Aleksandr Zakharchenko eliminoitiin

Venäjän luoman pseudovaltion ”Donetskin kansantasavalta” nukkehallitsija Aleksandr Zahhartšenko, jonka asetti ”valtaan” Kreml, ”johtaja” on nyt eliminoitu.

Mielestäni parhaan teorian mukaan eliminoinnin suorittivat Venäjän ”turvallisuuspalvelun” agentit. Kyseinen nukkehallitsija yksinkertaisesti tiesi liikaa imperialistisen roistovaltion Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan. Kun se hyökkäys ei ollutkaan menestyksekäs, niin sitten nämä liian paljon tietävät on eliminoitava (murhattava), etteivät puhu sivu suunsa.

Vuonna 1939 se sama Venäjä hyökkäsi Suomen kimppuun yrittäen valloittaa koko Suomen. Samalla Venäjä asetti Suomelle nukkehallituksen suomalaisen maanpetturin Otto-Wille Kuusisen ”johdolla”. Kun Suomen valloittaminen ei onnistunut, niin Kreml itse heitti sen nukkehallituksen historian roskatynnyriin ja suostui tekemään rauhansopimuksen Suomen laillisen hallituksen kanssa.

Toivottavasti ryssät eliminoivat myös ”desantin”.

37 vastausta artikkeliin “Aleksandr Zakharchenko eliminoitiin”

    1. Kävisi ryssille kunnian päälle jättää homma kesken.

      Ukraina vahvistuu päivä päivältä kovemmaksi palaksi. Jenkkilä meinaa nostaa Ukrainan Ilmavoimat ja Laivaston alennustilastaan.

      1. Kasa Javelineja on vastaanottamassa panssareita, niiden määrä vain on hyvin vaatimaton, mutta tyhjääkin parempi. Tuhansia T-60 vaunuja kun pistetään tulemaan tasaisen maaston läpi niin kyllä siinä rautaa on tuhota. Tietää sen minkä tulivalmistelun laittaavat ensin epäsuoralla ja ottavat ilmaherruuden.

        Kyllä siinä ukrainan poika saa poterossa kypärästään pitää.

        1. Niihin vanhempiin ryssien panssarivaunuihin pystyvät vanhemmatkin panssarintorjuntaohjukset, joita Ukraina itse valmistaa.

          Ongelmana on kuitenkin määrä. Ryssillä on aivan helvetisti vanhempia panssarivaunuja käytössä. Kun niitä keskitetään yhdelle kapealle alueelle vaikka vain 1000 kpl ja ne huristavat vaikka vain 50 km/h, niin kaikkia ei ennätä mitenkään tuhota ukrainan aroilla.

          Pitäisi olla iskukykyiset ilmavoimat, mutta Ukrainalla ei juuri nyt sellaisia ole.

          1. Jos Ukraina olisi EU maa se saisi tukea muilta, mutta kun ei ole, ei saa, jos olisi NATO jäsen, ei olisi edes Venäjä tullut rajojen yli.

    1. Itä-Ukrainan kapinallisjohtajan kuolema provosoi tilannetta alueella, sanoo Venäjän presidentin Vladimir Putinin edustaja. Aleksandr Zahartshenko kuoli pommiräjähdyksessä perjantaina.

      Putinin edustaja on sanonut toimittajille, että Zahartshenkon kuolema heikentää Minskin sopimusta (Kaleva)

      Eli heikentää Minskin sopimusta jota Venäjä ei ole noudattanut lainkaan, kyllä nämä osaa, ja niin ne osaa. Uskomatonta paxkaa

  1. ”Luhanskin kansantasavallan” nukkehallitsija pakkasi kimpsunsa ja kampsunsa sekä lähti pakoon, ettei häntä eliminoitaisi. Saattaa elinajan odote olla kuitenkin melkoisen lyhyt. Sekin tyyppi tietää liikaa Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan.

    1. Noissa hommissa on se hyvä etu jotta eläkkeitä ei noille ”sankari tovereille” tarvitse maksaa.

      1. Suomalainen maanpetturi Otto-Wille Kuusinen oli poikkeus – eli pitkään, läpi Stalinin vainojenkin. Kuusinen oli sellainen liero, että antoi Stalinin viedä vaimonsakin vastaan sanomatta.

        1. Ämmä tämä Kuusinen oli:

          1918

          Suomen sisällissota. Punaisten Suomen hallituksen aatteellinen isä, valistusasiainvaltuutettu. Jaksoja Pietarissa ja Moskovassa. Perustamassa Suomen Kommunistista Puoluetta, valitaan puolueen keskuskomitean jäseneksi.

          1919

          Perustamassa Kommunistista Internationaalia (Kominternia) Neuvosto-Venäjällä. Piileskelyä Suomessa salanimellä ja jopa naiseksi pukeutuneena.

          1920

          Uutisankka Kuusisen murhasta Pohjanmaalla. Lopullinen poistuminen Suomesta Ruotsin kautta Neuvosto-Venäjälle. Vanhemmat lapset Hertta, Esa ja Riikka-Sisko Venäjälle 1920-luvulla.

          Lähde

          https://www.ksml.fi/kotimaa/Maanpetturi/207507

            1. Tuomiojahan olisi halunnut 90-luvulla Mig hävittäjät tänne ja yhdistää vasemmiston ja Sdp:n. Erikoinen toveri se tämäkin…

              Monelta on voinut unohtua, että SDP:n eduskuntaryhmä vastusti amerikkalaisten Hornet-hävittäjien hankintaa.

              ”Teemme eduskuntaryhmässä hävittäjähankinnan tuomitsevan kannanoton. Hallitus on eilen päättänyt McDonnell-Douglasin F-18 -koneiden tilaamisen – parhaimman ja kalleimman vaihtoehdon -mille ratkaisulle tullaan antamaan vielä ulkopoliittisiakin tulkintoja.”

              Kisassa oli mukana muuten myös neuvostoliittolais-venäläinen MiG-29 -kone.

              Lähde (Iltalehti)

              Kumma ukko, olisi tullut hyvin toimeen Kuusisen kanssa.

              1. Paremmin kuin puoluetovereidensa parissa Tuomioja tuntuu viihtyvän laitavasemmiston kanssa. Vuoden 1992 alussa hän ajaa SDP:n Demari-lehden ja vasemmistoliiton Kansan Uutisten yhdistämistä.

                ”Aika olisi kypsä Demarin ja Kansan Uutisten yhdistämiselle ennen kuin kumpikin erikseen kuolee ja jotta Suomeen saataisiin yksi 7 kertaa viikossa ilmestyvä vasemmistolainen vaihtoehto monopoliasemaansa jatkuvasti lujittavalle Hesarille.”

                Päiväkirjassaan Tuomioja uhraa paljon tilaa tälle hankkeelle. Lopulta SDP:n puheenjohtajaksi noussut Ulf Sundqvist kaataa Tuomiojan haaveet SDP:n ja vasemmistoliiton yhteisestä lehdestä. (IL)

                Pieni lisäys. Tämmöinen tämä.

              2. Tuomiojan isoäiti oli maanpetoksesta tuomion saanut kommunisti Hella Wuolijoki. Oli viittä vaille, ettei Wuolijokea teloitettu – minun mielestäni olisi pitänyt teloittaa.

  2. Venäjän asettamia nukkehallintoja on parhaillaan myös Moldovan Transnistriassa, Georgian Abhasiassa ja Georgian ns. E-Ossetiassa.

    Moldovassa on vallassa venäjämielinen presidentti, mutta hallitus haluaa Moldovan suuntautuvan länteen, eikä Venäjään.

    1. Jos Putin sanoo ettei ole ja nämä maat tarvitsevat ”apua” jotta heidät ”vapautetaan” niin onhan tämä henkilö oikeassa… Harasoo

      1. Venäjän sotajoukot jo miehittävät Moldovan Transnistriaa, Georgian Abhasiaa ja Georgian ns. E-Ossetiaa.

        Venäjä vain odottaa sopivaa tilaisuutta liittääkseen nekin alueet Venäjään (myös de jure, eikä vain de facto), kuten Ukrainan Krimin.

  3. Ei tarvi mennä Suomen historiassa Kuusiseen asti: Kekkonen eliminoitiin henkisesti. Oli hyvä pressa, kunnes KGB ja Nkp aivopesivät Kekkosen.
    Isäni on sanonut , että häneltä meni arvostus Kekkoseen viimeistään siinä vaiheessa, kun Kekkonen haukkui eräässä linjapuheessaan Suomalaiset sotaveteraanit.

    1. Historiantutkija ulottaa veteraanikysymyksen myös tähän päivään.

      ”Eteenpäin Otto Wille Kuusisen viitoittamaa tietä!” Sosialistisen opiskelijaliiton SOL:n banderolli 1970-luvun kokouksista on syöpynyt lähtemättömästi monen vanhemman polven suomalaisen mieliin. Sehän oli suoranaista rienausta jopa taistolaiskommunisteilta.

      Nuorisoradikalismi nosti 1960-luvun lopulla päätään, ja tuohon aikakauteen liittyi vahvasti sodanvastaisuus. Se alkoi Yhdysvalloista Vietnamin sodan vastustamisena. Suomessa äärivasemmisto jatkoi sen pidemmälle. USA oli imperialistinen, mutta Neuvostoliitto rauhantahdon tyyssija.

      “Sotaako voisi toivoa neuvostokansa todella?” kysyttiin Agit Propin laulussa ja siihen vastattiinkin: “Ei sotaa toivoa voi venäläiset milloinkaan”.

      Tässä ilmiössä sotkeutuivat keskenään jo kommunistien neuvostomyönteisyys kuin rauhanaatekin. Taistolaisliikkeen tärkein vallankahva 1970-luvulla oli heidän valtaamansa Rauhanpuolustajat-järjestö.

      Mitä pidemmälle presidentti Urho Kekkosen valtakausi eteni Suomessa, sitä syvemmin rakennettiin ystävyyttä ja yhteistyötä Neuvostoliiton kanssa, apua antaen. YYA-sopimusta noudatettiin niin nöyrästi, että Saksassa keksittiin länsimaihin levinnyt suomettumisen käsite. (IL)

      Tämmöistä paxkaa se oli sotaveteraaneja kohtaan aina 90 luvulle asti jolloin se loppui kun päästiin eroon YYA:sta

      1. Niin, pitkän, synkän ja syvän suomettumisen aikana sotaveteraaneilla ei ollut toivoa avusta – sanottiin päin naamaa jotta: mitäs menitte. Nyt tilanne on kuitenkin pikkuisen parempi. Kaikenkarvaisia Tuomiojia kuitenkin valitettavasti on edelleen elossa ja pääsevät mediaan jauhamaan paskaa.

    2. Timo, nimenomaan Kekkonen halusi, että Suomen poliittinen johto (mm. presidentti Risto Ryti) tuomittaisiin ankariin tuomioihin laittomassa oikeudenkäynnissä (takautuvan lain perusteella). Se on läntisen oikeusjärjestyksen vastaista. Samoin tuomittiin laittoman takautuvan lain perusteella Suomen asevoimien parhaimmistoa aseiden hajavarastoinnista – joka oli todella tarpeellinen teko, eikä tekohetkellä laiton. Siinä meni liuta Mannerheim-ristin ritareita kaltereiden taakse syyttöminä.

      Kekkonen nyrjähti jo Jatkosodan aikana ryssien apuriksi.

      1. Vuonna 1917 Kekkosesta tuli kiivas itsenäisyystaistelija. Hän liittyi Kajaanin suojeluskuntaan ja yritti päästä jääkärikoulutukseen Saksaan. Tammikuussa 1918 Kekkonen liittyi Kajaanin Sissirykmenttiin taistellakseen sodassa, jota hän nimitti vapaussodaksi.

        Hän osallistui lukuisiin taisteluihin muun muassa Kuopiossa ja Varkaudessa. Kekkonen kunnostautui erityisesti Mouhun taistelussa. Urho Kekkonen pääsi osallistumaan yhtenä harvoista Kajaanin Sissirykmentin miehistä valkoisten voitonparaatiin 16. toukokuuta Helsingissä.

        Vuoden 1918 sodan jälkeen Kekkonen määrättiin komentamaan teloitusryhmää. Tehtävä jätti Kekkoseen elinikäiset henkiset arvet. Tällaisesta teosta nykyisin joutuisi varmasti Haagin sotarikostuomioistuimeen.

        Lähde :

        http://suomenhistoriaa.blogspot.com/2008/11/urho-kekkonen-toimi-teloitusryhmn.html

        Jos Kekkonen tappoi raakamaisesti jo Vapaussodassa. Ja valitsi aina sen voittajan puolen päästäkseen eteenpäin elämässään niin helppohan tuo oli olla milloin kenenkin puolella. Ällöttävä äijä. En ymmärrä tämän tyypin puolustajia, olisi varmaan tullut takinkääntäjänä hyvin toimeen Timo Soinin kanssa.

  4. Kekkonen on viimeinen suomalainen johtaja jolla tuntui vielä olevan pallit. Kylmä sota oli niin vaarallista aikaa Suomessa etten vaihtaisi Kekkosesta tuntemattomaan.

    1. Kekkonen näytteli, että oli pallit – todellisuudessa Kekkonen nuoli ryssien persettä kieli ruskeana.

      Kekkosella oli pallit lähettää myllykirjeitä isänmaallisille suomalaisille, kuten Pentti Poukalle (viimeinen isänmaallinen Uuden Suomen päätoimittaja).

      1. Kekkonen oli esikuntineen Kremlin käskyläinen. Olisi saanut kuolla aikaisemminkin. Järjesti Noottikriisit ja muuta jotta sai jatkaa ryssien käskyläisenä.

        1. Kuolemisen toivominen ei taida olla hyvien tapojen mukaista. Mutta jos joku olisi potkaissut Kekkosen Marsia kiertävälle radalle viimeistään vuonna 1943, niin se olisi ollut mielestäni Suomen kannalta erinomainen asia.

    2. Näytti olevan pallien välissä muutakin kun petti vaimoaan jatkuvasti.

  5. Tuomioja on kyllä aivan käsittämätön kaveri. Miksi ihmeessä kaveri roikkuu SDP:ssä kun aivan selvästi on ääripään vasemmistolaisia, jopa kommunisti?
    Viha USA:ta kohtaan on kautta koko uran ollut kantavin teema, eikä näytä harmaapäänäkään hellittävän.

    Painajainen on ehkä taas tulossa: jos SDP voittaa vaalit, Tuomiojasta leivotaan ulkoministeri…

    1. Juurikin näin. Minä en ihan oikeasti ymmärrä miksi Suomessa on edes puolueita joiden pää agenda on jonkinlainen vallankumous. Ja mikä siinä Venäjässä kiehtoo, sehän on diktatuuri. Ei mikään vassareiden paratiisi.

    2. Toivottavasti Suomesta ei löydy niin suurta määrää äänestäjiä, jotka äänestävät demareita, että se paskaporukka voittaisi vaalit.

  6. Voi olla että Trump + Tuomioja meinaa että palataan takaisin liennytyksen tielle ja ei tulee sotaa siihen asti kun Tuomioja on puikoissa.

  7. Tässä Arto Luukkasen tuore kirjoitus. Laitoin Artolle viestiä jotta lainaan kirjotusta, hyvin kirjoitettu, voit Juhani poistaa sen tsi pitää tässä. Näin tulee käymään:

    Venäjän presidentin läheinen liittolainen, kansalliskaartin johtaja Viktor Zolotov lähetti tiistaina 11 syyskuuta internettiin You-Tube videon, jossa hän lupasi tehdä oppositiopoliitikko Aleksei Navalnyistä ”muussia”.

    Video on lyhyesti sanottuna harvinaisen ala-arvoinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä. Se myös rikkoi Venäjän ylimmän hallinnon tabun siitä, että virkamiehet eivät mielellään mainitse Aleksei Navalnyin nimeä tai että sitä ei saa mainita.

    Kenraali esiintyy tässä asepuvussa ja herhistelee nyrkkiä. Kuvauksen taustalla on maalattu erikoisjoukkoista kertovia freskoja. Zolotovin vuodatus oli avoin ja emotionaalinen; hänen mukaansa Navalnyi on pelkuri, jolla ei ole henkisyyttä tai moraalia ja että joskus on käytettävä kaikkia keinoja, että voi vastustaa tällaista häpeämätöntä skribenttiä. Lopuksi kenraali haastaa Navalnyin kaksintaisteluun ”kehässä, matolla tai missä vaan – parissa minuutissa sinusta tulee mehukas paisti”.

    Zolotovin esiintulo kertoo Venäjän johdosta, jossa fantasioidaan mukiloinneista ja hakkaamisista. ”Kukaan ei ole koskaan antanut sinulle sellaista selkäsaunaa, jonka ansaitsisit, niin kovaa, että tuntisit sen maksassasi saakka”.

    Navalnyin virhe oli se, että hän oli paljastanut miten Zolotovin johtama kansalliskaarti tuhlaa ja on korruptoitunut.

    Mitä tämä kertoo itänaapurin johdosta?

    Venäjän kielessä on tätä varten hyvä sana – hamstvo. Sen voisi ehkä nykysuomeksi kääntää sanalla törky-sikaileva. Epäkohtelias on tässä mielessä alimitoitettu ilmaisu. Suomessa on sananlasku tätä varten: ”millainen renki – sellainen isäntä”.

    Venäjän isäntä näyttää kerta kaikkiaan olevan nyt sellainen, että hän voi haastattelujen jälkeen ohimennen kysäistä elokuvaohjaaja Oliver Stonelta että onko tätä hakattu ikinä kunnolla. Hän on kovis, jolle ei herhistellä eikä hän käännä toista poskea.

    En ihmettelisi, että Navalnyi hakataan kohta sairaalakuntoon. Tällä tavalla Venäjä ei saavuta kansainvälisesti yhtään mitään. Sen rengit ja ”ystävät” tietysti ymmärtävät kaiken. https://youtu.be/gK71KpFgPg8

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *