Harvinainen vieras.

Onhan meidän pihassa jos jonkinlaisia vieraita ollut, …tämä mielestäni oli ”jotain”.

Nuori töyhtöhyyppä, tuli siihen meidän siivekkäiden ”pöytään”, kuin aina olisi käynyt. Aikansa siinä käppäili ja häipyi ties minne.

Kuitenkin ensimmäisen kerran eläissäni näen nuoren töyhtöhyypän pihassamme.

Onhan täällä käväissyt jos minkälaista siivekästä mutta tämä oli vähintään erikoista.

7 vastausta artikkeliin “Harvinainen vieras.”

  1. Mulla on kuukauden päivät pyörinyt nurkissa Kettu hyvä kuntoisen näköinen ei mikään kapi kettu joka aamu on rusakon luita pellolla no niitä rusakoita kyllä on riittävä määrä . terv tepivaari

    1. Niin tuo kettu pyörii n 6 km Tampereen keskustorista varsinainen city kettu terv tepivaari

  2. Ollut minulla pihapiirissä kaksi omatekemää paritaloa, sellaista jossa pönttö on vaakasuorassa. Pikkuvarpuset niissä pesineet. Nyt pari päivää sitten löysin 4 talvelta unohtunutta talipalloa varastosta, kokeilin kelpaavatko näin kesähelteillä ja kyllä maistuu, viimeistä siinä nyt viedään.

  3. Töyhtöhyyppä ”vieraili” Tampereella joku aika sitten. Täällä, kun ei ole rauhallisia peltoja, eivät ne viihdy. Maalla, lähipelloilla joku vuosi sitten Artjärvellä, niitä oli ilo katsella. Kaunis lintu.

  4. Heikki kyllä niitä peltoja onTampereella ja paljon enempi kun Artjärvellä et ota huomioon Aitolahtea etkä Teiskoa kyllä niissä peltoa riittää muuta sitten tosin ei olekkaan .
    Kaunis tuo lintuna on ja olen niitä kyllä Teiskossa nähnyt terv tepivaari

  5. Meillä oli pihassa tänään veikeä näytelmä, jota en ole aiemmin päässyt todistamaan.

    Sudenkorentoja ja en nyt ihan vanno, mutta uskon niiden olleen Merisinikorentoja ja niitä oli arviolta 20-30 lentelivät aika pitkän tovin metsän ja tontin rajamailla, autotallin yläpuolella ja omenapuiden ympärillä.

    Sitä oli ihan pakko jäädä katselemaan ja huikata emäntäkin sisältä ihmettelemään.

  6. Minä kerran pääsin kuvaamaan korentojen parittelun. Se tapahtuu ihan rantakivillä ja munat tipahtaa pohjaan, jossa ne säilyvät yli talven.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *