.”

Tämä siis tapahtui ilman ihmisen vaikutuksia ja samaa on osittain nykyisessä tapahtuneessa lämpenemisessä.

Ilmastoalarmistit kuitenkin haistattavat pitkät tälle tosiasialle, koska se ei sovi mantraan ja rahan saamiseen.

7 vastausta artikkeliin “Katastrofeja on ollut ennenkin, mutta ilmastoalarmistit haistattavat tosiasioille”

  1. Niin, suuri määrä huijareita rikastuu tällä ilmastovouhotuksella. Rahaa kulutetaan hirmuisia määriä, eikä saada mitään positiivista aikaan.

    Päinvastoin taitaa oikea saastuttaminen vain lisääntyä tämän hölmöilyn yhteydessä.

  2. Niinpä, on se vain kumma, ettei noita alarmistihurmostilaisuuksia voi hoitaa videoneuvotteluilla, vaan kaikkien pitää jatkuvasti lennellä ympäriinsä tovereita halailemassa ja – tietenkin – kokous- ja puhujapalkkioita hakemassa.

  3. Maailmaan pitäisi tulla pandemia, sota, joku saakelin kokoinen kivi avaruudesta, mieletön tulivuorenpurkaus, ihan mikä vaan mikä listisi ihmisiä kuin muurahaisia konsanaan.

    Sitten se taas helpottaa. Koska meitä on vitukseltaan ihan liikaa.

  4. ”Kolme sinänsä tavallista sääilmiötä yhdistyi 1870-luvulla tavalla, joka aiheutti äärimmäisen tuhoisan kuivuuden Intiassa, Kiinassa sekä osissa Afrikkaa ja Etelä-Amerikkaa.”

    Suomessa nälänhätä koettiin jo vuosia aiemmin. Ruokaa kerjäävät vaeltelivat ja lähes kymmenen prosenttia kuoli. Nälänhätä jätti seurauksensa myös jäljelle jääneisiin ja heidän oloihinsa.

  5. Ei ole, mutta eipä tuolle auringon toiminnasta johtuvalle ilmastonmuutokselle ihminen mitään mahda.
    Jumalattomat CO2-verot menevät valtioiden rahanjakoon eikä ilmastoon vaikuta yksikään kolikko.
    Samalla syyllistetään koko ajan niitä, kuten suomalaisia, jotka ovat jo osaltaan paljon tehneet ja vaaditaan lisää rahaa samaan aikaan,kunlusmut EU-maatkin jättävät kaiken tekemättä.

    1. Tulee mieleen mahdollisuus että USA:n väki, Al Gore mm. pelottelee eurooppalaisia, jotta USA saisi kilpailuetua, USA:n luumuillessa.

      Sellainenkin huhu oli liikkeellä, että Al Gore olisi peloitellut veden nousulla ja kun rantamaiden arvot olivat laskeneet, osti niitä itsellensä. Tiedä häntä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *