13 vastausta artikkeliin “Ei värillä väljä”

  1. Sehän on nyt aatteen värinen. Höpö, höpö, hyvä väri koska erottuu liikenteessä. Vielä kun kylkeen tulisi KOFF leimat…

  2. Niin onhan se Sinebrygoffi suomeksi punavatsainen no oikesti ei sillä värillä tuossa ole muuta kun sen kyllä näkee paremmin valta osa on toki niitäjotka ei sitä näe terv tepivaari

  3. Huvittavaahan tässä on se, että tästä niin kovasti kohkattiin ja uutisoitiin kuukausi tolkulla. Oikein valtuustoaloitteita asiasta tehtiin. Pinkin puolesta.

    Sanna Marin (sd) avautuu kaupunkilehti Tamperelaisessa. ”Tampereen ratikan väriin ”vaikuttaminen” on ollut oikea kuntalaisosallistumisen irvikuva.” Samaa surkeutta julistavat vasemmiston ja vihreiden kaupunginvaltuutetut twitterissä.

    Asiasta on tehty elämää suurempi. No toki onhan se kivaa, että kuntalaiset saavat vaikuttaa. Edes näin vähäpätöisessä asiassa.

    Suuremmissa ja kaupunkilaisten kannalta tärkeämmissä asioissa kaupunkilaisten vaikuttamismahdollisuudet ovatkin jo sitten aivan toista. saatetaan jopa kuulemistilaisuuksia järjestää, mutta kuntalaisten ääni ei kuitenkaan kuulu. Esim. vaikka nyt paljon keskustelua herättänyt kouluverkkouudistus.

  4. Niin se asiani oli ratikan kalleus ja punaista näemme kun hintaa maksetaan kaikin keinoin ja sitä maksaa nekin jotka eivät ratikkaa käytä.
    Moni tulee vielä tuskailemaan liikenteen puuroutumista.

  5. Investointi nyt tietysti jonkin verran maksaa, mutta tulee takaisin joukkoliikenteen operointikustannusten laskuna. Hankkeen hyötykustannussuhde oli selvästi yli ykkösen (eli yhteiskuntataloudellisesti kannattava), mikä on melko harvinaista raidehankkeiden kohdalla, koska mittaristo on kalibroitu brömistelyhankkeita varten.

  6. Niilo elää viime vuosisadalla vähän samoin argumentein kuin Tampereen tunnelikin.

    Lipputulot eivät korvaa, niin ei korvaa myöskään Nyssen lipputulot omiaan. Se on yhteiskunnallinen infrapalvelu.

    Heräähän Niilo tähän aikaan !.

  7. Joo ei ole kannattanut oikeasti varmaan koskaan ja 33 % on maksettu kunnan veroista tukena sama varmaan on edelleen
    Mutta nyt kun keskustassa vähenee ns nysset niitä vois siirtää ajaan pelkästään Teiskoon ja Aitolahdelle pari voi olla koko ajan Terälahti Muroleen kanava ajaen vuorotellen kahta reittiä .
    Millasia aikatauluja sitten olisi käytössä ne pitänee ensin tutkia milloinka olis kulkijoita terv tepivaari

  8. Tuleeko Mansen ratikasta ”punanen nysse tulee” vai peräti ”punikkinysse”?
    Eihän sen värin väliä, kunhan on punainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *