Multikulttuurin hedelmiä

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201809152201200698_ul.shtml

”10- ja 11-vuotiaat siskokset kuolivat sukupuolielinten silpomisleikkausten takia Somaliassa. Siskot kuolivat verenvuotoihin leikkauksen jälkeisenä päivänä. He olivat komplikaatioiden takia jo matkalla sairaalaan, mutta kuolivat kesken matkan.”

Tämän ”suvaitsevaiset” ja femakot hyväksyvät multikulttuurin nimissä.

18 vastausta artikkeliin “Multikulttuurin hedelmiä”

    1. Tuopa esiin edes yksi artikkeli, missä nuo ”suvaitsevaiset” ja femakot olisivat tällaisen selkeästi julkisesti tuominneet.
      En ole tällaista huomannut, joten vaikeneminen tarkoittaa hiljaista hyväksymistä.
      Mikähän lienee sinun motiivisi …………

      1. juhak, suvaitsevaiset haluaa ettei maahatulleiden kulttuuriin, tapoihin ja uskontoihin saa puuttua. Eli ne hyväksyy myös silpomiset. Missään ei ole heiltä sitä vastaan sanottu tai tehty yhtään mitään.

        karjalainen saa ehtiä ihan turhaan perusteita jotta suvaitsevaiset vastustaisi maahantulleiden kulttuuriin ja tapoihin puuttumista.

        Silpominen kun ei kuulu edes uskontoon vaan juuri kulttuuriin ja tapoihin joita on vuosituhansia tehty. Siksi suvaitsevaiset ja muut ”puunhalaajat” ei halua niihin puuttua.

  1. WHO tuomitsee silpomiset. Kun Suomessa ”suvaitsevaiset” puhuvat että meidän pitää hyväksyä muualta tulleiden kulttuuri se tarkoittaa että nämä ”suvaitsevaiset” hyväksyvät samalla silpomiset, hehän ei erittele mitä saa hyväksyä ja mitä ei, eli he hyväksyy kaiken.

    Tässä WHO:n juttu:

    https://thl.fi/fi/web/maahanmuuttajat-ja-monikulttuurisuus/maahanmuuttajien-terveys-ja-hyvinvointi/maahanmuuttajien-seksuaali-ja-lisaantymisterveys/tyttojen-ja-naisten-ymparileikkausten-fgm-ehkaisy/tyttojen-ja-naisten-ymparileikkaus

  2. ”Anne ”tulta munille” Moilasen kommentteja odotellessa.”

    Myös minä odottelen.
    Odotellessa lueskelen blogia otsikolla ”Pelle Neroth – Ruotsin punavihreän eliitin kauhu nro 1”. Kirjoittaja Mikko Paunio 8.4.2018 Uusi Suomi Puheenvuoro.

  3. 01/09/2008
    Silpomisesta

    Lausunto naisten sukupuolielinten silpomista ehkäisevistä toimenpiteistä

    Naisasialiitto Unionin näkemyksiä tyttöjen ja naisten sukuelinten ympärileikkaamisen estävistä toimenpiteistä Pohjoismaissa

    Naisasialiitto Unioni ry kiittää Pohjoismaiden neuvoston Suomen valtuuskuntaa mahdollisuudesta lausua Norjan edistyspuoleen tekemästä, naisten sukupuolielinten silpomista koskevasta jäsenehdotuksesta. Unioni katsoo, että tyttöjen ja naisten sukuelinten ympärileikkaamisen ehkäisemiseksi ei ole tehty tarpeeksi.

    Norjan edistyspuolueen ehdotus Pohjoismaiden ministerineuvostolle

    Norjan edistyspuolue toivoo, että Pohjoismaiden ministerineuvosto edistää tyttöjen ja naisten sukupuolielinten silpomisia estäviä toimenpiteitä Pohjoismaissa.

    Suomalaisena järjestönä Naisasialiitto Unioni keskittyy lausunnossaan tarkastelemaan tilannetta ennen kaikkea Suomessa.
    Lainsäädäntö

    Suomessa on tehty kolme kertaa aloite erillisestä lainsäädännöstä tyttöjen ja naisten ympärileikkaamisten kieltämiseksi. Oikeusministeriö on kuitenkin pitänyt parempana nykytilannetta, jossa asiasta säädellään rikoslaissa.

    YK suosittaa jäsenvaltioilleen erillislakien säätämistä tyttöjen ja naisten ympärileikkaamisen kaltaisissa kysymyksissä. Ympärileikkaamisen erikseen kieltävän lain ovat säätäneet muun muassa Ruotsi ja Norja. Naisasialiitto Unioni katsoo, että myös Suomen tulisi YK:n suosituksen mukaisesti säätää ympärileikkaamisen kieltävä, erillinen laki. Lakiin pitää sisällyttää velvoite ehkäistä ympärileikkaamisia ennalta.

  4. Iltasanomat=Oikeusministeri Antti Häkkänen (kok.) korostaa, että tyttöjen ja naisten sukuelinten silpominen on äärimmäisen vakava ja törkeä teko. Häkkänen ei kuitenkaan kannata erillislakia.

    – Tyttöjen ja naisten sukuelinten silpominen on jo säädetty rangaistavaksi ja siihen liittyy ankara rangaistusuhka. Silpominen on Suomessa rangaistavaa törkeänä pahoinpitelynä. Rikoksesta voidaan tuomita kymmenen vuotta vankeutta. Teon rangaistavuudesta ei vallitse minkäänlaista epäselvyyttä.

    – Lainsäädäntö täyttää myös sitä koskevat kansainväliset velvoitteet eikä jo rangaistavia tekoja ole perusteltua säätää uudestaan rangaistaviksi. Erilliselle rangaistussäännökselle ei siten ole tarvetta, oikeusministeri Antti Häkkänen toteaa.

  5. Ovatko nää feministit jotain sormi pystyssä joka paikkaan vaadittavia tyyppejä? Enpä usko että ovat. Sanokoon mitä sanoo varoituksen tms. sanaa ei se näy ketään kiinnostavan. Nää silpomiset kuuluvat lainsäätäjien ja virkavallan puututtaviin hommiin.

    1. Häkkänen on ajanut hyvin lakeja eteenpäin, kiitos hänelle siitä ja onnea tulevan perheenlisäyksen johdosta.

      Ehkäpä blogin aihe on juuri se että tätä menoa on näiden suvaitsevaisten ja eräiden tahojen puolelta hyväksytty.

      Nämä jotka on hyväksyneet multikulttuurin hedelmiä eivätkä ole puuttuneet tänne tulleeseen naisten silpomiseen, huomaatteko, onko nämä nyt äänessä… Ei.

  6. Norjan Edistyspuolue on norjalainen oikeistopuolue. Se perustettiin vuonna 1973 ja se kuvaa itseään liberalistiseksi. Käytännössä puolueen ideologia sisältää kansallisliberalismia sekä oikeistopopulismia.
    Vuonna 2013 parlamenttivaaleissa Edistyspuolue sai 16,3 prosenttia äänistä, päästen ensimmäistä kertaa hallitukseen. Vuonna 2017 vaalituloksen myötä muodostettiin edellisen vaalikauden tapaan Konservatiivipuolueen ja Edistyspuolueen vähemmistohallitus. – Wikipedia.

  7. Oli oikeusministeri Häkkänen asiasta mitä mieltä tahansa niin asia vaatisi ehdottomasti erillislain säätämisen.

    Laissa tulisi kieltää myös suomalaiselle alaikäiselle tytölle ulkomailla suoritettu silpominen ja tälläiseen tytön kohtaaminen joko esim. kouluterveydenhuollossa tahi kätilönä aiheuttaisi autoomaattisesti ilmoitusvelvollisuuden sekä poliisi, että lastensuojeluviranomaisille (mikäli kyse on edelleen alaikäisestä henkilöstä).

    1. Vaikka mm kouluissa tähän puututtaisiin niin aina löytyy joku taho joka vie sen asian kulttuurin ja tapojen syyksi ja asia haudataan. Oletteko huomanneet kuinka meidän kulttuuria ja sananvapautta säädellään ja tehdään kieltoja ja esteitä meille. Samaan aikaan muualta tulleet kulttuurit saa lähes kaikki läpi… erikoista.

  8. ”Ovatko nää feministit jotain sormi pystyssä joka paikkan vaadittavia tyyppejä?”

    Tuohon en osaa vastata.
    Eduskunnassa on feministejä lähestulkoon kaikissa puolueissa, eniten heitä on todenäköisesti Vihreissä. Mitä tulee itse aiheeseen, mieleen nousee takavuosilta tapaus, jossa Heidi Hautala puolusteli julkisesti poikien ympärileikkausta uskonnollisista syistä. Eihän se ole kuin pieni nipsaus, sanoi Hautala (mistä Heidi voi sen tietää?).- Itse olen jyrkästi vastaan sekä tyttöjen että poikien sukuelinten silpomista. Poikien ympärileikkaus on mielestäni oikeutettua vain terveydellisistä syistä. Jos poika haluaa uskonollisista syistä sellaisen toimenpiteen, päättäköön asiasta itse sitten kun on tarpeeksi vanha ymmärtämään että kyseessä on peruuttamaton toimenpide.

  9. Dalai Lama varmaankin suosittelisi heille palaamista kotimaahansa, mutta kuitenkin veisivät täältä mukanaan paremmat työkalut. Ehkäpä onkin jo poikennut neuvomassa?

    Olisi imperialistista puuttua enemmän toisen kansan kulttuuriin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *