Multsun Kickoff -päivä 2.11.2018

Tämä blogaus on tapahtumablogaus eli päivittyvä artikkeli erillisessä osoitteessa. Sen tarkoitus on tarjota helppo linkki tapahtumassa käyneille, jotta he voivat löytää tapahtumaa koskevat kuvat ja muun materiaalin.

Multsun kickoff-päivä on Me-säätiön, Tampereen kaupungin, seurakuntien ja muiden toimijoiden yhteinen tempaus, jossa halutaan koota alueen asukkaita yhteen. Tarkoituksena on kehittää yhdessä alueen toimintaa ja suunnitella Multisillankatu 2:n kiinteistölle uutta, yhteistä käyttöä asukkaille. Ideoinnin lomassa on tarjolla ohjelmaa monen ikäisille – kasvomaalausta, jalkapalloa, graffitityöpaja, trubaduuriesitys ja illan huipentava tulishow. Kahvia, pullaa ja makkaraakin on tarjolla. Paikka on Multisillan nuorisokeskus, Multisillankatu 2 ja aika on perjantai 2.11. klo 14-20.

Valokuvat tapahtumasta löydät Google-albumista. Kaikki kuvat on nyt julkaistu. Voit käyttää kuvia vapaasti, kunhan mainitset kuvaajan nimen siinä yhteydessä (juridinen pikkupräntti: CC-BY-4.0)

Kysyttävää? Jos kuvista on kysyttävää, sähköpostittele valokuvaajalle kyuu(ät)conikuvat.fi tai vastaa kommentilla tähän blogaukseen.

Artikkeli pidetään pysyvästi näkyvillä tapahtumajuttujen sarjassa osoitteessa pirkanblogit.fi/tapahtumat.

Lue lisää kokeellisesta tapahtumat-blogien ideasta edellisen tapahtumajutun alareunasta.

3 vastausta artikkeliin “Multsun Kickoff -päivä 2.11.2018”

  1. Viimeisetkin kuvat lisätty. Tulishow oli aika haastava kuvattava, etenkin ensi kertaa pappia kyydissä, mutta muutama otos sieltäkin irtosi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *