8 vastausta artikkeliin “Bioruokaa/geenitekniikkaa”

 1. Niilo

  Voisitko hieman perusteellisemmin analysoida juttua. Se oli Aamulehdessä kohtuullisesti käsiteltynä. Mitä haet sillä, että siteeraat vain lehtien juttuja antamatta itse siihen omaa lisäarvoasi.

 2. Tuskin monikaan pitkiä juttuja lukee, mutta väestön kasvun hillitseminen on oma kantani ruuantuotannon kehityksestä huolimatta sillä väestön kasvulla on merkityksensä myös ilmastoon.
  Ajattelin myös etteivät läheskään kaikki lue Aamulehteä.

 3. Geenimuunneltu vilja on ollut pitkään pannassa ja sen seurauksena ruuantuotannon kehitys on vieläkin lapsen kengissä.
  Hyönteismyrkkyjen sijaan pitäisi kehittää lajikkeita jotka menestyvät myrkyittä.

 4. Edelleen tosiasia on, että maapallon suurin ongelma on tuo holtiton lisääntyminen alueilla, mitkä eivät nykyistä asujaimistoakaan kykene elättämään.
  On turhaa kehitellä ötökkö-levä-yms. ruokia, jos tuota kaniinimaista lisääntymistä ei saada aisoihin.
  Toisaalta tuo ilmastonmuutos-usko levittää satuja tosiasioista välittämättä.
  Joillakin Afrikan aavikkoalueiden rauna-alueilla kasvillisuuden on todettu lisääntyneen CO2:n lisääntymisen seurauksena.

 5. juhakn kanssa samaa mieltä. Taisipa itse Linkolakin asiasta paasata jo ajat sitten.
  Pieni Suomi hallituksemme toimesta ottaa tulijoita ja niiden aiheuttamilla kuluilla hoidettaisiin kymmenkertainen määrä asioita tulijoiden kotimaassa.

 6. Jos mentäisiin ihan avaukseen; ikänään en ole asiasta innostunut, en myöskään meille perustetun pohjois-euroopan suurimmasta sirkkakasvattamosta.
  Syökööt kuka mitä haluaa, minä syön villikalaa ja lähellä kasvatettua lammasta. Metsämarjat, sienet, villiyrtit …jne, eivät tietenkään trendikkäitä ole mutta minä siitä, viis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *