Tapahtuma: Multsupäivä 6.5.2018

Tämä blogaus on osa uutta konseptia jota kokeilen Pirkan blogeissa, eli jatkuvasti päivittyvä juttu yhden tietyn tapahtuman ympärille. Lisää alempana.

Multsupäivä on Tampereen kaupungin Multisillan nuorisokeskuksen järjestämä maksuton lapsiperheen tapahtuma, ennen kaikkea Multisilta-Peltolammi alueen asukkaille. Paikalla on poniratsastusta, kasvomaalausta, mahdollisuus ottaa itsestään valokuva hassussa asussa, pientä myyjäistoimintaa, harrastusten esittelyä, sarjakuvanpiirtoa, ym. Tapahtuma järjestestään sunnuntaina 6.5. klo 12-15 Multisillankatu 2:ssa. Sää suosii ja pihaohjelmaa on runsaasti.

Tapahtumassa otetut kuvat

Kuvauspalvelun kuvat: Tapahtumassa otetut kuvat täältä > photos.app.goo.gl/mJn2Bf5iUtc4HHAw8. Kaikki kuvat ovat perillä (klo 15.00).

Kuvien käyttö: Jos kävit valokuvauksessa paikalla, etsi oma kuvasi tästä ja lataa se talteen. Voit käyttää kuvaa vapaasti edelleen, jakaa somessa, tehdä printin, yms. Kun jaat kuvaa verkossa, ole ystävällinen ja mainitse kuvaajan nimi (Kyuu Eturautti) kuvaa jakaessasi. Muilta osin käytölle ei ole rajoitusta.

Kysyttävää? Jos kuvista on kysyttävää, sähköpostittele valokuvaajalle kyuu(ät)conikuvat.fi tai vastaa kommentilla tähän blogaukseen. Ohjaaja, Tiina Uusi-Rasi on tavoitettavissa osoitteesta chiina(ät)conikuvat.fi

Artikkelia päivitetään ja se pidetään pysyvästi näkyvillä tapahtumajuttujen sarjassa osoitteessa pirkanblogit.fi/tapahtumat.

Tapahtumablogaukset

Tämä on ns. arjen varrella havaittuja haasteita. Aika ajoin tulee tarve kerätä monenlaista aineistoa yhdestä yleisötapahtumasta – linkkejä, äänestyksiä, taustatietoja, sääntöjä, valokuvia ym. yhteen paikkaan. Tietyissä harrastuspiireissä on yhtenäisiä järjestelmiä tätä varten, mutta aina sellaista ei löydy. On melko helppoa jakaa tapahtumassa yksi helppo osoite – pirkanblogit.fi/tapahtumat – jonka kautta löytää haluamansa.

Kokeilen tätä kevään-kesän aikana ja katson palveleeko tämä tarkoitustaan. Toivotan luonnollisesti muut aiheesta kiinnostuneet mukaan kokeiluun, viestiä vain yllapito(ät)pirkanblogit.fi, vastauksena viestiketjuun tai muulla tavoin.

Yksi vastaus artikkeliin “Tapahtuma: Multsupäivä 6.5.2018”

  1. Tämä tapahtuma ja siten blogauskin on nyt päättynyt, kuvat on ladattu perille. Uudet järjestäjät olivat varsin tyytyväisiä tapahtumaan ja ensi vuonna taas entistä hienompi tapahtuma on lupailtu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *