YLE radio Suomi

Minä olen ollut näihin päiviin melko uskollinen puheradion kuuntelija ja kannattaja. Melkein aina, tilaisuuden tullen se soi taustalla. On tullut sitten puhetta, tai musiikkia, aina on ollut asiaa ja enemmän tai vähemmän kuuntelemisen arvoista musiikkia.

Nyt alkaa tilanne olla toisin, usein suljen sen mieluummin, kuin kuuntelen koko toosaa. On tullut kaikenlaista me too kampanjaa, johon toimittajat ovat syventyneet päivittäin ihan pääuutisia myöten. Miten yleensä voidaan syventyä yhden asian tiimoille, viikosta ja kuukaudesta toiseen.

Jotenkin tuntuu siltä, että kaikki on muuttunut uuden toimitusjohtajan mukana. Hänhän aloitti jo Aamulehdessä miesvastaisen kampanjansa. Siinä esimerkiksi eduskunnan puhemies ei enää ole mies vaan ihan jotain muuta.

Nyt tämä naismainen linjaus tuntuu leviävän koko YLE;n toiminnan. Onneksi on se pieni nappula, joka tuo hiljaisuuden.

4 vastausta artikkeliin “YLE radio Suomi”

  1. Olet oikeassa Pentti. Radion tärkein nappula on se, josta sen saa hiljaiseksi.

    Aiemmin siellä oli kommunisteja (kuten Tennilä), joilta ei halunnut kuulla sanaakaan, vaan piti salamana sulkea radio. Nykyisinkin sitä salamareaktiota tarvitaan.

  2. Juhani, minusta tämä on ihan uusi ilmiö, kun näitä me too juttuja yritetään puputtaa. Siitä kommunistiajasta on onneksi päästy eroon.

  3. Eniten henkilökohtaisesti ärsyttää että YLE Puhe kanavalta on alkanut tulla musiikkia. Itselläni kun on sellainen tapa että valitsen millaista musiikkia kuuntelen.
    Tuo että minunkin on pakko aika ajoin sulkea radio harmittaa kun kuitenkin pakon edesta maksan osaltani radio ohjelmien tekemisen.

  4. Niin….edelleen…miksi maksamme YLE veroa…ihan kuin jossain Itä-Saksassa, maksa stasille tai et katso teeveetä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *