Takinkääntäjien lusmujoukko julkistettiin

Huolimatta siitä, että asiasta on blogattu jo aiemmin, uskalla ottaa tämän silti esiin.

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201805112200938208_pi.shtml?utm_campaign=uutisboksi_201511&utm_source=aamulehti

”Kansanedustajien mielet ja takit ovat kääntyneet joukolla kevään 2015 jälkeen, sillä Iltalehden selvityksen perusteella peräti 55 kansanedustajaa kaikkiaan 199 kansanedustajasta (puhemies ei äänestä) äänesti eduskunnassa eutanasiasta toisin kuin he Ylen vaalikoneessa eutanasiakysymykseen vastasivat.”

”- Laaja ja syventävä valiokuntakäsittely toi asiaan sen verran lisää tietoa, että sen pohjalta moni teki tämän ratkaisunsa. Siinä puhuttiin saattohoidon kehittämismahdollisuuksista paljon sellaista, mikä oli ainakin minulle uutta, Jokinen perustelee.”

Saattoi olla uutta, mutta ei mitään asiaan todella vaikuttavaa.

Tosiasiassa valiokuntapelleily ei tuonut mitään muuta uutta kuin sen, että selkärangaton valiokunta sysäsi vastuun asiasta tulevaisuuteen jollekin ”asiantuntijalaumalle”.

Jokin saattohoidon kehittäminen ei korvaa eutanasian tarvetta, koska mikään ”saattohoito” ei poista kipua tai hidasta tukehtumista, vaikka kuinka tekopyhästi sen nimiin vannotaan.

Vaikka ei saisi toivoa pahaa kenellekään, olisi oikeudenmukaista, että eutanasian tarve tulisi jollekin noista selkärangattomista takinkääntäjistä, jos yleensä jollekin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *