Eniten tienaavat

Joka lehti ykkösuutisoi eniten tienaavia.
Eipä tahdo oikein löytyä varsinaisia uutisia?
– Kansaa marssii kohti Amerikan rajaa sillä he ovat vähiten tienaavia.
Olisko mediankin aiheellista pohtia miten selkkaus olisi torjuttavissa
sillä Trump asettaa sotajoukot tulijoita vastaan?
– Vaelluksen suurin syy ainakin yksi on liikakansoitus – ruokapula
ja kiista ruuan sekä toimeentulon jakamisesta.
– Jaetaanko meillä Suomessa toimeentulo oikein?

9 vastausta artikkeliin “Eniten tienaavat”

  1. No joo, nyt kun viime aikoina on lähinnä uutisoitu mihin kaikkeen poliitikot haluavat lisää rahaa törsätä, eikö ole kiva nähdä välillä uutisia siitä kuka sen kaiken maksaa?

  2. Toivoisi ainakin että heitä joita suuret tulot kadehdituttavat lohduttaisi ymmärrys että pieni osa suurituloisimmista maksaa puolet tuloveroista.

    Amerikan rajaa kohden marssii joukko vähän ansaitsevia, syyksi pakenemiseen mainitsevat myös kotimaassaan vallitsevan väkivallan. Monet katsovat että Trumpin pitäisi ottaa heidät vastaan, ne ovat ehkä eri henkilöitä jotka vastustavat omaa valikoivaa turvapaikkapolitiikkaamme.

  3. Maailma ei parane muuttamalla väestö etelästä pohjoiseen. Sillä voi saada hienoja lehtiuutisia ja parannalle omaa fiilistä ”katsokaa kun autoin tätä hätää kärsivää” samalla kun jätetään miljardi muuta kärsimään.

    Minä en tunne tipan tippaa solidaarisuutta tuommoista show’ta kohtaan. Jos jokin maa ei hoida asioitaan hyvin, sitten sen maan kansalaisten on kaivettava kuokat ja talikot ja lähdettävä vaihtamaan maahan johto joka hoitaa paremmin. Jos kansa kuitenkin valitsee idiootit, sitten eläköön kyseinen kansa idioottien alaisuudessa. Oma on valintansa.

  4. Tämä on juuri sitä mikä ei minua kiinnosta, ei sitten pätkänkään vertaa. Mitä se kenellekään kuuluu, mitä joku maksaa veroja, varsinkin kun se ei kerro yhtään mitään.

  5. Minua kiinnostaa tässä asiassa vain ja ainoastaan ”oman lompakkoni rahavaranto”, Ei lisää minun tulojani vaikka kuinka kadehtisin esim jonkun ”julkimon” tuloja.

  6. Tätäkin ihmetellään usein että miksi ökytuloista porvaria paheksutaan ja kadehditaan mutta jättituloinen urheilijaa tai kevyen musiikkin artistia ihaillaan.

  7. Parhaiten ansaitsevien tiedoilla helpointa uutisointia
    ns lööppiuutisointia,
    jota harrastaa jo kaikki mediat tv:tä myöden.
    – Jos vähän toimittajana paneutuisi,
    niin voisi mieluummin kirjoittaa menestystarinoita niistä henkilöistä
    ja jättää se ansainta sivuosaan taustalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *