Trumputin

Jos suvaitaan pieni kevennys huolekkaan ja  vakavan parranpärinän oheen niin tässä sellainen jossa toki pientä vinkkiäkin mukana.

Siitä mitä Trump ja Putin kahdenkeskisissä kekusteluissaan käsittelivät emme tiedä.  Kuvitellaan että jotain suurta ja merkittävää, atomipommeista, Ukrainasta ja Syyriasta kenties, toivottavasti eivät etupiiriensä laajentamisista sentään.

Ilkikurisuudessani kuvittelen että jos ei kuvan mukaista perunoiden pesintä jo olisi keksitty niin olisivat voineet sellaista yhteistuumin ruutupaperille  hahmotella ulkopuolisen maailman kuvitellessa että veret hyytävistä suurista asioista kättä vääntävät.  Senkin kuvittelin että nimeksi vehkeelle olisivat  häijysti hihitellen antaneet trumputin.

Mutta leikki leikkinä, kuvan perunanpesin on erinomaisen käyttökelpoinen ja tehokas apuväline karuihin mökkioloihin.  Ravakkaotteinen emäntä kun tämän lataa vaikka kuinka savisilla potuilla ja tovin lurskuttaa rantavedessä laiturinnokassa niin kelpaa hänen pian putipuhtoiset perunat keitinveteen porisemaan siirtää.

2 vastausta artikkeliin “Trumputin”

  1. Myllymatti älä noita vaimon pottuja pistä kiehuun vaimo voi alkaa huutamaan äänekkäästi .
    Siitä voi naapurit luulla vaikka mitä ja soittaa hädissään virkavallan paikalle terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *