Latvian Ortodoksikirkon johtaja on KGBn agentti

Olen aiemmin kirjoittanut, että neukkulan aikana ryssät pistivät kirkkojen johtoon KGBn agentit. Niin Venäjällä kuin myös Venäjän miehittämänä olleissa maissa.

Latvia avasi nyt sen hallussa olevat KGBn kortistot julkisiksi. Kortistojen mukaan nykyinen Moskovan kirkon alaisen Latvian Ortodoksisen kirkon johtaja (suomeksi piispa) on Venäjän KGBn agentti. Lähde.

Sekin auttaa ymmärtämään miksi Ukrainan kirkko erosi Moskovan alaisuudesta ja siirtyi Konstantinopolin alaisuuteen – vaikka imperialistinen roistovaltio Venäjä tietenkin vastusti sitä ja uhkaili vaikka millä.

4 vastausta artikkeliin “Latvian Ortodoksikirkon johtaja on KGBn agentti”

  1. Huomattakoon, että Venäjän nykyinen presidentti on KGBn agentti, joka on julkisesti todennut, että entisiä KGBn agentteja ei ole olemassa.

    Toki Venäjän KGB on jälleen kerran vaihtanut nimeään – tällä kertaa FSBksi. Sen päämaja on tietysti edelleen Lubjankalla.

    1. Niilo, hyvin suuri osa kirkkojen johtajista ei alistunut ryssille edes kidutettuina, vaan heidät murhattiin. Tilalle pistettiin KGB-koulun läpäisseitä.

      Liettuassa oli aivan valtavan suuri sota miehittäjää vastaan:
      http://jput.fi/Liettuan_vapaustaistelu_1944.htm

      Myös ukrainalaiset taistelivat uhrautuvasti Venäjän miehitystä vastaan:
      http://jput.fi/Ukrainan_vapaust_1944.htm

      Ryssät ovat se ongelma, eivät ryssien miehittämien maiden kirkot.

  2. Kannattaa huomata myös se, että Venäjän miehittämistä Baltian maista juuri Latviaan asutettiin laittomasti kaikkein eniten ryssiä miehityksen aikana. Latvia on se heikoin lenkki, kuten sanoin suoraan päin naamaa Latvian Suojeluskunnan (Zemessardze) pataljoonan komentajalle (everstiluutnantti) tämän vuoden syksynä – hän ei tietenkään pitänyt lausunnostani. Toki hän myönsi Latviassa olevien ryssien olevan ongelma.

    Latvian alueelle Pihkovasta tunkeutuvat ryssien joukot ovat uhka Latvian lisäksi sekä Virolle, että Liettualle. Osoitin tämän kaikkia kolmea Baltian maata koskevassa sotaharjoituksessani, jossa Latvian pääkaupunkia Riikaa puolustettiin parhaiten Viron alueella Pihkovasta hyökkääviä ryssiä vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *