Pirkan blogit,

Alusta asti näillä sivustoilla olleena; totean, että alkuajan odotukseni eivät todellakaan, eivät, edes täyttyneet, saatikka suunta olisi ollut mielestäni keskustelevaa, leimaamatonta, edes kantaa ottava ilman leimakirvestä. Ei, näin nähdäkseni ei tapahtunut.

Nimitteleminen, henkilöön käyvien argumenttien käyttö vastoin blogiohjeita; joillekkin sallittu toisilta kielletty; tasapuolisuus?

Toistaiseksi jätän niin avaukset kuin kommentoinnitkin joksikin aikaa. Katsotaan.

En halua kommentteja; Kalle kirjoittele, älä lopeta… niillä ei ole  mitään kantavuutta.

Minä nyt toistaiseksi olen hiljaa, en avaa, en kommentoi; lueskelen ja katselen mihin mennään.

 

 

16 vastausta artikkeliin “Pirkan blogit,”

  1. Kalle, miksi kävit edes tuon sanomassa, jos ei kerran kiinnosta. Monta viikkoa olet ollut sivusta seuraamassa, etkä tehnyt mitään asian hyväksi. Sehän on ihan sinusta itsestäsi kiinni, minkä näköistä kirjoitukset täällä ovat. Aina voi itse tehdä parempaa, omien mielipiteidensä mukaan.

    Mitä tasapuolisuuteen tulee, aika epäreilua väittää etteikö niin olisi, parhaamme teemme ylläpidon kanssa. Ei tämä niin helppoa ole, mitä kuvitellaan. Ei muuta, kuin töihin, vapaaehtoisen moderaattorin paikka on koko ajan auki.

  2. Alleviivaan Kallen näkemyksen- siksi sain allergia reaktion siitä, että tämä blogisto on muuttunut erään puolueen markkinoinnin alustaksi ja, jossa erimielisten vakavanpuolinen nimittely on saanut jalustaa. Leikkimielisyys on eri asia.

  3. Niin, mitä tuohon nyt sanoisi? Ymmärrän Pentin tuskan ja johtunee siitä, että tehdään ”amatööripohjalla”, tietysti Kyuu poissulkemalla. Raskasta varmasti on pyörittää ja kun millään ilveellä ei saada laajempaa porukkaa mukaan. Itse levitän juttujani Facen kautta ja toivon, että porukat tarttuisivat ja liittyisivät tänne. On varmaan totta mitä juhani toi esille ja Kallekin, että liian ”tietynhenkinen” foorumi tämä on. Ehkä se myös on syynä, ettei tänne tulla, koska se leima on olemassa, että tämä on yksinomaan maahanmuuttovastainen ja jopa äärioikeistolaisen ajattelun temmelleyskenttä. Siksi halutaan visusti pysyä täältä pois. Kuitenkin omalta kohdltani haluan tuoda toisenlaisen arvomaailman ajatuksia esille, kuten muutakin kuin vain politiikkaa, runoja ja myös satiiria ja huumoria kuten tämän aamuinen juttuni ”pilvenreunalla”. Kyllä aikuisten pitää pystyä ilman haukkumisia ja toisten teilaamisia käymään erilaisista asioista avointa ja reilua keskustelua. Eikö siitä lähdetä ja jos Kyuu onnistuisi kontaktiensa kautta saamaan jonkun varteenotettavan blogialustan pyörittäjäksi jolla olisi varaa mainostaa tätä ja luoda tästä monipuolisen foorumin.

  4. Heikki, voisitko hiukan ”suomentaa”, mitä tarkoitat. Laita minulle e- mailiini, osoite on tuolla säännöissä.

  5. Mikä minä nyt olen arvostelemaan, itse laiska kirjoittelemaan ja usein kai negatiivisestikin tulee sanottua kun suuni avaan mutta kyllähän lisää tänne toivoisi kirjoittajia ja laajempi saisi olla myös aiheiden kirjo.

    Pentille ja Kyuulle hyvin ansaitsemansa kiitokset työstään.

  6. Ei oikein voi mitään lisätä Pentin toteamuksiin.

    En minä jokaista kommenttia ehdi lukea, mutta kylläkin jokaisen ilmoituksen asiattomasta sisällöstä luen ja osaan niistä reagoidaan.

    Kieltämättä huomaan itsekin että tietyt aatesuunnat ovat paljon esillä, mutta se on ihan itsestämme kiinni mitä kirjoitamme. Inspiraatiota ei voi pakottaa, mutta itsensä voi haastaa ajattelemaan toisin.

  7. Onhan se mielenkiintoista, että joku kytkee automaattisesti ja ehdottomasti tiettyyn asiaan, esimerkiksi elintasoturismiin, liittyvät mielipiteet persuihin täysin riippumatta siitä, mitä tosiasioita asiasta esittää.
    Tämä tapahtuu ilmeisesti vain siksi, ettei siedä minkäänlaista kyseistä asiaa koskevaa kritiikkiä eikä siten suostu edes lukemaan kommenttia pelkkänä asiana.
    Jos minä esitän kritiikkiä holtittomasta elintasoturismista ja sen kustannuksista ja sen joukon lukumäärään nähden törkeän suuresta rikollisuudesta, jotkut blogistit ovat leimaavat minut välittömästi persuksi, vaikka ne ovat julkisesti tunnustettuja tosiasioita, joiden ymmärtämiseksi ei todellakaan tarvi olla persu.
    Tässä suhteessa mielestäni olisi peiliin katsomisen paikka nimenomaan näillä leimaajilla.

    1. Juu, ei saa kirjoittaa sodasta, ei saa kirjoittaa laittomasta maahanmuutosta, ei saa kirjoittaa maanpuolustuksesta, ei saa kirjoittaa perussuomalaisista. Saa kirjoittaa mopoista, ruoasta, säästä, ulkoilusta, omasta kusemisesta ja koiran kusetuksesta. Oisko tää hyvä ja kaikki olisi onnellisia…? Ei voi tietää.

  8. Jos minun kommentit häiritsevät voin luvata, että lopetan ne.
    Väinö on minun suosikki blogkari. Luen niitä ja olen usein samaa
    mieltä. Jos väinö bannataan loppuu multa mielenkiinto edes lukea
    Pirkanblogeja

  9. Mukana olleena AL:stä lähtien ja hyvin toimii tämä se on itsestä kiinni.
    Anna oma näkemyksesi anna arvoa toisen näkemykselle.
    Eikä kaikki aiheet voi kaikkia kiinnostaa mutta miksi ottaa pultteja jos joku aihe ei kiinnosta.
    Olen joskus toivonut peukkua ylös/peukku alas jolla voisi sanoitta ottaa kantaa.

  10. Niin se peukku on mielestäni laiskan ihmisen merkki. Kyllä sen verran pitää jaksaa, että muutaman sanan kirjoittaa ohi kulkiessaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *