Mielenkiintoista islam-politiikkaa

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201806082201001053_ul.shtml

”Itävalta sulkee seitsemän moskeijaa ja karkottaa jopa 60 imaamia

Tämä liittyy Itävallan toimiin poliittista islamia vastaan, kertoo äärioikeistolaista Vapauspuoluetta (FPÖ) edustava maan sisäministeri Herbert Kickl uutistoimisto Reutersin mukaan.

Yhteensä saatetaan karkottaa 150 ihmistä, kertoi Kickl tiedotustilaisuudessa perjantaina.

Itävallan laki on vuodesta 2015 kieltänyt moskeijoiden ulkomaalaisen rahoituksen.”

Suomessakin pitäisi kieltää moskeijoiden rahoitus ulkomailta ja karkoittaa kaikki jyrkkää islamia saarnaavat ja sitä kannattavat.

7 vastausta artikkeliin “Mielenkiintoista islam-politiikkaa”

  1. Samaan aikaan Suomessa evlut kirkko on valmis maksamaan kirkollisverorahoin moskeijoita…on tämä itsetuhoista kansaa.

    1. Evlut elää loppunsa edellä, sinne otetaan jäseneksi kaikki jotka vain maksavat sen jäsenmaksunsa, ei väliä mikä on tausta tai oikea suuntaus.

  2. Monissa moskeijoissa opetetaan nimenomaan kiihkoislamilaista oppia, jonka mukaan kaikki muut ovat vääräuskoisia ja pitää tappaa. Sellaiset imaamit pitää karkottaa ja antaa elinikäinen maahantulokielto.

    1. Atte Kaleva sanoo Radio Deissä, että jihadistit pystyvät oikeuttamaan väkivallan islamilaisiin lähteisiin, koraaniin ja sunnaan vedoten.

      Atte Kaleva ja Tapani Ruokanen keskustelivat Isäntänä Tapani Ruokanen -ohjelmassa jihadismista ja pyhästä sodasta. Atte Kaleva tuli suurelle yleisölle tutuksi jouduttuaan Al Qaidan terroristien sieppaamaksi Jemenissä yhdessä vaimonsa Leila Kalevan kanssa joulukuussa 2012. Kalevat joutuivat olemaan panttivankeina toukokuuhun 2013 asti. Atte Kaleva on taustaltaan ammattisotilas, mutta eronnut Puolustusvoimien palveluksesta ja tekee tällä hetkellä akateemista tutkimusta jihadismista.

      Wikipedia määrittelee jihadistin tarkoittavan islamistia, joka kannattaa taistelua vääräuskoisia vastaan. Tutkija Atte Kaleva painottaa, että islamin opinkappaleista löytyy kohtia, joilla jihadistit pystyvät oikeuttamaan väkivaltansa:
      – Uskontoa ei vain käytetä keppihevosena, vaan, kun luen koraania, näen kyllä siellä suvaitsemattomia ja osin väkivaltaisia kohtia. Näen toki paljon muunkinlaisia kohtia. Mutta kyllä mä näen sen selkeästi, millä tavalla jihadistisen väkivallan voi oikeuttaa ihan puhtaasti islamilaisiin lähteisiin, koraaniin ja sunnaan vedoten.

      Kalevan mielestä islamia yritetään usein Länsimaissa laittaa sellaiseen muottiin, mihin se ei sovi. Länsimaalaiset liberaalit haluavat nähdä islamin herttaisena ja rauhaa rakastavana uskontona, vaikka se ei sellaisena oikeasti ilmene kannattajilleen

      Lähde : Radio dein arkisto

  3. Niin moni Euroopan maan yleisradioyhtiö on ongelmaa kuvannut. Eikä tässä ole edes hyssyttely, Ylekin näitä on näyttänyt, useitakin juttuja.

    Jotenkin vain oletamme että se kaikki mikä tapahtuu joka muussa maassa ei voisi koskaan tapahtua meillä…

  4. Emme me oleta – suvakit ja multikultturistit – sekä mitä ilmeisimmin myös vihervasurit – olettavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *