Oli jo aikakin puhkaista tuo #metoo-kupla

https://www.is.fi/viihde/art-2000005796811.html

”NYT: Harvey Weinsteinia raiskauksesta syyttänyt nainen maksoi 380 000 dollaria vaientaakseen itseensä kohdistuneen syytöksen”

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005796792.html

”Miesopiskelija syyttää naisprofessoria seksuaalisesta häirinnästä Yhdysvalloissa – käynnisti keskustelun naisiin kohdistuvista ahdistelusyytöksistä”

Tähän asti naiset ja erityisesti femakot ovat hysteerisesti huutaneet miesten tekemästä naisten ahdistelusta.

Miehet ovat olleet vaiti, koska eivät ole uskaltaneet aukaista suutaan lynkkauksen pelosta.

Nyt vihdoinkin tämäkin naisten tekmä ahdistelu ja aseman väärinkäyttö alkaa tulla esiin.

Törkeintä on tuo, että itse suuna ja päänä ahdisteluhysterian kärkenä huseeraava nainen on itse syyllistynyt samaan ja on maksanut uhrilleen satoja tuhansia pitääkseen hänet hiljaisena.

#Metoon uskottavuus alkaa rakoilla…

11 vastausta artikkeliin “Oli jo aikakin puhkaista tuo #metoo-kupla”

  1. Onhan tuota ahdistelua ja raiskauksia ollut eikä sitä voi kiistää.
    Se kuitenkin, että meteliä asiasta pitää suuna ja päänä henkilö, joka on itse sellaiseen syyllistynyt, on todella härskiä

  2. Kohta näyttää siltä, että munilla ole mitään käyttöä kun vielä pimpistit niitä elämän voimia muka pelkäävät. Ollaan me aikoihin eletty.
    Kyllä me jätkät juostiin hameväen helmoja heiluttaen ja se oli kivaa ja jälkeä syntyi ja muuta mukavaa; heinäladossa, volkkarin takapenkillä, suon mättäällä, puskassa ja vaikka Espan puistossa yön tunteina.
    Munatonta touhua koko meetoo.

  3. Olin aikoinaan opiskeluaikoina duunissa Seppälässä, kymmenkunta naista ja minä, ehdottivat sauna iltaa. Tottakai läksin, tottakai joku näistä lähentelikin, hattaisko,,,meetoo…ei tietenkään. Oli muutakin teeren peliä meikällä siellä. Paras meetoo paikka missä olen ollut, voisin lähteä uudelle kierroksella.

    Oikeasti tämä naisten ajama meetoo pelleily on mennyt ihan perseilyksi, tuhat vuotta vanhoja asioita avataan ja tuodaan tuomiolle. Ehkäpä naisten ei olisi pitänyt saada äänestys oikeutta 1900 luvun alussa, olisiko se näille meetoille ollut parempi, sekä sama käytäntö kuin rättipää maissa, missä naisia saa hakata ja myydä pois jos ei kiinnosta, huntu naamalla niin että vain silmät vilkkuu…

    Länsimainen nainen on tottunut hyvään, sitten kun on kaikkea aletaan naputtamaan siitäkin, mies ajetaan ahtaalle, kaiken huipuksi miehet hyväksyy tämän…

  4. Täytyy tunnustaa, että kyllä olen ollut seksuaalisen ahdistelun kohteena, tai siis minusta olisi varmasti pitänyt siltä tuntua ne lukuisat kerrat kun joku naispotilas on puristanut pakarasta tai naiskollega on ehdottellut milloin mitäkin joskus enemmän ja joskus vähemmän tosissaan.

    Ja ihan tässä noin kuukausi sitten olin pihassa ilman paitaa kun kaksi vanhempaa rouvaa käveli kadulla ohitse ja koira niitä katsomaan, minä perässä etteivät rouvat pelästy. No toinen tokaisi, että jos hän olisi nuorempi niin veisi minut kotionsa.

    En tiedä toivunko koskaan 😉

  5. Meetoot tuleekin nyt omille nilkoille näille naisille…

    https://www.is.fi/viihde/art-2000005797134.html

    ” Neljää naista vastaan nostettu syytteet Tomi Metsäkedon törkeästä kunnianloukkauksesta

    Helsingin käräjäoikeudesta vahvistetaan Ilta-Sanomille naisia vastaan nostetut syytteet. Asiasta kertoi ensin Helsingin Sanomat.

    Tomi Metsäketo menetti viime syksynä roolinsa Mamma Mia! -musikaalissa ja joutui jättämään Tähdet, tähdet -kilpailun kesken. Taustalla on sosiaalisessa mediassa käyty kiivas keskustelu Metsäkedon käyttäytymisestä naisia kohtaan ja häntä kohtaan esitetyt ahdistelusyytökset. ”

    Aikamoiseen myllytykseen joutui tämäkin kundi, ihme touhua, sai siitä ikuisen leiman ja mitähän nämä ämmät saa, nuhtelun ja se on siinä, voivat jatkaa taas meetoo touhujaan…

  6. Tämän siitä saa kun lähtee somehuutoon mukaan katsomatta yhtään peiliin.

    Sääli on että tässä ne oikeatkin syytökset jäävät herkästi käsittelemättä.

  7. Metsäkedolla on varmasti ollut syliin tulijoita ilman ahdisteluakin; voi olla päinvastoin. Joku, joka ei ole päässyt kyytiin on nostanut metelin ahdistelusta.

  8. Tänään ykkösen uutisissa oli pätkä kyseisestä tapauksesta. Nainen on 1975 syntynyt italialainen näyttelijä ja ohjaaja Asia Argento, joka viime vuoden lokakuussa kertoi ohjaaja Harvey Weinsteinin raiskanneen hänet vuonna 1997., ja joka Asia Argento oli yksi #metoo-kampanjan alullepanijoista.
    Nyt kyseisen mimmin sanotaan syyllistyneen alaikäisen pojan seksuaaliseen ahdisteluun ja maksaneen pojan hiljaiseksi yli 300 000 dollarin hinnalla.

    SIllä lailla! Saapi nähdä kuinka kovan metakan femakot nostavat….
    Ehkä Maria Veitolan kirja saa nytten nostetta…..

  9. Apostoli Paavali sanoi, että nainen vaietkoon seurakunnassa. Tätä on selitetty siten, että Paavali tarkoitti naisten tunneihmisinä häiritsevän tärkeitä kokouksia ja palavereita.
    Olisikohan Paavali tarkoittanut muutakin?

  10. Sanoin kommentissani Asia Argenton syyllistyneen alaikäisen pojan seksuaaliseen ahdisteluun. Tähän korjaus. Asia Argentoa syytetään seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *