Hyvä Unkari!

Unkari vahvistaa rajavalvontaansa, maata uhkaavien 70 000 laittoman siirtolaisen torjumiseksi.
Unkarin hallitus vahvistaa rajavalvontaansa, sillä maata uhkaa jopa 70 000 kohti länttä pyrkivää laitonta siirtolaista.
Lähde: Oikea Media 31.10.2018.

Täydet pisteet Unkarille, joka on nähnyt mikä on pelin henki. George Sorosin miljoonat ja EU-troikan salakähmäiset suunnitelmat väestön vaihdolle Euroopassa ovat nyt vastatuulessa!
Velkaantunut, savijaloilla huojuva liittovaltiotekele tekee hidasta kuolemaa.

22 vastausta artikkeliin “Hyvä Unkari!”

  1. En nyt näe tässä salaliittoa sinänsä. Soros on ahne miljardööri, siinä missä muutkin ahneet miljardöörit. Ei noita rahoja rehellisesti tienata. Ei hän mitään salaliitto pyöritä, likaista politiikkaa vaan.

    Mutta ihmiset haluavat parempaa elämää. He eivät jaksa kehittää omaa maataan kun ruoho näkyy olevan vihreämpää toisella puolen. Ihmissalakuljettajat mainostavat miten hienoa on Euroopassa. Ja hei, ollaan rehellisiä, kyllä moni suomalainenkin menee mainostajien lankaan jos jossakin asiassa.

    Tämä on opportunismia. Niin yrittää laittomasti Eurooppaan rahojen perässä kuin myös Unkarin toimet saada tuo näyttämään salaliitolta ja valloitusjoukkiolta.

  2. Unkari, Puola ja ja muut entiset N-liiton alusmaat ovat skarpimpia kuin muut Eu-maat. He ovat päässeet pois yhdestä liittovaltiosta ja ovat huomanneet että uutta pukkaa.
    Snellamannilais- hegeliläisessä mielessä ja täydessä realistisessa mielessä: kaiken maailman liittovaltiot tuottavat ainoastaan verta, hikeä ja kyyneleitä sekä sen että eliitti mässää ja rahvas kärsii.
    Näin on ollut ennenj ja näin on nyt.

    1. Kaikki kansat eivät halua vieraita kukkoilijoita omalle maaperälleen. Toisilla on asiasta kokemusta, kokemusköyhät saattavat joutua petetyiksi.

      Onhan meiiläkin vielä nuo kukkoilevat freudentalistit, jotka pitävät perustuslain kuudetta eli tasa-arvopykälää pilkkanaan.

      Joidenkin kansanedustajien yleissivistys on sitä tasoa, että haluavat suosia vaurasta finländare-janssonia köyhemmän finne-virtasen kustannuksella. Samaa syrjintää monet finnet joutuvat kokemaan, kun tänne tulee väkeä suomalaisia suuremmista kansoista ja kulttuureista. Mutta kuten sanottu, niin kansanedustajissa on höhlää ainesta.

    2. Lasse, liittovaltio ei sinänsä ole välttämättä paha asia, riippuu siitä ketä siellä liittovaltiossa on ja minkälaista politiikkaa harjoitetaan.

      Saksa on liittovaltio, jossa selvä enemmistö asukkaista on saksalaisia ja liittovaltion virallinen kieli on saksa. Saksalla ja saksalaisilla pyyhkii ihan hyvin siitä liittovaltiosta huolimatta.

      EUsta sen sijaan ei saa tehdä liittovaltiota, vaan itsenäisten kansallisvaltioiden talousliitto.

      1. Belgia on kolmen kielen liittovaltio jatkuvine kieli- ja kulttuuririitoineen. Mutta eiväthän tätä suomalaiset mepitkään honaa, vaikka oleilevat paikan päällä. Tyhmimpiä ovat yllättäen – vihreät.

  3. Nuo maat voisivat vallan hyvin erota EUsta kun ei miellytä. Vaan mitä turhia kun EUn rahat juoksee.

  4. https://yle.fi/uutiset/3-10269925

    ”Sisäministeri Kai Mykkänen haluaa kymmenkertaistaa kiintiöpakolaisten määrän: ”Nykyjärjestelmä on kaukana täydellisestä”
    Mykkäsen mielestä ratkaisu olisi parempi, kuin vastaanottokeskusten perustaminen EU:n rajojen ulkopuolelle. Mikäli Mykkäsen ehdotus toteutuisi, se kasvattaisi Suomen kiintiöpakolaisten määrää tuhansilla” (YLE 06/2018)

    Ei huolta, kokkareet haluu nämä tänne. Unkarihan voi ohjata ne suoraan Suomeen, voimme lennättää ne Finnairilla veronmaksajien piikkiin huilailemaan tänne. Unkari pääsee pälkähästä ja saamme lisää sandaalijätkiä. 🙂

    1. Sieltä on muutkin taistelemassa kokkareista korkeaa virkaa EU:ssa, kiire päästä pois uppoavasta laivasta nimeltä Suomi. Asuntolainojen viitekoron nousu on keväällä ja sitten heilahtaa…

  5. Hallitsematon muuttoaalto kaatoi Merckelin. Suomessa ei Mykkäset ymmärrä mitä seuraa vaikka meillä on jo nyt melkoiset kulut. Millä elätetään halpatyövoima jos vielä verojakin alennetaan?

    1. Niilo, Suomessa tuloverotus on lähestulkoon korkeinta tällä maapallollamme – sitä verotuksen tasoa on syytäkin alentaa. Toisaalta julkisen sektorin kuluja pitää vähentää karsimalla turhimpia palveluja ja pistämällä byrokraatteja kilometritehtaalle. Toki siihen mamuiluun pitää myös saada joku tolkku.

  6. Suomi saa vielä ison laskun tästä omasta mamu politiikastaan. 2015 oli vasta pieni kokeilu islam invaasion osalta. Pelkkä tiedusteluporukka se vasta oli. Nyt kun tietävät kuinka toimia ja mistä naruista vedellään niin voi poijjaat, kusessa vielä ollaan.

    Ymmärtäähän apinakin että kun yhtä äkkiä mm Irak ei ota kansalaisiaan takaisin ja meillä aletaan jakamaan näille jihadisteille vielä passeja ja tervetulleeksi toivotetaan aina sisäministeriä myöten. Niin kyllähän tätä systeemiä tulee Irak riemusasaatossa hyväksi käyttämään.

  7. Liittovaltio ei toimi missään paitsi ehkä jenkeissä jossa on pitkälti sama kieli ja kulttuuri.

  8. ”Velkaantunut, savijaloilla huojuva liittovaltiotekele tekee hidasta kuolemaa.”

    Osuva kielikuva!
    Kirjassa, josta sen otit, olisi paljon muutakin huomionarvoista! 🙂

    1. Siinäpä se kumpi kaatuu ensiksi,,, EU vai esim Venäjä.. Sillä kaikki vaikuttaa kaikkeen, aikajanahan on määrittelemätön.

  9. Sanokaamme sana ”sivistys” hyvin hiljaa, etteivät apinat nauraisi.- Aapeli.

  10. Kommenttini katosi jälleen kerran bittiavaruuteen, kuten tässä blogistossa hyvin usein tapahtuu ja se kyllä väsyttää ja käskee pysymään pois.

    Mutta uudestaan tiivistettynä:

    Kallon avaus on kuin orbanistin käsikirjasta, siinä on Sorokset ja EU, puolidiktatuuri Unkari ilmeisesti se ihanne?

    Kallon motiivit jäävät kyllä hämärän peittoon, mistä moinen epäraamatullinen viha liberaaleja ja demokraattisia voimia kohtaan?

    10 miljoonan Unkari tuskin lankeaa polvilleen väitetyn 70 000 siirtolaisen takia.

    Itse asiassa myös Unkari joutuu pakosta turvautumaan maahanmuuttoon, kuten Suomikin.
    Ja kirsikkana kakun päälle, juuri aiemmin viikolla tuli tieto että EU:n kannatus unionin alueella on merkittävästi kasvanut. Tuosta on vaikea repiä mitään negatiivista…

  11. Kukas aikoinaan sanoi ” että Suomi on suomalaisille paras maa ja sitä on suojeltava/puolustettava ” ?
    Onko EU niin paha kun sitä koko ajan yritetään muokata ns.eurooppalaiseen nuottiin mutta kuitenkin jotain menetetty siitä mikä oli sitä ihan oikeaa itsenäisyyttämme.

    Kaikki tiedämme että ketkä halusivat ensijunaan EU;n syliin kuin ytimiin vaikuttamaan – pienenä vähälukuisena kansakuntana ”pykälöimään”.

    No,jos EU;n syylle ei laitettaisi maahanmuuttoaaltoa pakolaisuuksineen jotka tulevat ulkopuolelta esim. Afrikan,Aasian suunnilta.

    Liittovaltio ois persiistä !

  12. Verkkouutiset=– Rohkenen käyttää sanaa fasistinen, sillä selkeänä pyrkimyksenä noissa valtioissa on alistaa oikeuslaitosta myöten kaikki enemmistöpuolueen vallan alle. Se on fasismia, Suominen katsoi juhlapuheessaan Aurinkorannikon Kokoomuksen 20-vuotistilaisuudessa Espanjan Fuengirolassa.

    Suominen kertoi tuntevansa henkilökohtaisesti Unkarin Fidesz-puolueen johtajan Viktor Orbánin.

    – Nuori Orbán oli toisenlainen perustaessaan nuorten vapauspuolueen Fideszin . Vanheneva Orbán hallitsee ehdottoman parlamenttienemmistön saatuaan Unkaria kahlitsevan Fidesz-puolueen avulla. Todellisuudessa hän on jo nostanut itsensä lähes yksinvaltiaaksi.

    – Miten tämä on mahdollista? Se on mahdollista siten, että EU sen rahoittaa massiiviella rahoituksella, jota Unkari yhä saa ja mielellään ottaa ja jonka Orbán kanavoi karamelleina kansalle ostaakseen äänestäjiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *